ya millet ben wow oynarken pc donuyo ve geçmiyo hiç reset atmam gerekiyo biraz öncede kendi kendine yeniden başladı neden olabilir bi yardın edin lütfen
klasik bakımları dene defrag felan olmadı çak formatı gitsin lol:P
nedenleri bence: 1- işlemci veya ekran kartın çok fazla ısınıyodur 2- ram uyumsuzluğu olabilir
eğer daha önce ram uyumsuzluğundan dolayı bi sorun yaşamadıysan büyük ihtimal ısınmadan kaynaklanan bi problem
Eğer donanımsal bir sıkıntın yoksa kullandığın addon lardan da kaynaklanabilir, addon larını kapatıp sıra ile dene hangisinde yaptığını bul.
evet bu ynei patchle birlikte bende ekran donmalarını yaşıyordum donuyordu 2sny sonra açlıyordu 30sny sonra tekrar donuyordu addon sildim düzeldi...
daha oyunu yeni yükledm ama addon falan yok pcede ama sileyim bi genede wtfleri falan saolun
oyun sırasında msn ve diğer programları kapatmayı denedinmi ? :D
yok bi faydası olmuyo sildim addonlarıda gene donuyo girdiim zaman eskiden oynuyodm normal öss var diye silmiştim dün tekrar yükledm bu sorunla karşılaştm nası çözücem acaba
hocam senin bilgisayarının sisteminin wowa yettiğinie emn misin?Eğer ola ki 256mb ramin falan varsa her add-onu açma videodan ayarları düşür yine olmazsa disk defragmantation falan yap çok resetlediysen makinaya o sorun olabilir hiç olmazsa format ama hddne bad track dolacaktır.
ben ayarları sonuna getirerek hep oynadım şuana kadar yeni patch le birlikte raid asist addonunu kurduktan sonra ekrana çıkardıgımda raiddekileri her raid tablosunda yer degiştirildiginde birileri veyatta çıktıgında kısa süreli takılmalar yaşıyorum... daha önce hiç donma vs.. yaşamazdım ayarlar sonda olduğu halde en iyi kalitede...
addonalara bak .. mesele guild event maneger falan deli kasar...
olmadı ram'in kaç .. ram'le de bayaa ilgili .. bende de donma sorunu vardı ram + işlemci
sorun büyük ölçüde çözüldü :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme