Şimdi Ara

wow private - fun serverler geniş açıklama yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • wow u yükledim patch 3.2.0 cafemde oynatmayı düşünüyorum ama tabiki private serverlerde oynatıcam. 1-2 yere üye oldum fakat giriş yapamıyorum. oyunu açmak için extra programmı açmam gerek beleş girmek için. yada versiyonu düşük serverlermi ondanmı girmiyor. oyunun içindeki ufak server dosyasınada girdim bilgileri yapılacakları yaptım ama olmadı. yardımlarını bekliyorum teşekkür ederim.

• Extra ve Beles yardımcı program kullanmana gerek yok..Burda yapacagın is Gircegin Serverın Real List alıp WOW klasör içindeki DATA/ENGB&ENUS dosyasının içinde Realm List WTF dosyasını açıp oynacagın serverın Real List i

örnek//
    set realmlist logon.eu.worldofwarcraft.com
    set patchlist eu.version.worldofwarcraft.com
    set realmlistbn ""
    set portal eu

Sende Söyle yapcaksın

set realmlist OYNACAGIN SERVERİN REALM LİST yazcazsın buraya
    set patchlist eu.version.worldofwarcraft.com
    set realmlistbn ""
    set portal eu

Not pad kapatıp evt deyip kaydetceksin sonra wow.exe çalıstırıp uye oldugun server acc le girebilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gustavooo -- 6 Ağustos 2009; 12:57:02 >
  • cevap için teşekkür ederim. sanırım versiyonla ilgili problemden dolayı sorun yaşadım. 3.2.0 patch yüklü bende diğerlerinin versiyonu düşük olduğu için bağlanamadım o zman. peki 3.2.0 patc yüklü bende bu versiyondan daha küçün bi servere bağlanabilirmiyim mesela 3.1.3 patchkı bir servere. bağlanamazsam bağlanmam için ne yapmam gerekiyor. teşekkür ederim.
  • çoğu server geçer 1 hafta içinde 3.2.0 a ama bence sen sil onları 2.4.3 yükle millet rahat rahat private server oynasın wotlk private serverlarında çok bug var bide bizim millet girdimi fun servera küfür edip çıkar :D sen en iyisi 2.4.3 bi blizzlike server bul benim bildiğim truwow var 1x server zor orji gibi oyun bağımlılık yapar bide 70 olması uzun sürer milletin sende kırarsın parayı yoksa fun serverda kimse oynamaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sro için Teamspeak3 Server'ı.
    12 yıl önce açıldı
    Metin2 PVP server ÖNERİSİ !!!
    5 yıl önce açıldı
    wow private server önerisi
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.