Şimdi Ara

Wow Legion için oyuna tekrar başlanır mı ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tekrar başlamayı düşünüyorum Legion almaya değer mi sizce arkadaşlar ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Legiondaki yenilikler tatmin edici duruyor. Ben başladım. Ama arada kalmış ve foruma yazacak kadar kafanı yoruyor ise bu durum bence başla içinde kafanda kalmasın.
  • Beta'dayım ve oynuyorum, tabii Beta aksaklıkları var ama oyun çıktığında çok zengin ve yenilenmiş gelecek ona emin olabilirsin bence. Raid yapacak vaktim yok diye biraz üzülüyordum ama Dungeon falan takılabileceğiz artık. PvP sistemi de yenileniyor; ben hayli beğendiğimi söyleyebilirim. Başka sebepler de istiyorsan sıralı açıklayan birçok kaynak var. Önerebileceğim:http://www.simurg-gaming.com/world-of-warcraft-legionda-gelecek-5-buyuk-yenilik/
  • Valla tesekkürler baya fikir sahibi oldum. Sanırım bi deneyeceğim uzun zaman oldu özledim wowu valla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Beorynn

Beta'dayım ve oynuyorum, tabii Beta aksaklıkları var ama oyun çıktığında çok zengin ve yenilenmiş gelecek ona emin olabilirsin bence. Raid yapacak vaktim yok diye biraz üzülüyordum ama Dungeon falan takılabileceğiz artık. PvP sistemi de yenileniyor; ben hayli beğendiğimi söyleyebilirim. Başka sebepler de istiyorsan sıralı açıklayan birçok kaynak var. Önerebileceğim:http://www.simurg-gaming.com/world-of-warcraft-legionda-gelecek-5-buyuk-yenilik/

En merak ettigim olay ben paladinle hem healer hem dps olarak oynayacagim ama sadece 1 silaha sahip olacagim ve silah droplarida kapaliymis. Nasil olacak bu is.

Birde yeni dungeon sisteminden bahseder misin biraz?

• Artifact silahlarını betada gördüğünü sanmıyorum. Muhtemelen 110 level da açılıyor. Legendary görevlerini yapınca diğer specler için gold ile alıyordun npc den, muhtemelen bunda da aynı olur.

• legion ptr açılmış biraz fikir sahibi olabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bildigim kadarıyla artifact weapon görevini baslangıç senaryosundan sonra alip silahlara ulasıyosun ve levellarken silahları da gelistiriyosun.cunku oyunda artık silah yok.

• Karıncayiyen Yiyen Adam kullanıcısına yanıt
    Öncelikle basitçe şunu söyleyeyim, Legion Beta'da herşey açık ve her şeyi test edebiliyoruz, hatta level 110 oldum ve Heroic Dungeon'larda geziniyorum. Artifact silahlar ve diğer herşey açık :D (Beta ve PTR farklı şeyler. şu anda ptr'daki olay, legion'un ön patch'inin denemesi. ben beta'da komple Legion'ı deniyorum. ptr herkese açıktır, beta'ya ise belirli bir kitlenin erişimi var sadece.)

Soruna gelirsek; Artifact oyuna eklenmiş koskoca yeni bir mekanik, oyunun akışını değiştiren bir olay var burada. Daha Legion'a başladığın gibi ufak bir ön görev zincirinden sonra senden ağırlıklı olarak oynamak istediğin Spec'i seçmen isteniyor. Çünkü ilk alacağın Artifact bu olacak, seçtiğin an bu Artifact'i almak için bir görev zincirine gireceksin. Çok uzun sürmüyor, yarım saat - bir saat içinde alıyorsun. Sonra görevler yapmaya başlıyorsun, birkaç level elindeki silahla ilerlemen lazım. (Bu arada başka spec'e dair level 100'den kalan iyi bir silahın varsa onu da kullanabilirsin yani zorlama yok:D ama artifact kullanman tabii ki daha mantıklı çünkü Artifact silahın seninle beraber gelişiyor.) birkaç level sonra yeni açılan bir görev serisiyle başka bir Spec'in silahını açabiliyorsun. Ama tek silaha odaklanmak daha mantıklı her zaman.

Level 110 olduktan sonra bir süre görev yapmaya Order Hall'u geliştirmeye devam ettikçe ikincil silahının kazandığı güç ivmesi artıyor, mantık olarak ilk silahı geliştirmeye atıyorum 100 puan harcamışken, ikincisine 60 puan harcayarak aynı seviyeye getirebiliyorsun. (rakamları tamamen attım, basitçe anlayabilirsin diye.) artifact gelişimini hızlandırma mekaniği var yani, kabaca böyle birşey. detayı için burdan bakabilirsin:http://www.simurg-gaming.com/artifact-ve-order-hall-gelistirme-mekanikleri/ ama yine dediğim gibi bu oyuna eklenmiş yeni bir özellik ve bu silahlar gerek hikayeleri gerek özellikleriyle bir "eşya"dan daha değerli bir hissiyat yaşatıyor.

iki spec oynamak istiyorsun ama birine ağırlık vermen daha iyi olur. bu arada holy paladin baya baya bir melee healer oldu yani yakın dövüşçü tadında bir healer oynaman mümkün, tavsiye ederim çok keyifli.

Dungeon mantığı eskisi gibi ama Mythic zorlukta yeni bir olay var. bir dungeon'ı mythic bitirdiğinde sana bir keystone veriyor ve başka rastgele bir dungeon'a yönlendiriyor. onu da mythic yapabilirsen, başka bir mythic keystone ile başka bir rastgele dungeon'a gidiyorsun ama bu her seferinde zorlaşıyor. ne kadar üst seviyeye çıkabilirsen ödüller o kadar güçleniyor. ama keystone çok zorlaştırabiliyor, mesela mob'lar öldükten sonra cesetleri falan patlıyor hasar veriyor, böyle yeni mekanikler var. çok keyifli sistem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beorynn -- 16 Haziran 2016; 17:39:19 >

• Kinguin diye bir site var 113 TL alınırmı bu fiyata? Bana ucuz geldi.

https://www.kinguin.net/product/248345/world-of-warcraft-legion-eu-battle-net-cd-key/?r=26916
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.