Şimdi Ara

WOW öncesi ve sonrası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moment1044 -- 25 Ekim 2009; 23:03:37 >

• Obez olmak dışında hepsi başıma geldi. Saçlarım bile uzadı, yani hiç kesmedim değil ama tarz değiştirdim dağınık heryanım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: moment1044

WOW öncesi ve sonrası

omfg :D

Ciddi sn misin hocam bu :D..

Bnm Tek Fark Artık Raid Olduğu Zamanlar Dışarı çıkamama Gibi Oldu.. Arklar Artık Takmıo O günler beni :D

Bn snn yerinde olsam .. WoW u satar dietistyene başvururdum yani :D
    1 dea berber e giderdim :D
  • Bu çocuk büyüük ihtimal fitness çalışıyormuş.

zaten fitness çalışıp bıraktıktan sonra aşırı kilo alma olur buda öyle yapmıştır büyük ihtimal birde yedikçe ye otur sürekli abov...
  • daha öncede bu forumda vardı bu
    hatta biri "hayat gelip geçicidir epicler ise soulbound" demişti
    yani wow insana çok da iyi gelebilir zarar da verebilir
    canınız sıkkındır yapacak bir şey yoktur wow oynarsınız
    biriyle tanışmışdım zamanla arkadaş falan oldum 5 tane level 80 charı varmış biraz çok değil mi diye sorduğumda
    kocam trafik kazası geçirdi 2yıldır sakat yatıyo evde bende ona bakıyorum sıkılıyorum da wow oynuyorum demişti
    yani canınız sıkkındır saracak bir şey lazımdır wow oynarsınız
    bizim millet her şeye önyargı ile yaklaşıp her şey hakkında fikri olduğunu sanıp hiçbir şey yapmadığı ve aslında hiçbir şey bilmediği için wow falan saçma geliyo millete
    ee tabi çok da kaptırmamak lazım
  • Bendede sadece sac ve sakal oldu gerı kalan her sey normal raıd saatlerınde olağanustu hal ılena edılıyo sadece okadar dısarda savas cıksa umrumda olmuyo raıd saatlerınde :P
  • bu en az 2 senelik mesele.. ısıtılıp tekrar servis edilmiş..
  • evet ben de 2-3 sene önce görmüştüm bunu...
  • Hayatını WoW oynamaya adarsa olacağı bu. Bu tür resimleri gördüklerinde insanların gözünde şöyle bir resim oluşuyor: ' WoW oynarsan hayattan koparsın, kilo alırsın, asosyal olursun. ' ki bu kesinlikle yanlıştır. Her şey ayarında olduğu sürece hiç bir şekilde hayatınızı etkilemez.
    Sadece abartmayın. Siz, sizden hiç bir şey kaybetmezsiniz...
  • Photoshopla bunu daha gerçekçi bir obez yapabilirim, belkide sahtedir. Görüntü kalitesi daha net olsaydı shopmu değilmi rahatlıkla söyleyebilirdim.
  • Abi wow mow falan da bunun wow ile alakası yok yav.. Böyle bir kendini salmışlık sağlıklı bir insan ruhuna ait olamaz
  • xbox360ı tawsie ediom gerçi onda da fifa10 bağımlılık yapıyo
  • ben wow oynadıkca zayıflıyorum, bıraktım 2 kilo aldım 20 günde :)) sigarayı azalttım ama bırakınca. demek herkese baska yarıyo..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.