Şimdi Ara

Wow RP!!! Arthas Boss Fighting Time....Hikaye.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

yara almadı fakat beklenmedik sekilde bir güc gördü..Gücü azaldı..Light's hope Chapel'de Tirion Silahı aldıgında Bir anda hamle yaptı ve Arthas Zor kurtuldu..Silahın önemini ileride daha iyi göreceğimiz kesin..

Diğer arkadaslar yorumlar için teşekkürler...Gercek olacak değil yani sadece RP bakımından aklımda olanları yazdım...

• quote:

Orjinalden alıntı: evrim87

Birden gerçek senaryo sandım cok korktum yha usta sen snaryo filan yazma ne olur ya 4,5 romanlık bir eseri böyle maf ettin cok üzüldüm icim yandı lutfen kara karıştırma bsy bildiğinde yok zaten ''death knight arktasa rune atıyor demişin death knight zaten artasın tarafında neden artasaha saldırıyor anlamadım lich kingin Warlock larından haberin varmı senin daha orclarla bas edemiyen hunmanlar forzhoen torhnu bastılar güldürme beni yaff humanlar en güçsüz ırk unutma bunu herseyi elflerden örendiler neye salliyonda lich king gibi efsane korkunc bir ismi 2sn icinde yeniyorlar hem lic kingin kumandaları nerde masallah tum paladinler lice daliyor ama licin hic saglam adamı yok harbi sallamısın Kel’Thuzad nerde hani Slyvanas ve Forsakenları nerde hani insan ırkı dagıldı bitti nası bukadar toplanım saldırıyorlar snn dedigin kılıc parcalandi kil'jaden nerde artasın en iyi adamı oooo filmi cıksın gorursun bence arthasi lich kingi cok farklı bir ırk yenicek dier ırkari ezdi lich king bunu herkez gordu

bilgilerin çok yanlış
    dk ların hepsi lich king in yanında degildir.bir kısmı kendi benliklerini geri kazanıp lk nın yanından ayrılmışlardır.
    ve
    en zayıf ırk humanlar degildir
    mesela tüm dünyayı bl a karşı savunma görevini yapan koruyucuların ırkları nelerdir .bunların içinde bilinen en güçlü seviyeye cıkan kişi hangi ırktandır.en son koruyucu hangi ırktandır.tüm dünyadaki iyi(ally) lerin lideri olan topluluk ve liderin ırkı nedir.lk ya karşı savaşta liderlik eden ırk nedir.komutanlarının ırkı nedir
    yeryüzünde bilinen en güçlü kişilerden olan lk nın ırkı nedir(hikaye diyorki Arthas zırhı elde ettikten sonra lk bilinen en güçlü varlıklardan biri oldu)

elf ler büyüyü ögretmiştir doğru ama ne diyor elf ler insanlar için "büyüye karşı dogal bir yetenekleri vardı" ve boynuz kulagı geçer.koruyucu ların insan olması bunun en büyük ispatı

kil'jaden nerde diyorsun.kil'jaden mi kaldı :D kil'jaden dünyaya gelemediki bc de onu geri göndermedikmi?

hikayeyi bilmedigin ve horde oldugun(ki wow nede warcraft oynadıgına pek ihtimal vermiyorum .yoksa bukadar yanlış bilgiye sahip olmazdın özellikle Sylvanas hakkında) için böyle düşünüyorsun.normal karşılıyoruz ama
    oyunu geçtim cıkacak warcraft filminin konusunu bile yanlış biliyorsun :D

• wow un fılmı cıkıcak zaten premier i yapıldı bile
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.