Şimdi Ara

WoW Mouse Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sadece WoW oynarken oluşan bir mouse imleç problemim var arkadaşlar.
    wow'dayken mouse arasıra birden 180 derece dönüyor. sağa sola hafif dönecekken mouse yukarı yana fırlıyor
    yani sanki mouse aşırı hızlı çevrilmiş gibi uçuyor ekran..
    Logitech G500s mouse kullanıyorum.
    diğer hiçbir oyun program masaüstünde vs sıkıntı yok
    forumlarda araştırdım onlarca kişide de aynı sorun varmış
    GM ler teknik çözümler yazmışlar hiçbiri olmuyor
    bilgisi olan var mı acaba?

• Çözümü var kardeşim, bir ara deli etmişti beni bu durum, uzun araştırmalar sonucunda ancak bulabilmiştim. 32 mi 64 bit mi oynuyorsun ona göre Wow veya Wow-64 sağ tıkla, özellikler, Yüksek DPI ... diye devam eden seçeneği aktifleştir.
  • Oyun dışında bu sıkıntıyı yaşıyor musun? Yani başka oyunda,internette gezinirken filan oluyormu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @ zedia : bu çözümü hiç görmemiştim. denedim.. daha iyi gibi şuanda.. yani eskiye göre farklı.. bakalım bozulmazsa :) :) gerçekten WoW'dan soğutacak kadar başa bela bir problem. ve resmi forumda yüzlerce kişi de var sorun...

@ soin : hayır sadece ama sadece WoW'da var bu saçmalık :D başına gelen arkadaşlar bilir nefret edici saçma bişiy. diğer hiçbi oyunda bir sıkıntım yok
  • malesef halen problem devam ediyor
    mouse öyle oluyor ki pat diye baş aşağıdan görüyorum karakteri
    birden dönüyor tepe taklak sank
    offffffffffff :/
  • BoRriZ kullanıcısına yanıt
    camera açılarını değiştiren macroları falan kurcaladın mı hiç daha önce? çünkü onlar bayağı şeyi etkiliyolar account ayarlarında ve wtf klasörünü sıfırlaman da değiştirmiyor.
  • ChaosBreed C kullanıcısına yanıt
    hayır o tarz bir macro daha önce hiç kullanmadım.
    en son patch'den önce sıkıntım yoktu.
    3 ay ara vermiştim
    PC ye format attım
    yeni Patch geldi
    ve sorun ortaya çıktı
    Logitech G500s
    battle.net forumlara bakıyorum yeni patchden sonra yüzlerce kişide benzer sorun var malesef :( :( :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoRriZ

battle.net forumlara bakıyorum yeni patchden sonra yüzlerce kişide benzer sorun var malesef :( :( :(

o zaman bizim yapabileceğimiz bir şey yok.
    başka mouse ile oynamayı dene
  • Evet başka mouse kullanmayı dene birde öyle bak..

• Bu çok basit gelebilir ancak sana sorum şu: Notebook mu kullanıyorsun? Çünkü söylediğin problem sanki touchpade değen el gibi geliyor bana, en azından notebook kullanan biri olarak :)

• Sorun mouse kaynaklı değil Windows 8 kaynaklı diye yazmışlardı. Bende bu şekilde çözülmüştü ama bilemedim sende neden olmadı. Uyumluluğu 7 yapmayı da dener misin söylediğim ayarla birlikte?
  • sorun klavyede olabilir. dikkat ettimde, klavyen her mesajının başına "[color=#0033CC]" yazıyo otomatik olarak.
  • --- Notebook değil Masaüstü pc kullanıyorum
    --- windows 7 - 64bit
    --- klavyeden de değil renkli ben bilerek yazıyorum :)
    --- 6.1 patch'inden sonra olmuş genelde bu problem.. "mouse cursor" sorunu olarak yazıyorlar forumda.
    --- evet evdeki başka bir dandik mouse ile sorun olmuyor ama iyi mouse varken kötüyle de oynamak olmuyor. :)
    --- DPI ayarı olan yeni nesil mouselarda sorun varmış WoW ile iniltili olarak genelde.
  • hocam bende g600 vardı. bu fare fabrika çıkışlı olarak imleç zıplama problemine sahipti. yani bir anda imleç sağa sola gidiyordu. şayet tıklama sırasında olursa sizin dediğiniz gibi kamera açısı değişiyordu. ben de bu hatadan dolayı iade ettim. yeni sürümlü farelerde ise bu sorunun olmadığını duyunca gidip aldım ve bu sorunla karşılaşmadım. aynı sorun olabilir mi emin değilim. logitech destekle de iletişime geçin bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • G300'de hiç karşılaşmadım böyle bir sorunla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • --- teşekür ederm yanıtlar için..
    --- ama sorun mouse da olduğunu sanmıyorum çünkü diğer hiçbir PC işlemimde en ufak bir sorun yok... sadece ama sadece WoW'da sorun var ve yeni patchden sonra olmaya başladı..
    --- resmi forumda GM ler birçok ıvır zıvır yöntemler önermiş. hepsini denedim düzelmiyor :(
  • Aynı sorum bende ed var çözebildin mi kamera açısını azıcık bile değiştirmek istesem fırlıyor gidiyor kamera düzeltmekte birazcık zaman alıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ak Sakallı Nene

Aynı sorum bende ed var çözebildin mi kamera açısını azıcık bile değiştirmek istesem fırlıyor gidiyor kamera düzeltmekte birazcık zaman alıyor

dostum malesef ne denediysem olmadı.
    sadece eski model DPI ayarlaması olmayan mouse kullanabiliyorum wow için :(
    lanet olsun böyle saçma bir teknik hataya..
    WoW'a 3 ay ara vermiştim. bilseydim zaten açtırmazdım.
    daha yeni açtırdım 4 gündür oynamıyorum bu problemden dolayı.
  • Sorunun mouseta olduğunu sanmıyorum çünkü bu konuda çok fazla şikayetçi var. Mouse ekranın başka bir tarafındayken sen tıklayınca birden imleç ekranın ortasında gibi davranıyor, dolayısıyla imleç ekranın ortasından ne kadar uzaksa o kadar sert şekilde çeviriyor kemerayı. Yıllardır bu sorunun olduğundan bahsediyordu sanırsam insanlar, çözümünü görmedim hiç bir yerde.
  • Aynı ceza sorun bbende de war. areenada falan adamı kesecekken vertigo olmuşcasına wow dünyası dönüyor. dünyanın parasını saydığım mouse yi masaya vurmaktan kıracak oldum. ama şuanda blizzarda çok yüksek güzel sözler ifa etmekteyim. arkadaş nasıl bir sorun böyyle kaliteli mousla mouse çıldırıyor. dandik mousla sorunsuz oynuyorsun....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.