Şimdi Ara

WOW oynarken kullandığınız ekran kartları... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • AMD 2500+@2GHz 1280MB Ram ve MSI X1650Pro ile genelde video ayarları orta-full de; ~50fps ama shattrath'da ve raidlerde lag dan dolayı fps yerlerde sürünüyo.

Özellikle son 1 haftadır lagdan dolayı raid lerde çok problem yaşıyoruz.

ama fx5700 karttan x1650 pro ya geçmek baya bir farkettirdi.

Türk telekomu kınıyorum.
  • 8500GT, 1440x900 full, sabit 60 fps aliyorum. Bloom'u kapattim cunku ozaman aa sorunlu calisiyordu. Ama oyle de 60 fps sabittir muhtemelen.
  • 9600pro,512ddr ile inleye inleye giriyor shattara, org.a..
    xt1950 ye terfi edecegiz bakalım
  • FX5200 TIK YOK PCDE ÇATIR ÇATIR OYNUYORUM ARADA Bİ ÇİFT HANELİ FPSDE GÖRÜYORUM
  • quote:

Orjinalden alıntı: GiVeNcHi

2 gb ram çok büyük fark atıyor donma konusunda tabi ekran kartı önemli fps için ben 8800 gts ile 4x aa ile oynuyorum ama map büyük bazen donuyor baya özellikle sh de ve org de ama normalde 90 fps üzeri 5200 kullanan arkadaslar 6600 gt ler ve yenı ekran kartları 70 ytl sevıyesıne ınıyor cidden fark çok olur emin olun ...

Sanırım 8800lerle wowun uyum sorunu var, bendede aynı ekran kartı var 4x 1156x864te, arada sırada ani fps düsüsleri oluyor FPS 80se, karakterle geriye baktıgımda felan yani goruntu değiştirdigimde 45-50'ye dusuyor.
  • slm arkdaşlar yeri değil ama world pvp nedir biriniz bana açıklayabilirmi???
  • quote:

Orjinalden alıntı: SİNEQ

slm arkdaşlar yeri değil ama world pvp nedir biriniz bana açıklayabilirmi???

oof bütün topicleri kirleticeğine biraz araştır ya nerdeyse 10 tane vardır baktın bulamıyosun aç bi topic orada yanıtlasınlar.
  • Radeon X800GTO eski ama süper hala :D
  • biraz noob bi soru oldu ama AA nın açıklaması nedir? herkes açıp kapıyo =)) Ne demişler bilmemek diil öğrenmemek ayıp
  • quote:

Orjinalden alıntı: Solaran

biraz noob bi soru oldu ama AA nın açıklaması nedir? herkes açıp kapıyo =)) Ne demişler bilmemek diil öğrenmemek ayıp

antialiasingtir açılımı, köşe yumuşatma yani, tırtıklar filan gidiyor, görüntü kalitesini çok etkiler kendisi, açık ve kapalı arasında çok fark var
  • 9600pro + 1gb ram performans olarak sorun yaşamadım tabi kalite ortalama
  • bede şuanda 512 mb ram FX5550 ekran kartı sempron 2600 war tek kelimeyle sürünüyorum fps 15-23 arası deyişio açık alanda
    öbür PC gelince ondada bi denicem ama ark ımın pc p4 2,0 1 gb ram radeon 9600 le felaket iyi oynuyo
  • Aslinda biraz denendiginde oyundaki video ayarlarindan cok saglikli optimizasyon yapabilirsiniz. Ben X3000 o/b ekran kartinda 1152*864 medium'un ustu ayarlarda oynayabiliyordum cok rahat. Ama golgeleri kismistim ve distance'i biraz dusurmustum. Asla texture'u dusurup ve bloom'u kapatmadim. Cok da akici sekilde oynuyordum bir o/b ekran kartina gore.
  • quote:

Orjinalden alıntı: JustttVince

GeForce 7800GT im var 1gb ram im var herseyi acıyorum hic problem yok fps hic düsmüyo( nerdeyse)

Ne Artislik yapıonki bendede 2 gb ram G-FORCE 8500GT 512 mb ram var

Ama kardeşimin pc de 1 gb ram var Rodeon 9500 256mb var ondada çok iyi... Takılmıyo
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.