Şimdi Ara

Wow questler yardım pls..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar şöyle bütün görevleri koordinatlarıyla birlikte gösteren açıklayan bir site var mıdır acaba bu oyunda daha yeniyim biraz acemiyim de...

• www.wowhead.com
    www.thottbot.com
    wow.allakhazam.com

bu siteleri deneye bilirsin.
  • Thott botta cogu koordinat yanlış.. Sen hangisini önerirsin üçü arasında..
  • allakhazam iidir
  • thottbot yapadığım hiç bi görev olamdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Private -- 17 Şubat 2007; 15:34:12 >
  • Nasıl yanlıs sen yanlıs bakmadıgına eminmisn hep tam noktayı verir.Ama bu bir mobsa tabii ortalıkta dolasıp biraz degisebilir kordinat ama questi girdiginde altta yazan yorumları okursan daha cok bilgi edinirsin.Questin yapılıs bicimi tam yeri gibi yerleri yazarlar ozellikle sarı olanlar
  • Thotbotta her kafadan bir ses cıkıyo herkesin dilinde farklı koordinatlar... :(
  • Yanlıs bilgi vermiyor onlar orada gormus demekki mobu.Fakat sabit bi yer oldumu zaten verilen herhangi bir coordinata gidersen kolaylıkla bulablirsin pek fazla uzak coord lar vermiyolar.Ama ilk yazdıgında bir suru questle ilgili baslık cıkar aramalarında orada dogru olanı seciceksin yai kenarında kimin verrigi rewardlarını yazanı secersen daha cok yorum yapılmıs olan baslıga gidersin ve daha kesin bilgiler alırsın.Direk map a tıklayarakta kendin bulablirsin onun isaretledigi yeri hepsini okumak szorunda degilsin.Sadece asagı dogru biraz in sarı ile isaretlenmis bolumleri oku sana saglam bilgiler verecektir.
  • cevap yorumlarda gizli
  • Hunter oyunda yeni oldugum için seni çılgına çeviriyo olabilirim kusura bakma ama o mapteki sarı yerler görevin alındıgı yerleri gösteriyo..Fakat senin dediğin reward olayını anladım ve yardımcı olmaya başladı bana...Tesekkür ederim yani..
  • Yoq cılgına cevirmek degilde ben mapteki yerleri solemdim yorumlar sarıyla isaretlenmis dedim okursan diye onlar kesin ve en rahat yolu gosteriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunterx -- 17 Şubat 2007; 16:02:48 >
  • thottbot en iyisi yorumlarda en cok oy olana bak tam nokta atışı
  • thottbot güzel ama yeni isen biraz karışık gelebilir belki... bu aralar wowhead ı çok övüyorlar nokta şeklinde gösteriyormuş vede hızlımış deneme fırsatım pek olmadı allakhazamda güzeldir hızlıda..
  • wowhead de bazı questlere yorum bile yapılmadıgından koordinatları öğrenemiyosun :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.