Şimdi Ara

WoW Nostaji Yapmak İsteyenler Buraya...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, Wow avrupa serverlarının ilk açıldığı günlerden bugüne dek oynayalar iyi bilir ve hissederler. Herşey ilk kez yaşanır.

Ilk kez girilen instacelar, ilk gruplar, ilk seyahatler.

Ben hatırlıyorumda, Benim server Burning Legion'du Kharon adında Paladin açmıştım. O günden oyunu bıraktığım güne kadar hergün Kankamla oynadık. Skype fln. Ne addon var ne birşey. Thottbottan bakıp yerleri görevleri bulup anlamaya çalışıyorduk.

Ilk defa Goldshire ın oralarda horde görünce ki hislerimizi anlatamam. Tabi hiç birşey bilmiyoruz, bizi kesip kesemeyeceğini bile bilmiyoruz. Onun bizim yazıları okuyup okuyamadığını fln.

Hiç unutmam lvl 32 lerde Desolace a gitmek için Barrens e gitmiştim. O an orada yürüken Horde Terriorty yazdığında kalbim yerinden çıkacaktı. Çok eğlenmiştim .

İlk guildim Anatolian Sunrise dı yanlış hatırlamıyorsam.

Ilk zamanlar ne uçuş noktaları birbirine bağlıydı ne de BG lar vardı. Ahaha SW den IF ye gitmek için koşmayı denemiştimde, Nerelere gitmiştim ahahah.....Ne salaklık

SS savaşları olurdu, ama benim en sevdiklerim Tanaris'te kilerdi.

Black Rock Moutains girişindeki raid kapışmaları fln...

Van Cleef ilk bossumdu. Ehehe hiç unutmam tam kestiğimiz sırada başını alamadan elektrikler gitmişti. Ne şanssızlık...

Ben aklıma gelen herşeyi yazmadım sizlerinde aklına gelen, gelince ne günlerdi be dediğiniz hatırlarınız vardır....

• ben ilk free serverlarda başlamıştım oyuna o zamanlar oynadığım server kalabalktı org basmaya giderdik onlar sw ye gelirlerdi Black Rock Moutains ın önünde kapışırdık raid e girmek zorlaşırdı
    sonra seninde dediğin gibi ilk defa horde terriorty yazınca kalbim yerinden çıkacak gibi olmuştum elim ayağıma dolaşmıştı.
    ben ally arkadaşım horde karşılaşmıştık onunla tarafsız bölgede o bişeyler yazıyor ben bişeyler yazıyorum ama o ne benim dediğimi nalıyormuş ne ben oun dediğini :D sonrada anladık herşeyi:D
    şu sıralar pek zevk alamıyorum oyundan ara verdim zaten ama herşeyi sınavlarıma bağlıyorum ondan sonra inş hayatımın oyununa geri dönücem
  • quote:

Orijinalden alıntı: celede

ben ilk free serverlarda başlamıştım oyuna o zamanlar oynadığım server kalabalktı org basmaya giderdik onlar sw ye gelirlerdi Black Rock Moutains ın önünde kapışırdık raid e girmek zorlaşırdı
    sonra seninde dediğin gibi ilk defa horde terriorty yazınca kalbim yerinden çıkacak gibi olmuştum elim ayağıma dolaşmıştı.
    ben ally arkadaşım horde karşılaşmıştık onunla tarafsız bölgede o bişeyler yazıyor ben bişeyler yazıyorum ama o ne benim dediğimi nalıyormuş ne ben oun dediğini :D sonrada anladık herşeyi:D
    şu sıralar pek zevk alamıyorum oyundan ara verdim zaten ama herşeyi sınavlarıma bağlıyorum ondan sonra inş hayatımın oyununa geri dönücem
    ben yakın çağda paladin olduğumu hayal ederek anılarımı yazmak istiyorum

hiç unutmam cdlarım olmadığı için bgde 2 kişi aynı anda daldı da öldüm geçenlerde
    mezarlıkta uyandığımı hatırlıyorum siyah beyaz oldu ekran
    milletten kat kat hızlı satranç atına benzeyen karton atımla geri gönüp
    5 kişiyi balondu kendini fullemeydi derken tek başıma kesmiştim
    iyi oldu bu son çıkan lich king
    nerde eski zamanlar nerde şimdiki zamanlar

• quote:

Orijinalden alıntı: tritone

ben yakın çağda paladin olduğumu hayal ederek anılarımı yazmak istiyorum

hiç unutmam cdlarım olmadığı için bgde 2 kişi aynı anda daldı da öldüm geçenlerde
    mezarlıkta uyandığımı hatırlıyorum siyah beyaz oldu ekran
    milletten kat kat hızlı satranç atına benzeyen karton atımla geri gönüp
    5 kişiyi balondu kendini fullemeydi derken tek başıma kesmiştim
    iyi oldu bu son çıkan lich king
    nerde eski zamanlar nerde şimdiki zamanlar

Alıntıları Göster
    En çok hatırladığım ve güldüğüm 2 olay şudur. :
    Ahmet diye bir arkadaş vardı. Tesadüfen tanıştık ve ikimizde lvl 20 yiz. Ya sana bir şey soracağım dedi. : Benim param hiç yetişmiyor sen nasıl yapıyorsun dedi.? Niye ki dedim para neye lazım oluyor sana? Ben hiç harcamıyorum deyince, bana : Sen hiç anlamamışsın bu oyunu dedi, bak sağda bir adam resmi çıkıyor, o adamın üzerindeki giysiler kızarınca gidip yenisini alman gerek. E tabi sen almazsan paranda eksilmez demişti. Repair ftw
    İnn’lerde oyundan çıkınca 2 kat rest kazanılmasını öğrenmiştim. Ben ne zaman çıkacak olsam hs yapıp çıkıyordum. Ahmetin şu lafını hiç unutmam : Dostum sen oyuna iyice kaptırdın herhalde kendini, oyundan çıkarken charınıda evine gönderiyorsun. Bari iyi geceler öpücüğü verip üstünü de örtte öyle çık. Sanki dağda bıraksan üşütecek.
    Saatlerce forumlarda suya nasıl dalınır diye araştırıp en sonunda utana sıkıla /1 kanalından sorup benle dalga geçenleri dinlemek.
    Güzeldi bu tip basit ama eğlenceli keşifler.

• ilk warrioru 60 lamıştım ben. talent olayını pek incelememişim habire arms instance tanklamaya çalışıyorum millet diyor tankımız dps falan tartışıyorum insanlarla ama bitarafımı yırta yırta iyi kötü kesiyorduk. ilk açtığım char undead rogueydu neyse bir warriorla partiye girdik baktım adam birden hızlıca moba dalıyor gözlerim döndü (adam charge atıyor tabi.) işte bu olayın üzerine rogu o an unuttum resmen hala da warrior tek charge skilli sayesinde bile kraldır gözümde. birde şu quest olayına katılıyorum eskiden lvl 60 chara inanılmaz saygımız vardı şimdi questhelper sayesinde 5 dk. da bitirilen bir quest için 1 saat haritada koşturduğumu hatırlarım. genel chatte meşhur diyalog biri sorar şuraya nasıl gidebilirim cevap quest logu okusana ya da thottbot linklerlerdi sonra honor puan olayı geldi gank olayları iyice abardı ne arena var ne bg tarren mill de büyük savaşlar olurdu hatta offical forumda adamın biri gm'e yazı yazmıştı tarren mill'deki cesetleri silermisiniz lag yapıyor demişti hakkaten ceset tarlaları oluyordu burning legionda. undead rog charımla ally bölgesine geçmeye uğraşırdım hatta bir ally kasabasında guardlar tarafından öldürülünce ilk defa o kadar ally charı birarada görmüştüm. cesedimin başına meraktan üşüşmüştü millet undead ortama gerçekten uyumsuzdu uzaylı görmüş gibi onlar da inceliyordu beni.güzel günlerdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hirbag

ilk warrioru 60 lamıştım ben. talent olayını pek incelememişim habire arms instance tanklamaya çalışıyorum millet diyor tankımız dps falan tartışıyorum insanlarla ama bitarafımı yırta yırta iyi kötü kesiyorduk. ilk açtığım char undead rogueydu neyse bir warriorla partiye girdik baktım adam birden hızlıca moba dalıyor gözlerim döndü (adam charge atıyor tabi.) işte bu olayın üzerine rogu o an unuttum resmen hala da warrior tek charge skilli sayesinde bile kraldır gözümde. birde şu quest olayına katılıyorum eskiden lvl 60 chara inanılmaz saygımız vardı şimdi questhelper sayesinde 5 dk. da bitirilen bir quest için 1 saat haritada koşturduğumu hatırlarım. genel chatte meşhur diyalog biri sorar şuraya nasıl gidebilirim cevap quest logu okusana ya da thottbot linklerlerdi sonra honor puan olayı geldi gank olayları iyice abardı ne arena var ne bg tarren mill de büyük savaşlar olurdu hatta offical forumda adamın biri gm'e yazı yazmıştı tarren mill'deki cesetleri silermisiniz lag yapıyor demişti hakkaten ceset tarlaları oluyordu burning legionda. undead rog charımla ally bölgesine geçmeye uğraşırdım hatta bir ally kasabasında guardlar tarafından öldürülünce ilk defa o kadar ally charı birarada görmüştüm. cesedimin başına meraktan üşüşmüştü millet undead ortama gerçekten uyumsuzdu uzaylı görmüş gibi onlar da inceliyordu beni.güzel günlerdi.
    Bende ilk hunter açmıştım...Arkadaşımda da hunter vardı..iki hunter mutlu mesut yaşarken bizim eleman Barrens'e (ki biz Ally idik) siyah bir aslan var onu tame etmeye gidelim dedi..(Humar The Pridelord) neyse..Ahsenvale'den barrese girdiğimde o yürek çarpıntımı unutumam..
    birde üstüne 60 Lvl bi taurene yakalnmıştık..Adam bize acımıştı da kesmeden bırakmıştı.. ehueuhue
    İlk defa o horde charı görünce duyduğum heyecanı anlatamam...
    Çok güzel günlerdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anteos

Bende ilk hunter açmıştım...Arkadaşımda da hunter vardı..iki hunter mutlu mesut yaşarken bizim eleman Barrens'e (ki biz Ally idik) siyah bir aslan var onu tame etmeye gidelim dedi..(Humar The Pridelord) neyse..Ahsenvale'den barrese girdiğimde o yürek çarpıntımı unutumam..
    birde üstüne 60 Lvl bi taurene yakalnmıştık..Adam bize acımıştı da kesmeden bırakmıştı.. ehueuhue
    İlk defa o horde charı görünce duyduğum heyecanı anlatamam...
    Çok güzel günlerdi.

Alıntıları Göster
    ilk charım tauren di druid tb'ta düşüp ölmüştüm o olayı hiç unutmam.ilk 6 gün cantam dolu gezmiştim nasıl satacağımı bulamamıstım sansıma satmıstım sonra gerisi geldi. Sonra bide sfk da +55 bi ally boost için yanında 16 lwl bi adamla kapının önündelerdi bende heyecan yaptı ben bunu alırım kahraman olurum gibi bi sacma sezi gelmişti durdu yere ezik olanı kesiştim sonra
    diğeride beni kesmişti çıkmalarını bekledim ve tekrar kesip kaçtılar yaklaşık 15-20 dk kadar dolamıştım enreye gittiler intikam falan diye ne günlerdi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC de TEKKEN 5 Oynamak İsteyenler
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.Lopez

ilk charım tauren di druid tb'ta düşüp ölmüştüm o olayı hiç unutmam.ilk 6 gün cantam dolu gezmiştim nasıl satacağımı bulamamıstım sansıma satmıstım sonra gerisi geldi. Sonra bide sfk da +55 bi ally boost için yanında 16 lwl bi adamla kapının önündelerdi bende heyecan yaptı ben bunu alırım kahraman olurum gibi bi sacma sezi gelmişti durdu yere ezik olanı kesiştim sonra
    diğeride beni kesmişti çıkmalarını bekledim ve tekrar kesip kaçtılar yaklaşık 15-20 dk kadar dolamıştım enreye gittiler intikam falan diye ne günlerdi.

Alıntıları Göster
    lv 20 de tanet olayını çözmüştüm lv 30 da ilk kez kuşa binmiştim ilk dungena girdiğimde düşen itemlerde rool çıkıyordu neye tıklayacağımı bilmiyordum kafama göre tıklıyordum adamlara sordu bana you ninja? bende ne bilim ninja savaşçıdır diye yes ı m ninja dedim demez olaydım ilk carımı böylelikle silmek zorında kaldım adım ünlenmişti ninja diye kimse partiye almıyordu bende charı sildim yeni char açtım hey gidi günler lv 10 um lv 25 lik kurt gördüm tabi göremezsin ya lv lini kuru kafa gözüktü bana bende oyunun en büyük yaratığı bu sanmıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: yeter07

lv 20 de tanet olayını çözmüştüm lv 30 da ilk kez kuşa binmiştim ilk dungena girdiğimde düşen itemlerde rool çıkıyordu neye tıklayacağımı bilmiyordum kafama göre tıklıyordum adamlara sordu bana you ninja? bende ne bilim ninja savaşçıdır diye yes ı m ninja dedim demez olaydım ilk carımı böylelikle silmek zorında kaldım adım ünlenmişti ninja diye kimse partiye almıyordu bende charı sildim yeni char açtım hey gidi günler lv 10 um lv 25 lik kurt gördüm tabi göremezsin ya lv lini kuru kafa gözüktü bana bende oyunun en büyük yaratığı bu sanmıştım

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: yeter07

abi "yes I am ninja" olayına koptum ya, öyle birşey benimde başıma gelmişti. O kuru kafa olayının ne olduğunuda ben 30 lu levellarda çözmüştüm, heheh

• quote:

Orijinalden alıntı: vipercum

quote:

Orjinalden alıntı: yeter07

abi "yes I am ninja" olayına koptum ya, öyle birşey benimde başıma gelmişti. O kuru kafa olayının ne olduğunuda ben 30 lu levellarda çözmüştüm, heheh

Alıntıları Göster
    Paladinime Cloth giydirirdim sırf renkleri hoş diye :) o zar atma olayını çözmek benim de zamanımı almıştı baya, Deadmines'a girdiğimiz de her düşen item'a zar atıyordum yani Need atıyordum ne bileyim ben zar işte arkadaşlar öyle demişlerdi zar atılıyor diye bende zar atıyordum :) sonra da arkadaşa dönüp ne kadar şanslıyım bütün item'lar bana geliyor demişliğim vardır, hey gidi günler :)

• Ben pek eski değilim TBC ilk çıktığında felan başladım.Arkadaşın kardeşi tatile gitmişti charı bana verdi gelene kadar.O da oyunu pek bilmiyordu ama benden iyi biliyordu tabii.O oyunda olmadığı zamanlar yaptığım acemilikler komedi.Kalimdor'a yüzerek geçmeye çalıştım,Kalimdor'u sırf Horde sanıyodum,bir kere hiç bilmediğim bir yere gittim o kadar heycanlanıyodum ki sanırsam Swamp of Sarrow,adam afk ben anlamadım kaptırdım kendimi deli gibi tuşlara basıyorum ilk horde kesişimdi23 levela kadar talentlara vermedim adam dedi versene"Abi yok biriktiriyorum"dedim çok güzel günlerdi.Şimdi o zevki alamıyorum ve bazı insanlardaki item hırsına da uyuz oluyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Absürd

Paladinime Cloth giydirirdim sırf renkleri hoş diye :) o zar atma olayını çözmek benim de zamanımı almıştı baya, Deadmines'a girdiğimiz de her düşen item'a zar atıyordum yani Need atıyordum ne bileyim ben zar işte arkadaşlar öyle demişlerdi zar atılıyor diye bende zar atıyordum :) sonra da arkadaşa dönüp ne kadar şanslıyım bütün item'lar bana geliyor demişliğim vardır, hey gidi günler :)

Alıntıları Göster
    ama o zamanlar millet sorardı birbirne dah doğrusu zar işareti gelince millet hemen "n" ya da "g" yazarlardı "n" olan varsa diğerleri zar atmazdı. Tabi n ve g nin ne olduğunu öğrenene kdr baya sövmüşlerdi bize :D

Sanırım o zamanlar şöyle birşey vardı. "Aman abi soru sormayayım da oyundan çok çakmadığımı anlamasınlar" ehehe halbuki millette çok acemiydi :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vipercum -- 24 Nisan 2009; 15:17:55 >

• quote:

ama o zamanlar millet sorardı birbirne dah doğrusu zar işareti gelince millet hemen "n" ya da "g" yazarlardı "n" olan varsa diğerleri zar atmazdı. Tabi n ve g nin ne olduğunu öğrenene kdr baya sövmüşlerdi bize :D

Sanırım o zamanlar şöyle birşey vardı. "Aman abi soru sormayayım da oyundan çok çakmadığımı anlamasınlar" ehehe halbuki millette çok acemiydi :))

Alıntıları Göster
    ben de topladığım madenleri ventorlara satardım, sonra aha bakıp amma pahalı satıyorlar derdim
    20 copper bar ventorda 30s-50s falan düşünün artık:)
    bi de gri itemların armoru fazlaysa üstüme takardım warrken :)

• quote:

Orijinalden alıntı: tritone

ben de topladığım madenleri ventorlara satardım, sonra aha bakıp amma pahalı satıyorlar derdim

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tritone

Armor fazla diye gri item takma bendede vardı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Anteos

quote:

Orjinalden alıntı: tritone

Armor fazla diye gri item takma bendede vardı :)

Alıntıları Göster
    Kalimdora horde zepliniylemi gitmedim,Kul Tiras Generalini korumak için lvl 10 ken nöbetmi tutmadım horde mekanında,black rock orclarının ne dediklerini öğrenmek için orcla ally mekanınamı gitmedim,yaklaşık 6 kere karaktermi değiştirmedim ilk başlarda............

Oooo neler yapmadımki WoW un ilk çıktığı sene arkadaşın accı ile oynuyodum Nelf bölgesi tıklım tıklım,hiç unutmam bi adamın peşine takılmıştım efendim ol yol göster diye eeeee RP aşkı :)

• lvl15 ken E.K. u boydan boya koşarak geçmiştim sırf meraktan :)
    BS deki buyuk eliti bilirsiniz onu oyundaki en guclu yaratık sanardım.40kişilik raid lerib BS ye onu kesmek için gittigine ve hiç kesemediklerine yönelik batıl inanaçlarım vardı :D
    her lvlde tranier den ogrenecegim skilin heyecenı varya anlatılmaz bu duygu
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazuya58

lvl15 ken E.K. u boydan boya koşarak geçmiştim sırf meraktan :)
    BS deki buyuk eliti bilirsiniz onu oyundaki en guclu yaratık sanardım.40kişilik raid lerib BS ye onu kesmek için gittigine ve hiç kesemediklerine yönelik batıl inanaçlarım vardı :D
    her lvlde tranier den ogrenecegim skilin heyecenı varya anlatılmaz bu duygu
    gromun mezarını görmek için 40-50 kere reskill yemiştim level 5 daha ama değmişti son ölüşümde cesetim tam mannarothun kılıcının altında duruyordu sanki gromun iskeleti gibi duruyodum

bu bünye gnome deathknight görünce alt f4 çeker haliyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Kespec

gromun mezarını görmek için 40-50 kere reskill yemiştim level 5 daha ama değmişti son ölüşümde cesetim tam mannarothun kılıcının altında duruyordu sanki gromun iskeleti gibi duruyodum

bu bünye gnome deathknight görünce alt f4 çeker haliyle

Alıntıları Göster
    İşte o Barrense ilk gittiğimizde çektiğimiz fotoğraflardan biri.

Tabi o zamanlar Hordeların bizi anlamadığının farkında değiliz.

Şimdi bu fotoğrafa baktıkça çok gülüyorum. Yazışmaya dikkat edin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vipercum -- 26 Nisan 2009; 1:21:15 >

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: vipercum

Maşallah çok güzelmişte...............link koymayı unutmuşsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Carnige

quote:

Orjinalden alıntı: vipercum

Maşallah çok güzelmişte...............link koymayı unutmuşsun

Alıntıları Göster
    Bi hata oluştuda düzelttim :))

Burada da Blackrock'tayım ve arkadaşım bana Dungeon mu ora diye sormuş :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vipercum -- 26 Nisan 2009; 1:28:30 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.