Şimdi Ara

WoW ÖYLE BİR OYUN Kİ . . .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar . Baslıktada söyledigim gibi wow öyle bir oyun ki . Oyuna starter olarak basladım. Paladin actım . 20 lvl oldum . Arenaya girdim öldüm filan sıkıldım wow u bırakmaya karar verdim . Ertesi sabah yine içimde büyük bir wow heyecanıyla uyandım :D Oturdum sabah rogue actım . Rogue uda biraz kastıktan sonra tekrar sıkıldım :D Yine bırakma kararı aldım . Ama bu sefer kesindi :D Sonra dısarı cıktım . Eve geldigimde odamın duvarında olan dev wow posterine daldım bir an . İçimden oyunun ne kadar büyük bi oyun oldugunu ve bırakılmaması gerektigini düsünüyordum ve her saniye içimdeki wow heyecanı artıyordu . Ve artık asla bırakmıcam kararını almıstım kendi kendime . Tekrar oturdum basına ve warrior actım . Warrior actım cünkü bırakmıcam garantiydi. Çünkü warrior kolay bi classtı. Herkez oynamasını bilir . Bende iyi bildigim icin warrior actım. Bugun çıkısında saturn'e ugrıcam ve wow t-shirt + battle chest ' i alıp evime gidicem :) WoW hayattır :))

• 20 lvl da nasıl arenaya girdin ?
  • yaş kaç kardeşim? wowu bir daha bırakmama kararı falan. hayatın yokmu olum senin. kendine acımıyosan annene babana acı. aynı şeyi birgün senin kız kardeşine yapsalar nasıl hissedersin acaba çok merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ywizzle

20 lvl da nasıl arenaya girdin ?

Ya kusura bakma oyunu tam bilmiorum daha :D Yavas yavas ögrenicem artık... Arena dedigim battle lar varya. bayrak kapmaca filan onlar iste :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kyle Butler

yaş kaç kardeşim? wowu bir daha bırakmama kararı falan. hayatın yokmu olum senin. kendine acımıyosan annene babana acı. aynı şeyi birgün senin kız kardeşine yapsalar nasıl hissedersin acaba çok merak ediyorum.

Yas 18 . Üni acıktan okıcam . İş yerim hazır . İş dısında WoW bundan sonra :)
  • 20 levelda girilir ama yeni baslayan birisi yapabilir mi bilmiyorum :)
  • Yavas yavas ögreniyorum iste . Ztn kolay olsun die o yüzden warrior actık . Benim için en iyisi bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • warrior evet en kolayıdır başlarda özellikle; iyi seçim, t-shirt ü yırtmazsın umarım ilerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirbag

warrior evet en kolayıdır başlarda özellikle; iyi seçim, t-shirt ü yırtmazsın umarım ilerde

İnşallah yırtmam :D Tabi sinirlenip yırtıcak bir olay olmassa oyunda :D Mesela örnek verebilirmisin ne gibi olaylar olabilir bu kadar sinirlenecegim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: forque

quote:

warrior evet en kolayıdır başlarda özellikle; iyi seçim, t-shirt ü yırtmazsın umarım ilerde

İnşallah yırtmam :D Tabi sinirlenip yırtıcak bir olay olmassa oyunda :D Mesela örnek verebilirmisin ne gibi olaylar olabilir bu kadar sinirlenecegim :D

stance olayı falan girecek işin içine battle, defensive, berserker (eskiye göre daha rahatladı tabi ) macro kullanman şart olacak macro nedir şimdiden araştırsan iyi edersin warrior = macro,
    ama belki de geleceğin en iyi warriorlarından birisindir basit gelecek belki de sana.
    sevmek en önemlisi.

• İnşallah :)
  • quote:

quote:

quote:

stance olayı falan girecek işin içine battle, defensive, berserker (eskiye göre daha rahatladı tabi ) macro kullanman şart olacak macro nedir şimdiden araştırsan iyi edersin warrior = macro,
    ama belki de geleceğin en iyi warriorlarından birisindir basit gelecek belki de sana.
    sevmek en önemlisi.

Bu macro olayını anlatabilirmisin biraz . Tam olarak ne işe yarıyor .

• quote:

quote:

quote:

sevmek en önemlisi.

Bide macro yu ne zmn kullanmaya baslamalıyım

• Gnome olmazsan pek sinirlenmezsin.Gnome olursan seni her gören öldürmeye çalışır, sürekli ölmekte seni sinirlendirir.Onun dışında warrior ile yeni başlayan birisi bile 2-3 yaratığın arasına rahatlıkla girebilir.Gerisi oyunu ne kadar sürede öğreneceğine bağlı, spelleri iyi okuyup anlarsan, doğru yerde kullanırsan hiçbir sorun olmaz.

Macro bir tuş ile birkaç işi aynı anda yapmana yarar.Ben priest oynadığım için ordan örnek vereyim, inner focus spelli bir sonraki healin mana harcamamasını sağlıyor.Inner focus ile heal spellini aynı macroda birleştirince hem inner focus hem heal yapmak zorunda kalmıyorum, heal kullandığımda inner focus uygunsa kendiliğinden devreye giriyor.Macro bu gibi işleri yapmana yardımcı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ywizzle

Gnome olmazsan pek sinirlenmezsin.Gnome olursan seni her gören öldürmeye çalışır, sürekli ölmekte seni sinirlendirir.Onun dışında warrior ile yeni başlayan birisi bile 2-3 yaratığın arasına rahatlıkla girebilir.Gerisi oyunu ne kadar sürede öğreneceğine bağlı, spelleri iyi okuyup anlarsan, doğru yerde kullanırsan hiçbir sorun olmaz.

Macro bir tuş ile birkaç işi aynı anda yapmana yarar.Ben priest oynadığım için ordan örnek vereyim, inner focus spelli bir sonraki healin mana harcamamasını sağlıyor.Inner focus ile heal spellini aynı macroda birleştirince hem inner focus hem heal yapmak zorunda kalmıyorum, heal kullandığımda inner focus uygunsa kendiliğinden devreye giriyor.Macro bu gibi işleri yapmana yardımcı olur.

Tamam arkadasım cok saol . Peki baslarda kullanmam lazımmı macro . Gereklimi yani . Bu arada orc actım . Arms gitmeyi düsünüyorum .

• quote:

quote:

quote:

quote:

sevmek en önemlisi.

macro olayı için biraz erken ama yavaş yavaş lvl 85'e doğru kullanmaya başlarsan rahat edersin. kesin şart değil ancak oldukça gerekli. kabaca ard arda birkaç skilli beraber kullanmanı sağlar zaman kazandırır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sevmek en önemlisi.

macro olayı için biraz erken ama yavaş yavaş lvl 85'e doğru kullanmaya başlarsan rahat edersin. kesin şart değil ancak oldukça gerekli. kabaca ard arda birkaç skilli beraber kullanmanı sağlar zaman kazandırır.

Tamam arkadasım cok saol .

• Başlığı görünce biran wow hakkında marş söylüyorsun hissine kapıldım . Wow öyle bir oyun ki tarif edilmez wow oynamayan kimse bilemez .. bilemezzz.

Konuya gelicek olursak . Herkez warrior'ü kolay bir class olarak görür fakat , sanıldığı kadar kolay class değildir hiçbir zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kyle Butler

yaş kaç kardeşim? wowu bir daha bırakmama kararı falan. hayatın yokmu olum senin. kendine acımıyosan annene babana acı. aynı şeyi birgün senin kız kardeşine yapsalar nasıl hissedersin acaba çok merak ediyorum.

Sabah sabah yarıldım ya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artesus

Başlığı görünce biran wow hakkında marş söylüyorsun hissine kapıldım . Wow öyle bir oyun ki tarif edilmez wow oynamayan kimse bilemez .. bilemezzz.

Konuya gelicek olursak . Herkez warrior'ü kolay bir class olarak görür fakat , sanıldığı kadar kolay class değildir hiçbir zaman.

Warrior dan baska klass secmek istemiyorum . Çünkü baska class secsem aklım hep warriorda kalıcak Hem talentlarıda kolay öteki sınıflara göre. Düz mantık yani. DPS sonucta . Tabi ilerde tank olurmuyum orasını bilemem ama sanmam :D İyi itemler yaparsam belki fury e gecebilirim .

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.