Şimdi Ara

WoW mu? Yinemi?!? Ne yapicam ben

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • WoW yuzunden nolifer damgasi yemis ve arkadaslarimin sayisi 20 yi gecmeyen biri olarak wowdan eski zevki alamadigimi farkettim , o ilk zamalar 20 30 lvllardaki seyler , bilmedigim yerleri gezmek arastirmak , noob olsam bile cok guzeldi.Hatta wow yuzunden okulu bile biraktim 3 senedir okula gitmiyorum.Bebekte yeni yildiz lisesi var ayda 17 milyara sinifi geciriyor yilde 20 kere gitsen yeterli.
    Asil onemli olan konu ben wowa ara vermistim gecen yaz ve ara vermeden once yaptigim en son raid 25 Anub Heroicti ve en iyi progress %30 du .Yenilikleri okuduktan sonra ve catayida inceledikten sonra bune sacmaliktir diyesim oldu.Bu oyun artik oynanmaz derece gelmis sanirim , cunku onune gelen nooblarin hepsinde yuksek ilvli epic itemlar var.Bide birsey duydum premium mu ne direk epic itemlar verilicekmiymis neymis.O zaman ne farki kalicak bunun private serverindan.Sadece daha fazla para verilmek gerekiyor.

Bidahami baslasam diyorum dusunuyorum sonra vazgeciyorum.Eskiden gunde 25 saat oynardim ve cok zevk alirdim , ama simdi 1 tane heroic 1 tane raid yapinca sikiliyor insan.Benim baska bir oyna ihtiyacim var suanda yarim donem kaldi lise son siniftayim bitince bilge adam diye bir kurs var ona gitmek istiyorum ama bu yarim donem suresince baska oyun bulmam lazim cunku disari cikicak arkadasim ne yaziki yok.Su aralar Heroes of Newerth e basladim ama ondada 5 mactan sonra yine aynisi oluyor.

Benim gibi varmi aranizda nolifer ? ne yapmam gerek

• Günde 25 saat oynadığına eminmisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darth Revan

Günde 25 saat oynadığına eminmisin?
    Premiumla epic olayı yalan, bir de sen fazla oynadığnıdan sıkılmışsın ara ver biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Garrosh Hellscream -- 8 Şubat 2010; 13:09:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garrosh Hellscream

Premiumla epic olayı yalan, bir de sen fazla oynadığnıdan sıkılmışsın ara ver biraz.

Alıntıları Göster
    Bence bilgisayarın fişini çek epey bi sürede açma.
    Nolifer ne saçma bir hayat biçimidir. Bunun bir oyun olduğunu unutanları tedavi etmek gerek bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: eudimonia

Bence bilgisayarın fişini çek epey bi sürede açma.
    Nolifer ne saçma bir hayat biçimidir. Bunun bir oyun olduğunu unutanları tedavi etmek gerek bence

Alıntıları Göster
    Lord Sıth : lafin gelisi o yani 50 saati gecerdi ben oynarken uyumadan espiri.

eudimonia: bilgisayarin fisini cekmeye denedim ve evet haklisin tedavi olmak gerekiyordu * kac tane psikologa gittim birsuru ilac verdiler . ama sonunda ne oldu hala oynamaya devam ettim -.- 4 5 aydir wow oynamiyorm ve oynamam artik eskisi gibi noliferda degilim wowu biraktiktan sonra 20 kitap okudum ve disari cikmaya basladim 2 haftada 1 fln . Ama suanda yapicak hic birseyim yok , h erkes okula gidiyor ben evdeyim tek basima yillardir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ldya

Lord Sıth : lafin gelisi o yani 50 saati gecerdi ben oynarken uyumadan espiri.

eudimonia: bilgisayarin fisini cekmeye denedim ve evet haklisin tedavi olmak gerekiyordu * kac tane psikologa gittim birsuru ilac verdiler . ama sonunda ne oldu hala oynamaya devam ettim -.- 4 5 aydir wow oynamiyorm ve oynamam artik eskisi gibi noliferda degilim wowu biraktiktan sonra 20 kitap okudum ve disari cikmaya basladim 2 haftada 1 fln . Ama suanda yapicak hic birseyim yok , h erkes okula gidiyor ben evdeyim tek basima yillardir.

Alıntıları Göster
    dışarı çıkman için illa birimi olması lazım.. git redkit modunda takıl biraz..

nelerden zevk alırsın bilmiyorum yapacak o kadar çok şey varki? günü birlik turlara takıl.. ne bileyim lunaparka gidip kamikazeye bin
    havuza git.. netten dizi indir izle.. programlama yapmayı ögren bir şeyler ürettikçe kendine güvenin gelir..

bilgisayardan bir süre uzak dur, oyun oynamak zevklidir ama oyun artık senle oynuyorsa bırakmanın vakti gelmiştir..

• quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

dışarı çıkman için illa birimi olması lazım.. git redkit modunda takıl biraz..

nelerden zevk alırsın bilmiyorum yapacak o kadar çok şey varki? günü birlik turlara takıl.. ne bileyim lunaparka gidip kamikazeye bin
    havuza git.. netten dizi indir izle.. programlama yapmayı ögren bir şeyler ürettikçe kendine güvenin gelir..

bilgisayardan bir süre uzak dur, oyun oynamak zevklidir ama oyun artık senle oynuyorsa bırakmanın vakti gelmiştir..

Alıntıları Göster
    dotlari yedim kaldim ya , suanda zar adam okuyorum acaba oylemi denesem

• quote:

Orijinalden alıntı: Ldya

dotlari yedim kaldim ya , suanda zar adam okuyorum acaba oylemi denesem

Alıntıları Göster
    ben bir günde 24 saat var zannediyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silverlight

Alıntıları Göster
    Dostum bence uzak doğu sporlarına yogunlas biraz özellikle ju jitsu'yu tavsiye ederim oyunda seviye atlıcagına bu sporda kusak atlarsın insanı arındırıyo resmen. Baktın olmuyo bi psikologa görün ama en iyi doktor insanın kendisidir unutma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PyroActive

Dostum bence uzak doğu sporlarına yogunlas biraz özellikle ju jitsu'yu tavsiye ederim oyunda seviye atlıcagına bu sporda kusak atlarsın insanı arındırıyo resmen. Baktın olmuyo bi psikologa görün ama en iyi doktor insanın kendisidir unutma.

Türkiyede jui jitsu kursu yok bildiğim kadarıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silverlight

quote:

Alıntıları Göster
    wing chun kursuna git tavsiyedir

• quote:

Orijinalden alıntı: Silverlight7

quote:

İzmir'de oturuyorum bi kaç yer var

• quote:

quote:

quote:

İzmir'de oturuyorum bi kaç yer var

Alıntıları Göster
    güzel bir türk guildine gir ventten sohbet et gerçekten güzel oluyor veya pvp fln yap wg ye git azcık kafan dağılsın :D eğer wow oynamak istemiyorsan cine izle diye google da arat mükemmel bi site 25 saat pc başındada olsan vaktini yer

• quote:

Orijinalden alıntı: Freemen22

güzel bir türk guildine gir ventten sohbet et gerçekten güzel oluyor veya pvp fln yap wg ye git azcık kafan dağılsın :D eğer wow oynamak istemiyorsan cine izle diye google da arat mükemmel bi site 25 saat pc başındada olsan vaktini yer

Alıntıları Göster
    Git spor yap.. Anlattığın kadar no-lifer'san şekilde kaymalar yaşanmış olabilir, önce spora git bir kendine gel.. Var olan arkadaşlarınla konuş, onlar da kendi arkadaşlarını çağırsınlar kalabalık bir grup olarak akşamları dışarı çıkın.. Gece gel evine oyna, sabah kalk takıl öğleden sonra spora git.. Hayatını doldur biraz.. Diyorsan bazı özel nedenlerden ötürü bunları yapamam o zaman da kitap oku, gazete oku.. İlla evde oturacaksan 5 saat kendine ayır 20 saat wow oyna

• quote:

Orijinalden alıntı: Elemriel

Git spor yap.. Anlattığın kadar no-lifer'san şekilde kaymalar yaşanmış olabilir, önce spora git bir kendine gel.. Var olan arkadaşlarınla konuş, onlar da kendi arkadaşlarını çağırsınlar kalabalık bir grup olarak akşamları dışarı çıkın.. Gece gel evine oyna, sabah kalk takıl öğleden sonra spora git.. Hayatını doldur biraz.. Diyorsan bazı özel nedenlerden ötürü bunları yapamam o zaman da kitap oku, gazete oku.. İlla evde oturacaksan 5 saat kendine ayır 20 saat wow oyna

Alıntıları Göster
    kız arkadaş bul, bulamazsan ve sıkılıyorsan osbir çek

• quote:

Orijinalden alıntı: desert_rain

+1000, hayat geri dön önce. Sonra WoW'a dönersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: broodofqueen

quote:

Orijinalden alıntı: desert_rain

+1000, hayat geri dön önce. Sonra WoW'a dönersin.

Alıntıları Göster
    günde en fazla 4-5 saat oynamanı tavsiye ediyorum. ayrıca 20 arkadaş neyine yetmiyor :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 12 Şubat 2010; 16:42:35 >

• quote:

marsdan bağlanıyorsa daha uzun olabilir günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneryilmazer

quote:

marsdan bağlanıyorsa daha uzun olabilir günler

Alıntıları Göster
    Madem cok paran var bitane 106 GTi al biraz dokuk olsun ama onsra onunla ugras modifiye et topla fln ben osekilde kurtulmuştum...

• quote:

Orijinalden alıntı: Bi1ReD

Madem cok paran var bitane 106 GTi al biraz dokuk olsun ama onsra onunla ugras modifiye et topla fln ben osekilde kurtulmuştum...

Alıntıları Göster
    No-lifer lik okul bırakmakla olacak iş değil. Ben temiz temiz okulumu okuyorum, her gece daily lerimi haftada birde ICC mi yapıyorum. EU sıralamasında guildim 9. ve serverımdada benden iyisi yok, eğer kastettiğin şey buysa. Sende böyle yapabilirsin, okulunu oku bence.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.