Şimdi Ara

WoW Nostaji Yapmak İsteyenler Buraya... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: vipercum

Bi hata oluştuda düzelttim :))

Burada da Blackrock'tayım ve arkadaşım bana Dungeon mu ora diye sormuş :))

bwl girişi değil mi orası? :)
  • Pre-tbc anlatılmaz yaşanır bence.. ve bi daha da yaşanmaz ya o heyecan bitti artık, blizzard şu an açsa pretbc server yine de eski hava olmaz bence sonuçta herkes neyin ne olduğunu öğrendi artık direk herkes 60 yapıp tier setleri dizer üstüne, rp olayı yalan olur yine
  • O need/greed olayı herkeste olmuş heralde.. Şahsen ben de ilk başladığımda, need/greed nedir hiçbir fikrim yoktu, loot ekranı çıktığında bakıyordum, zar işareti var, e bi de ekmeğe benzeyen bi işaret var! Ulan olsa olsa zar işaretine tıklamak lazım, heralde zar atılıyor, onu kastediyor, şansına kazanılıyor diye düşünmüştüm! İlk dungeon'ım olan Deadmines'tan bir şutlanışım vardır ki bu düşünce şekliye sormayın gitsin :D

Not: Yav bi de düşüne düşüne aklıma geldi.. Çok iyi hatırlıyorum, level 5 veya 6 falanken, bi mage ile grup kurmuştum ve adam beni heal'liyordu! Baya baya heal atıyordu yani. Hatta sonradan bütün magelere sordum ve istedim bunu (hem salak hem de yüzsüzüm hehe) heralde kibarlık yapıp "ben o tarz bir mage değilim" demişlerdi. Ama heal attığını çok iyi hatırlıyorum. Var mıydı mage'lerde eskiden böyle bir yetenek? Epey eski ama, du bakayım, 2006 falan, belki de 2005.

• Bende o kadar eski sayılmam ama need/greed olayı başımı yakmıştır bayağ. Hatta salak gibi 2-3 dungeon sonunda anlamıştım. RFK'ydı oda çok iyi hatırlarım. Mage olmama rağmen giyebildiğim herşeyi giymey çalışırdım(üzerinde agilty olan neck vs)

Daha çok vardır ama aklıma gelmiyor, herkes oyunda bir rezil olma dönemi yaşamıştır. Gerçekten, yanlış yapılarak ustası olunan nadir şeylerdendir wow.
  • Offfa bi ne güzell günlerdii yaaa WoW'u o zaman oynamışız... Kırmızı yazılı horde//ally görmek yanından geçen üst level full mavi itemlı birine ilahmış gibi bakmak.. Mavi seti tamamlayan birisine sonsuz bir saygı duymak hele ki epic mountla dolaşan adama tamam abi bu oyunun piri bu ya demek..Neler var neler yaaa...Hiç unutmam arkadaşımla oynardık adam NPC'lerle konuşuyor tamam mı goldshire'da.. Bana diyor ki olum ben bunlara yazıyorum yazıyorum hiç cevap vermiyorlar neden ki görmüyorlar mı yanlış yerden mi konşuyorum ?... Abi emin misin bak orda oyunun kendi bilgisayar adamları da var onlar olmasın ?... Yok abi hareket ediyor ya bu yürüyor adam takmıyor heralde noob... Offf yaaaaaaa esas zevk oydu beaaa...Sonra o guild listesine bakınca 42 people online yazısını görmek herkesin yanında Molten Core yazması guildde de boş yer var mı eğer çıkan olursa burdayım diye sıralara girmesii BWL geldikten sonra MC günleri 35 kişinin online oluşu fakat BWL zamanı gelince 60ları bulan online sayısııı :)))..Onyxia'nın kellesini stormwind ya da orgrimmara asmak bunu yapan guilde ve o guilde üy oyunculara hayran hayran bakmak... Offf yaaaaa anlattıkça ne güzel günlermiş diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elemriel -- 26 Nisan 2009; 3:57:49 >

• Muhtesem gunlerdi gercekden. Bir daha o hissi yasaticak bir oyun oyniyabilcekmiyim merak ediyorum. Ilk rogue acmistim haumarush serverinda yil 2005. Sonra arklarla chromagusa gectik, roguyu okadar sevmistimki 2. lvl 60 i orda kastim. Legion die bir guilde katildim gm Dives. Belki hatirlarsiniz su onyxia raidlerinde aniran arkadas. "That is fuckin minus dkp diye avazi ciktigi kadar bagriyordu bir ara baya meshurdu. Sonra orda legionu birakip wipe club adli guildi kurduk. Serverin ilk night slayer setlerini ilk lobotomizeri (av nin epic bicagi) ve serverin 2. fang of the facelessini (zulgrub dan duzen epic bicak)almistim. Her goren deli gibi whisp atiyordu. Hala unutmam en zewk aldigim olay eastern de mage + priesti kesip ustune gelen warrioru kesmemdi. Azmı iron forge a girip milleti ganklemedim. Sonra guild olarak boulderfiste gectik ve hunter actim. Neferiani ilk gordugumde tuylerimin diken diken oldugunu hala hatirlarim. Ordada full t2 bende ve 1 kiside daha vardi ve pvpde rank 12 ydim. Yil 2007 de oyunu birakmanin zamani gelmisti. 6 ay once gene basladim bi warrior kastim ama eski zewki alamadim. Zaten eskilerden kimsenin kalmadigini gorunce ici burkuluyor insanin. Ancak oyun bilgisayarimdan ciksada aklimdan cikmiyor ve hala buralarda takiliyorum gordugunuz gibi.

• Ben ilk oynamaya başladığımda oyunun şuanki ile bi alakası yoktu ben çok eğlenerek oynuyordum sürekli bi heyecan ve peşinden sürükleyen arkadaşlarım vardı hiç bi dk yalnız kalmaz tamamiyle eğlenirdim ya zaten bi 7-8 aydır oynamıyorum ama össden sonrada oynicağımı sanmıyorum.Ben nebulada uo kasarken arkın biri geldi lan wow diye bi oyun çıkmış falan biz zar zor bulduk bunu yükledik ama hala testteydi oyunun her yanı bugdı roglar mail giyiyordu hunterların mana yerine enerjisi vardı roglar gibi shamanlar leather giyiyordu sonradan eklediler 40ta maili alllaaha çok kraldı ya şu swamp of sorrowsdaki dancının önünde bi ton adam oluyordu en iyi instance yani en kolay epic düşürülebilen instance orasıydı çok güzeldi ya çok güzel anlatılmıyo keşke zamanı geri sarsamda bida oynasam ya.Ben oyuna ilk başladığımda hep kayboluyordum internetten bak dur allahım ölüyordum,bilgisayarımda çok dandikti çok kalitesiz bi şekilde wow oynuyordum görseniz kopardınız .-} Ama geçti gitti işte sonra bi ara orja ara verip mixe geçtim ordada çok ii vakit geçirdim orjda yapamadıklarımı kısmende olsa yaptım dancınlara falan girdim setlerimi dizmiştim çok güzel olmuştum be.

• zaten ilk paket çıktığı gibi tükenmişti. bi sonra ki paket 3 ay sonra mı ne gelmişti.
  • Bende anılarımdan birkaçını SS'lerle anlatmak istiorm.

Not: TBC'nin çıkışına 1-2 hafta kala oyuna başlayanlardanım.Ama SS çekmeyi 9 levelda ( Yaklaşık 3 haftada falan olmuştum. ) öğrendiğim için TBC ss'ler.

11 tane ss,toplu link.
    En az 7-8 tanesinde yerlere yatıcağınıza inanıyorum.

RESIMLER ICIN TIKLAYIN - ASAGIYIDA OKUYUN

Resimlerin isimleri var,burada da açıklamaları.

1) Kalimdor'u horde adası sanan 3 kafadar.DM'den çıkıp kalimdor'a yüzerek geçmeye çalışır. xD Herkesin başına geldiinden eminim xD

2) Az sonra geçilemeyeceğini anlarlar XD

3) Duskwood'da boş boş dolanırken bir ejdere rastlayan tip. (İlk gördüğümde tuvalete zor yetişmiştim. xD )

4) Kafamdaki curse'e bakın.Taerar eğersizi öldürürse o curse gelir. Kesiceğimi düşünüp dalmıştım xD

5) Chat'i okuyun xD İlk add'on indirişim.3 saat kadar ne yapacağımı aramıştım xD

6) O zamanlar honor direk verilmezdi,ertesi gün gelirdi.Bakardım 230 yazıyo ertesi gün 210 geliyo. Gm'lere ticket atardım char'ım mı hacklendi diye xD

7) Bir human'ın olmazsa olmaz SW deki SS'i.

8) Chat'i okuyun xD Fazla söz gerekmiyor.

9) 26 levelda STV'de ne yapıyorsam? xD Klasik bir adrenalin macerası xD

10) Duskwood da horde gördüğümde ingilizce konuşmayı unutuşum xD

11) Bir hunter'dan tokat yiip mage oynamayı bırakışım. ve dikkat ederseniz 9 leveldaki hunter Kharanos'da xD Nasıl gittiğimi sakın sormayın..(1 haftada.)

12) ve bir hunter'ın olmazsa olmazı eyes of the hawk SS'i xD

benden şimdilik bu kdr xD

kib.

• Need greed olayının ne olduğunu çözemediğim ve oyunda hata yapmaktan çok korktugum için üste carpıya basıp kapatırdım pencereyi ondan sonra arkadaşımın bu olayın itemi isteyip istemediğini belirtiğini söylemesi ama hangisinin ne anlama geldiğini söylememesi üzerine zarın şansa bırak olasada olur olmasada greed işaretininde altın olması üzerine istiyorum demek olduğunu zannederdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi refuse2k3 -- 28 Nisan 2009; 11:58:06 >
  • İlk night elf hunter açmıştım. Oyuna başlamadan önce bir haritayı dolaşayım dedim. Lv 2 iken öle öle nasılsa arathi highlandsa geldim ve orda sürekli dinozorlardan gang yedim.
    Ardından Teldrassile döndüm görev falan yaparken aşağı düştüm ve hayalet halde yeniden yukarı çıkacağım yeri buluncaya kadar 3-4 tur attım adanın etrafında :)
  • Pre-tbc dönemi en çok zevk alınan an : staff of the shadow flame düştü yine.. gel al yordis
  • Benimde bir kaç anım var pre TBCden;
    - PvP serverda yolda giderken kesilmemek için bir yerden bir yere görünmez gitmek ( baya uzun sürüyordu )
    - Malları direk vendorlara satmak
    - Melee oynayan hunterla dungeon yapmak, neden die sorunca ben öyle seviyorum demişti.
    - Full Wailing Cavern mavi deri setli 2H silahlı warrior tank ile bol wipelı instancelar, ki adam gidip bir moba dalıyordu ve sorunca evet ben noobum diyordu.
    daha var ama şimdilik bunlar aklıma geldi...
  • Hearthstone'un innkeeper'ını değiştirmeyi unutmak. En çok yaptığım şey. Allahtan 40'tan sonra Orgri'ye bağlamıştım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.