Şimdi Ara

Ekran kartı seçili olduğu halde oyunlar CPU kullanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
25
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, NVIDIA denetim masasında genel ayarlarda yüksek performanslı NVIDIA işlemcisi seçili olmasına rağmen hiçbir oyunda ekran kartına yük bindiremiyorum. Doğal olarak oyunları istediğim performansta oynayamıyorum. Oyunlar her zaman CPU kullanıyor. Tam ekran veya pencere modunda yapılan değişiklik fark ettirmiyor. Bu durumu nasıl düzeltebilirim?

Ekran kartı seçili olduğu halde oyunlar CPU kullanıyor

• Cihazın nedir ? marka model vs. üreticinin sitesinden bütün sürücülerini indirin ve kurun eksik olmasın. İşte bilmemne center ne bileyim marka modeli neyse onun kendi yazılımı olacak onu kesinlikle yükleyin. Bunlar eksiksiz ise cihazınızda mux switch varsa biostan sadece harici ekran kartını çalıştırmayı seçin dahiliyi kullanmasın. Bu da seçili işte veya yoksa gene de harici gpu'u kullanmıyorsa sistem o zaman donanımsal bir soruna işarettir. Pilin ne durumda ? ölü mü ? adaptörü ne durumda ? orjinaliyle mi değişti veya tamir vs mi gördü yada bozuldu mu ? eğer adaptör farklı bir adaptör ise atıyorum sistemin kendi orjinalinde 19v 6 amperlik bir adaptör istiyorsa siz 4 amper birşey aldıysanız veya o takıldıysa o zaman harici ekran kartını devreye sokmaz. Pilin ölüyse ki yeni nesil sistemlerde bu kritik birşey pil ölüyse yada değişmişse çakmayla vs o zaman da gene adaptörden gücü alsa bile pil yoksa hiç harici karta geçmez vs. bunların hepsi olması gerektiği gibiyse o zaman anakartta bir farklı sorun olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.