Şimdi Ara

Wow Playstore

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dostlar. Wowda yeni bir hesap açtık arkadaşlarla ve hepimiz yeniyiz bir tek ben çok önceden biraz oynamıştım 2 3 ay felan. Ama yeni hesap açtım, yıllar önceki hesabım değil. Playstore sitesinde wow 36 tl diyor. Sizce bu linkteki battle chest + 30 gün game time mı ? Eğer öyleyse hatırladığım kadarıyla battle chest yeni hesaplarda ilk seferlik için kullanılabilir oluyordu diye hatırlıyorum. Bilgisi olan lütfen yardımcı olabilir mi. Son olarak eğer bu alınacak bir içerik değilse bursagb sitesi güvenilirse oradan 45 tl ye almayı düşünüyoruz. Alışveriş yapmış biri varsa bilgilendirirse sevinirim :)

• Evet oradan alacağın key battlechest keyi ve 30 gün gametime verir ;) Yani alabilirsiniz.
  • Çok teşekkür ederim :)
  • Hangi serverda başlayacaksınız doomhamerda ally olarak başlarsanız yardımcı olabilirim oyuna girdiğimde...
  • telekom üzerinden faturaya taksitlendirilerek alışveril yapılabiliyor. çok eskiden alışverişim olmuştu oradan. herhangi bir sıkıntı olacağını sanmam. hatta eskiden game time bile satıyorlardı, şuan satmıyorlar. sadece başlangıç paketini sattıklarını unutmayın.
  • CB1111 C kullanıcısına yanıt
    Hocam bayağıdır foruma giremiyorum twistingde başladım demon hunter olarak oynuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frankozzy

Hocam bayağıdır foruma giremiyorum twistingde başladım demon hunter olarak oynuyorum.
    Hayırlı olsun. 0 dan demon hunterla ilk başladığınızda lvl 1 den mi başlıyor yoksa direk lvl 110 dan mı başlıyor dk gibi bir charın lvl 60 olması lazımki dk açılabilsin gibi bir sınırlama var mı onda da...
  • Hocam bu aralar vizeler vs den bakamadım foruma kusura bakma geç cevap vermiş olucam ama dk 55 başlıyor onu mesela 70 yapıyosun sonra demon hunter açıyorsun ve 97 yada 98 level başlıyor sonra zaten o başlangıç haritasındaki görevleri bitirmen şart onlar bitene kadar 103 yada 104 felan oluyorsun sonra dg girip seri 110 olursun. Şuan 117 yim yeni başlayabildim kasmaya akşama 120 olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frankozzy

Hocam bu aralar vizeler vs den bakamadım foruma kusura bakma geç cevap vermiş olucam ama dk 55 başlıyor onu mesela 70 yapıyosun sonra demon hunter açıyorsun ve 97 yada 98 level başlıyor sonra zaten o başlangıç haritasındaki görevleri bitirmen şart onlar bitene kadar 103 yada 104 felan oluyorsun sonra dg girip seri 110 olursun. Şuan 117 yim yeni başlayabildim kasmaya akşama 120 olurum.
    Demon hunter kastım ben. Sadece 0 dan alınmış bir hesapta durum nasıl oluyor onu merak etmiştim teşekkürler...

Bu arada retri paladin oynuyorum asıl charım o ama demon hunter gerçekten çok güçlü dps bakımından tek sorunu heal kasarken first aid de kasarsan pvplerde gerçekten faydalı olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CB1111 -- 10 Kasım 2019; 13:6:47 >
  • Aynen öyle dps olarak çok güçlü ve seçilmesi için mantıklı bir karakter dhler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.