Şimdi Ara

wow olan net cafeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar. bilgisayarlarında wow olan net cafeleri yazabilirmisiniz buraya. türkiyenin her yerinden. sık sık seyahat ettiğim için bu cafeler lazım olr. hem herkes faydalanır.
    ben başlıym bergama hollywood ve starnet birer bilgisayarda

• laptop alın türkiyenin her yerinden bağlanın

abi n kafesi şifreler çalına çalına bi hal oldu,
    bilmiom var mı kafeden bağlanan çok hala
  • arkadaş çevresinin int cafesiyse vardır cafeden oynayan ama çoğu beleşçilerden oluşuyodur. (private)
  • Internet kafeler pek sağlıklı değil. Tavsiye etmem.. Biz kendi bilgisayarımızda çaldırıyoruz şifreyi. Günde kaç kişinin elinden geçtiği belli olmayan bilgisayarlarda neler olur düşünmek bile istemiyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Goldthwait

Internet kafeler pek sağlıklı değil. Tavsiye etmem.. Biz kendi bilgisayarımızda çaldırıyoruz şifreyi. Günde kaç kişinin elinden geçtiği belli olmayan bilgisayarlarda neler olur düşünmek bile istemiyorum..

hiç değil desek daha doğru olur bir kaç tanıdığımdan biliyorum.. adamlar makinaya keylogger bırakıp akşama gelip ne kadar şifre varsa aldıklarını gördüm..
    msn şifreleri bile dahil..

o yüzden offical serverlarda oynuyosanız hiç charınıza kıymayın derim
    çok büyük risk..

• Bilgisayarda deep freeze gibi bir program kuruluysa oturduğunuzda basın önce reset düğmesine ya da yeniden başlatabiliyorsanız yeniden başlatın. Keyloger filan kalmaz. Koruyucu program varv e siz reset attınız, şifre gene giderse o zaman kafeciden şüphelenmek serbest.

Kafesinde wow olan kafecinin böyle birşey yapcağını da sanmam, büyük ihtimal kendi oynamasa kurmaz.
  • valla herkesin anne babası sizin gibi hoşgörülü değil. siz söleyin cafelere hacklenmeye alışığum ben olmadı bi keyloggerde ben atarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mu Online Türk Server Arıyorum
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beşiktaş'da çok büyük bir internet cafe vardı adı dilimin ucunda hatırlayınca soylerım orda var
  • quote:

Orjinalden alıntı: b03 psycho

Beşiktaş'da çok büyük bir internet cafe vardı adı dilimin ucunda hatırlayınca soylerım orda var

adex olmasın
  • Antalya Merkez Işıklar da Mutasyon Cafe var.
    Kendileri de Grim Batol iyi bir Türk guild i. Ayrıca WOW la onlar sayesinde tanışmıştım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.