Şimdi Ara

WOW oynarken kullandığınız ekran kartları...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • WOW oynayan arkadaşlar hangi ekran kartını kullanıyosunuz? Diğer forumlara baktım ama hep farklı oyunlar var, wow'un adı yok :P. Acaba hangi ekran kartını kullandığınızı ve performansından memnun olup olmadığınız yazarmısınız. Ben şahsen Ati x800 serisi 512mb lık kartımdan son zamanlarda çok çektim değiştircem, düşüncelerinizi bekliyorum :)

• ati redeon x 1950 pro 512 mb ekran kartını kullanıyorum performansından oldukca memnunum
  • geforce fx 5600 ün üzerinde al.. bu kartın altındaki kartlarla oynanmıyor..
  • bende 9600xt var. Gayet de memnunum..
  • SAPPHIRE - HD2600XT de gözüm ama emin değilim :D

http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2109
  • Ben 1 yıllık notebookumun ekran kartini kullaniyorum. Ekran karti ramdan 16 mb yiyor. öyle 512 mb lik falan ekran kartim yok. Sürücüde şöyle yazıyor. Mobile Intel(R) 915 GM/GML Express Chipset Family ve sadece 16mb. Bu ekran kartiyla wow u sorunsuz oynuyorum.
    Anlamadigim siz nasil sorun yaşiyorsunuz? Bence lag giriyor ve bunun suçunu ekran kartina yüklüyorsunuz. Sorun baglantida.
  • saçmalamayın bn fx 5200 ekran kartı ile hiç kasmadan oynayabiliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İmzadaki sistemle ve ekran kartımla 1440X900 çözünürlük ve full detay ile oynuyorum kaymak gibi
  • FX 5200 gibi kart mı var hoca.Kaç yıldır çekiyor makinayı.2005'ten beride bu oyunu oynuyorum aynı kartta.Medium seviyede ve distancede ortalarda kaymak gibi akıyor oyun...Uyuz Sha'tar city dışında fps sorunum yok.Bilgisayarı olan adamın yedekte TNT2 veya Fx5200'ü yoksa o adama acırım ben.Gelmiş geçmiş en baba 2 karttır bunlar.Şimdi piyasa ekran kartı kaynıyor,halbuki eskiden öylemiydi bir voodoo vardı,bir TNT2 millet çakal oldu şimdiAma Fx5200 ile oyunu rahat oynuyorum.Wow içinde öyle 500 800 $'lık ekran kartlarına gerek yok.Alın bir Fx5200 veya Fx5600 yeter.Tabii piyasada bulabilirseniz
  • nasıl oynamak istedigine baglı. ben 1920x1200 de oynuyorum butun ozellikler acik, shatarda 50-60 fps, raidlerde 30. notebook a yuklemem gerekti 1024x768 yaptim, cok kotu oldu oynamadim. yani 5200 le çok güzel oynuyorum diyenler, güzel görüntü görmemis . x1900xtx core2duo var.
  • fx5200 cüler nasıl da mutlu olmayı biliyosunuz arkadaşımda oynadım mecburiyetten oda.... Oyuyorum demeyin herşeyi low yapıyorum 15 fps i geçmiyo.

800*600 wow mu oynanır :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi santanio -- 9 Ağustos 2007; 15:34:35 >
  • Wow oynarken 8800GTX i takıyom Cod oynarken Hd2900XT'Yi

X1650XT, şehirlerde (Orgimmar gibin) merkezlerinde Fps 30'un altına iniyor... Herşey Full, 1280*1024'te oynuyor(d)um...
  • quote:

Orjinalden alıntı: santanio

fx5200 cüler nasıl da mutlu olmayı biliyosunuz arkadaşımda oynadım mecburiyetten oda.... Oyuyorum demeyin herşeyi low yapıyorum 15 fps i geçmiyo.

800*600 wow mu oynanır :S

bende fx5200 le oynuyorum . elin mahkum olunca öyle bir güzel oynuyorsun ki anlatamam ben alıştım 20 fps lere
  • Ti4600
  • imzamda 1600*1200 oynuyorum
  • Bu fps olayında Ram in etkisi nedir?
  • ati radeon x800 gto2 256mb 256bit ddr3
  • quote:

Orjinalden alıntı: Solaran

Bu fps olayında Ram in etkisi nedir?

Bi nevi her şeydir. 2048'e kadar yolu var
  • quote:

Orjinalden alıntı: tersagun

quote:

Orjinalden alıntı: Solaran

Bu fps olayında Ram in etkisi nedir?

Bi nevi her şeydir. 2048'e kadar yolu var

Eyvallah anlaşılan bu akşam ram almaya gidiyom şu anda hali hazırda 1 gb var ama shattarah a giremeye göriim yada SSC nevrim dönüyo 7-8 fps lerede sürünüyom :( Ekran kartı die düşünüyom ama Ati Radeon x800 512ram 256bit kart var kartım o kadar ii olmsada idare ediyo bi de ram i deniycem
  • fps olayında işlemci ram ve ekran kartının 3 ünün birden rolü var.. işlemci yalan olsun 2 gb ram ekran kartı 7600gt olsun yine fps yüksek olmaz.. o nedenle 3 ünün de makul olması lazım..

Bence wow için minimum Sorunsuz oynamak için en az 1gb ram olmalı işlemci en Az AMD xp 2500+ , intel 2.4ghz olmalı ve ekran kartı minimum fx 5600, 9600pro.. bunun üstündeki sistemlerde detaylar arttırılarak yine aynı veya daha yüksek fps yakalanabilir..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.