Şimdi Ara

Wow RP!!! Arthas Boss Fighting Time....Hikaye....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lich King uyanmıstı…Bunun Herkes Farkındaydı…Havanın Soguklugu değişik işliyordu insanın Kemiklerine…Ama Artık savas hazırlıkları tamamlanmıstı..Bunca Süredir yapılan hazırlıklar savasın Bugün Olacagını cagrıstırıyordu…zira Askerlerde Buna hazırdı..en Cesur korkusuz Ordular,Horde,Alliance Ayırmaksızın İcecrown Citadel Önündeydi…Önlerindeki Bu Koca Şatoya Bakarak Sessizce Bekleyişteydiler…Gecen Süre içinde Argent Crusade birlikleri İceCrown’da Arthas’ın Ordusunu Tüketmiş,Alliance ve horde Kuvvetleri Stratejik Saldırılarla Bölgeyi Kesfetmişti..Savas Vaktiydi..Ölümün Varlıgı Herkesi Sarıyordu…ama Arthas Sessizliğini Koruyordu….Birliklerin En Önünde AShbringer Göründü..ilk kez Görenler saskınlık ve hayranlıklarını Gizleyemediler…Tirion Konustugunda Tüm sesler Kesildi..
    Lordearon’un korkusuz Varisleri..Kalimdor suvarileri…SaygıDeger Dalaran Büyücüleri…Dünya’mızı Tehdit Edecek En Büyük unsurla Karsı Karsıyayız..Savas hazırlıklarımız Tamamlandı..Zafer bizi Cagırıyor..Onu Daha Fazla bekletmeyelim….
    Birliklerden savas Nidaları Yükseldi…Önderler Esliğinde Birlikler İcecrowna Yürüdüler….Koltira Ve Darion Death Knightlarına Haykırdı…İntikam Vakti Gelmişti….
    İcecrown Kapılarına kadar Geldiler..Fakat Süphe Uyandırıcı Sekilde Kimse onlara Karsı Koymadı…Tirion Arthas’ın Planını Kestirememişti..Napıyordu? amacı neydi? Kara Kara Düsünürken gümbürtü Koptu…Ordular 2ye Bölündü Büyük Bir Scourge dalgası 2 taraftan Akın Akın Gelmeye Basladı…SAvas sefleri atak Emri için haykırdı..icecrown Kapıları Kapanmaya Baslamıstı…Kendini Dısarı Atanlar SAvasa Katıldı..fakat içerde Bir Birlik Kalmıstı..Kapılar Kapanır Kapanmaz Sesler Kesildi..Sanki Savas farklı Yerde Oluyordu…Sanki Isınlanmıslardı..Farklı Evrendeydiler..Anında Askerlerin İçini Soquk Bir Korku Sardı..Koltira Birliğin En Kıdemli Üyesiydi..Komutayı Devraldı.
    -Dostlarım buradan Geri cıkmanın tek Yolunu Biliyorsunuz…Lich King’i yok etme Ugruna Ölmeye hazırmısınz??
    Naralar Yükseldi ve Askerler silahlarını Kaldırdı..Onları Herne Bekliyorsa Carpısmaya hazırdılar…Sessizce Yürümeye Basladılar…Karsılarına Cıkan Scourge Birliklerini Tek Tek Yok Ettiler…Kayıpları Yok Denecek Kadar Azdı…Bir Merdivenden Cıkıp Bölmeye Geldiler…İçeri Girdiklerinde Alliance Birlikleri İçin Kan dondurucu Görüntüyle Karsı Karsıya Kaldılar….Bölmenin Ortasında Bolvar Fordragon Duruyordu..Fakat Eski bolvar değildi..Değişmişti..Arthas’ın Komutanlarından Biri Olmustu…Koltira Ordularını Hazırladı..Bolvar’ın soquk Sesi Odayı Kapladı…Gelin Cılız Varlıklar…Arthas’ın Gücünü Yok edeceğinizi Düsünecek Kadar Aptalsınız..Lich King yok Edilemez..Gelin ve Ölümün Tadına Varın..Koltira Haykırdı Ve birlikleri Savasa yöneltti..Fakat Alliance Birlikleri oldugu yerde Kaldı..Bu Sahnenin Tiksindirici ürpertisinden Kurtulamamıslardı..Bu Olay olurken 2ye Bölünen Ordu Bir An Daqıldı..kayıplar Hızla Artıyordu..Bolvar Delicesine Katlediyordu..Koltira Alliance birliğine savasması için Emretti..Bolvar’ın zihninin Değiştiğini Gören Askerler Bolvar’ı yok etmek için Saldırdı..Bolvar Sonunda yok edilmişti…Fakat bunun bedeli Agır Olmustu..Alliance Birliklerinin Hatası Yüzünden Cok Sayıda Asker Ölümü Tatmıstı…Bolvar’ın Ruhu Birliğe Teşekkür Etti Ve özgürlüğüne Kavustu…Koltira Ordusuna devam Etmeyi Emretti.onlar Ölmek İçin Kaderini Bekleyen SAvascılardı..Hepsi Bunun Farkındaydı..sessizce yol Aldılar….Arthas’ın Hizmetkarlarını Tek Tek Öldürdüler….cok Fazla kayıp Vermişlerdi…
    Arthas’ın Bitmek Bilmeyen Ordularını Yararak Üst katlara ulastılar…hava Gittikce Daha Soguyordu…Rahipler Tanrıya Dua ederken Usta Savascılar Silahlarını Parlatıyorlardı…Ve O ses bir Anda Bilinmedik Bir Yerden Yükseliverdi….HoşGeldiniz Zavallılar…Lich King’in Gazabının tadına Varacaksınız…Kılıcım Hepinizin Ruhunun Tadına Bir bir bakacak..Hazır Olun…Kaderiniz Benim Elimde…
    Koltira Askerlerine Silahlarını Hazır tutmalarını Emretti…Fakat karsılarına bir şey cıkmadı..Askerlerine Cesaret vererek ilerlemelerini Emretti Komutan..Köseyi Döndüklerinde Soquk havanın Kaynagını Kesfettiler…Burası iceCrownun En Tepesi…Frozen Throne’du..Merdivenlerin Tepesinde ARthas Duruyordu…Tahtına oturmus,Kılıcını Yanıbasına Almıstı….Askerleri Derin bir ürperti Sardı..Sahnenin Korkutucu ve Aynı Zamanda Etkileyici Bir havası vardı…ve Yine Arthas’ın Sesi Duyuldu….Koltira…Efendine İhanetin Bedeli Agırdır….Bunu Canınla ödeyeceksin..sen ve zavallı Ordunu Öldürüp Orduma Katacagım…Direnc Göstermek İsterseniz Gösterin…Ölümünüzü daha Acı yollardan Yaşamayı Secersiniz…Dostlarım.…Eglence zamanı….
    Bir Anda heryerden Scourge Orduları Fıskırmaya Baslamıstı…Binlercesi GeLiyordu…Savascılar Cesurca savatsılar…Paladinler kutsal ısıklarını Yagmur Gibi yagdırıyordu..Fakat Ordunun Sonu GeLmiyordu..Abomination ve Vrykull Askerleri askerlerin işini zorlastırıyordu..Koltira Tek Basına 4 Yaratıkla Savasıyordu…Aniden Arthas Göründü…Koltira’nın Arkasında Belirdi ve kılıcı Saplamadan önce Son Sözünü Söyledi…Zavallı….
    Cesur Koltira Yere Yıgılmıstı…Askerler ne Yapacaklarını Bilemez Haldeydiler….Sayıları Gittikce azalıyordu..Sonunda 25 cesur Asker kalmıstı….Son gücleriyle Direnirken Birden İçerlerden Bir yerlerden Bir Savas Borusu Sesi Duyuldu..Bu Argent Crusade’in Saldırı Sesiydi..Birden ne Oldugunu anlamadan içeri Tirion Eşliğinde Paladin ve Argent Crusade orduları Girdi..Akın Akın Arthas’ın Ordularını Yok Ettiler..Paladin ve Death knight’lar omuz Omuza Carpısıyordu…Son Yaratık Kesilince Arthas Yine Frozen Throne’da Belirdi..Bu Sefer Ayaktaydı Ve kılıcını carpısmaya hazır tutmustu…
    Tirion….Buraya Kadar Gelmen büyük Başarı..ama Ögrenmen Gereken Bir şey Var…Sen ve zavallı Paladinlerin Ölümden Başka Bir şey Alamayacaklar….
    Hayır Arthas!! Yanılıyorsun..Bugün Tek Bir kişi Daha Ölecek…SEN!!!!!
    Tirion Ashbringer’i kaldırarak Arthas’ın Yanına Fırladı…Bir Anda Merdivenlerin Başında Soguk Bir Ateş Belirdi…kimse ateşten ileri Gecemiyordu..Tirion ve Arthas kozlarını paylasıyordu..Frostmourne’un Soguk Ateşi Ashbringer’i Altedebilecekmiydi…Arthas ve Tirion Uzun bir Süre Savatsılar..Caresiz Askerler ve Darion Mograine sessizce ikiliyi izlediler..Tirion’un Haykırısı Gökyüzünü Sardı…
    Arthas!!! Sonun Geldi..Direnme…Bu Kez Elimden Kacamayacaksın….
    Ölümün Efendisi Ölmez Seni Aptal Paladin!!!! Zavallı Kılıcınla Beni Altedemezsin….
    Bir Anda Etrafı Runic ve Parlak ısık Sardı..2 Savascının Silahıda Birbirlerine Karsı direniyordu…Bir Haykırıs ve Yere Düsme Sesi Geldi..Ordular Nefeslerini Tuttu…Işık Demeti Yavas yavas Söndü..
    Yerdeki cesetin kim Oldugu Tanımlanmaya Baslayınca Askerler nefesini tuttu..bu Tirion’du…
    Yine o ürpertici Ses…Yazık…Direnmekten Vazgecin…Yoksa Sizinde Sonunuz Zavallı Komutanınız Gibi Olacak…Gelin ve Lich King’e hizmet Edin….
    Mavi Ateş Yok oldu ve ordu Bir Anda Arthas’a Saldırmaya Basladı..Arthas Yıkılmıyordu..Binlerce Paladinle Savasıyor Fakat Hepsinin Üstesinden Geliyordu…Death Knightlar Runic Güclerinin Hepsini Arthas’ın üstünde Kullanıyorlardı..Fakat faydasızdı..Arthas gercekten Ölümsüzdü…Darion Mograine Arthas’a saldırırken Bir Anda Tahtın Orda..Az önceki Savas Alanında parlayan Bir şey Gördü…Ashbringer…..
    Darion Düsünmeksizn tahta Dogru kosmaya Basladı..oraya Vardıgında Babasının Ruhu Tekrar Belirdi…
    Oglum…insanlıgın ve Tüm ırkların Geleceği Senin Elinde…Gercek Ashbringer Sensin…kılıcı kullanmanın zamanı Geldi..Yüzümü Kara Cıkarma….
    Görüntü Yok oldu..Darion Bir An Dizlerinin üstüne Cöktü ve Sessizce fısıldadı..Seni utandırmıyacagım baba!!!!!
    AShbringeri Saplandıgı Yerden Cıkardı ve Arthas’ın Üstüne Kostu..Arthas Aniden Gelen Saldırı Karsısında Afalladı Ve kolundan Yaralandı…Sinirlenmişti..karsısında Darion’u Gördü…Sen!!!....Bunu nasıl Yapabilrsin..Cezanı Cekeceksin!!!!...Bir Anda ortalık Kararmaya Basladı….Ordular duruyor Fakat Cevre değişiyordu..Bilinmedik Bir Girdap içindeydiler…Sonunda Yere Ayak bastılar..Burası Cok Değişik Bir yerdi..Soguktu ve Ürperticiydi….Arthas Değişik Bir sekilde Haykırdı ve Tepeden Frostwyrm Ordusu Akın Etmeye Basladı…Sindragosa’nın Öncülüğünde FrostWyrmler paladinlere Dogru Hamle Yaptılar..Fakat Bir Anda Bir gürültüyle Kızıl,Yeşil ve Bronz Ejderha Ordusu iskeletimsi yaratıklara Akın etti.Alexstrazsa Sindragosa’nın Kanatlarını Tutup Penceleriyle Parcaladı..Sindragosa Yere düserken Son Hamle ile Kül oldu..Alexstrazsa’nın Ordusu Gökte Birbir orduyu Yok ederken Asagıda Yarım Kalan savas Devam Ediyordu…Darion Ashbringeri havaya kaldırdı ve bir kez Daha Hamle Yaptı..Arthas Hazırlıklıydı ve atagı Savusturdu..Darion Ani Bir hareketle Bir Hamle Daha Yaptı ve Frostmourne Ashbringer İle Carpıstı..
    Bir Anda kıyamet koparcasına gürültü Duyuldu…Frostmourne Ashbringer’a Dayanamamıstı ve Parcalanmıstı….Arthas’ın Gözleri korku ve Dehsetle Acıldı…Carpısmanın Etkisiyle yere Düsmüştü..
    Frostmourne Parcalanırken Arthas’ın kılıcına hapsettiği Ruhlar Bir bir Dısarı Cıktı….Genc Saurfang..Bolvar…Koltira…bircok insan ve…Terenas……
    Babası Son Kez Ogluna Baktı…ve Darion Kılıcı Kaldırdıgında Tüm Ruhlar birlikte Hamle Yaptılar….Ruhlar kaybolmustu…Arthas’ın Bedeni Yıgılmıs yerde yatıyordu…Ordu havaya Dogru Yükselen Bir Ruh parcası Gördüler…Süphesiz bu Ner’zhuldu..Sonda Görüşmek üzere…fısıltı heryeri Kapladı ve Ruh ortadan Kayboldu…Tüm Askerler olan Biteni Sindirmeye Calısıyordu…Darion Ashbringer’ine Dayanmıs Duruyordu….Lich King Ölmüştü….Azeroth Kurtulmustu…Sırada Burning Legion vardı….

• Aklıma Gelenler;olmasını istediğim Dövüş Sahneleri ile ilgili Bir Rp Yaptım umarm Begenirsiniz..Olumlu,Olumsuz yorumlarınızı Esirgemezseniz Sevinirm
  • quote:

Orijinalden alıntı: emptyleon

Aklıma Gelenler;olmasını istediğim Dövüş Sahneleri ile ilgili Bir Rp Yaptım umarm Begenirsiniz..Olumlu,Olumsuz yorumlarınızı Esirgemezseniz Sevinirm
    Bunu sen mi yazdın, bende spoiler var diye yarım saatir okuyordum ya. Ama güzel olmuş eline sağlık. Sırada Burning Legion olmasın bence, bu insanlar bir ek paketi kaldırabilirlemi bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taco_paso_24

Bunu sen mi yazdın, bende spoiler var diye yarım saatir okuyordum ya. Ama güzel olmuş eline sağlık. Sırada Burning Legion olmasın bence, bu insanlar bir ek paketi kaldırabilirlemi bilmiyorum.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: taco_paso_24

evet ben yazdm :) hehe daha arada bi patch daha olması muhtemel bence...100 lwlde bitrrler gibi gelio bana :D

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: taco_paso_24

evet ben yazdm :) hehe daha arada bi patch daha olması muhtemel bence...100 lwlde bitrrler gibi gelio bana :D

Alıntıları Göster
    Ya 100 Level bence çok fazla, aslında bana 80 LvL'da çok fazla geliyor. En iyisi 60 LvL'da bırakıp yeni ek paketler ile oyunu beslemeleri lazımdı ama olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: taco_paso_24

Ya 100 Level bence çok fazla, aslında bana 80 LvL'da çok fazla geliyor. En iyisi 60 LvL'da bırakıp yeni ek paketler ile oyunu beslemeleri lazımdı ama olmadı.

Alıntıları Göster
    eline sağlık çok güzel olmuş , lore hastası biri olarak çok güzel bir senaryo yaratmışsın beğendim .. Umarım Lich King fightı buna benzer güzellikte herolar ile birlikte olur

• quote:

Orijinalden alıntı: bensatanistdegilim

eline sağlık çok güzel olmuş , lore hastası biri olarak çok güzel bir senaryo yaratmışsın beğendim .. Umarım Lich King fightı buna benzer güzellikte herolar ile birlikte olur

Alıntıları Göster
    gerçekten çok güzel olmu eline sağlık ama tirion ölmeseydide yaralansaydı sadece:P..

• quote:

Orijinalden alıntı: Nepennthe

gerçekten çok güzel olmu eline sağlık ama tirion ölmeseydide yaralansaydı sadece:P..

Alıntıları Göster
    Yorumlar için saolun arkadaslar

Tirion Ölmeseydi DArion Nasıl Kılıcı Alacaktı Tirion Bu SAvaşta Ölmezse hiçBir savasta ölmez Abi xD O Yüzden Öldürdüm

• quote:

Yorumlar için saolun arkadaslar

Tirion Ölmeseydi DArion Nasıl Kılıcı Alacaktı Tirion Bu SAvaşta Ölmezse hiçBir savasta ölmez Abi xD O Yüzden Öldürdüm

Alıntıları Göster
    Ayrıca DAha önce Turkwow Forumlarında Rp Yapmıstım..Bir kac arkadasla beraber..Eger burda Wow ile ilgili Hikaye yaparım Diyen Arkadas Varsa RP Olarak Rol Almaya hazırım..Benim Gibi Gönüllü Arkadaslar Varsa Güzel Birşeyler Ortaya Cıkarabiliriz..Güzel olacagını düsünüyorum....

• quote:

Ayrıca DAha önce Turkwow Forumlarında Rp Yapmıstım..Bir kac arkadasla beraber..Eger burda Wow ile ilgili Hikaye yaparım Diyen Arkadas Varsa RP Olarak Rol Almaya hazırım..Benim Gibi Gönüllü Arkadaslar Varsa Güzel Birşeyler Ortaya Cıkarabiliriz..Güzel olacagını düsünüyorum....

Alıntıları Göster
    http://forum.donanimhaber.com/m_29192783/mpage_1/key_/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: Darth Revan

http://forum.donanimhaber.com/m_29192783/mpage_1/key_/tm.htm

Alıntıları Göster
    oyuniçi RP değil Yanlız....Demek istediğim Farklı Sekilde Yani Burda Role Playing Yapma..Yazarak...Hikaye Devam Ettiren Bi kşi olsa Bizi Olaylara Yönlendirse Felan Bizde Olay akısını ayarlasak?

• quote:

oyuniçi RP değil Yanlız....Demek istediğim Farklı Sekilde Yani Burda Role Playing Yapma..Yazarak...Hikaye Devam Ettiren Bi kşi olsa Bizi Olaylara Yönlendirse Felan Bizde Olay akısını ayarlasak?

Alıntıları Göster
    cok güzel olmus ellerine saglik wow oynama istegim geldi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silverlight

cok güzel olmus ellerine saglik wow oynama istegim geldi :D

Alıntıları Göster
    Teşekkürler Yorum için :)

ee arkadaslar FOrumdan RP yapmak isteyen yokmu ya?
  • quote:

Teşekkürler Yorum için :)

ee arkadaslar FOrumdan RP yapmak isteyen yokmu ya?

Alıntıları Göster
    Birden gerçek senaryo sandım cok korktum yha usta sen snaryo filan yazma ne olur ya 4,5 romanlık bir eseri böyle maf ettin cok üzüldüm icim yandı lutfen kara karıştırma bsy bildiğinde yok zaten ''death knight arktasa rune atıyor demişin death knight zaten artasın tarafında neden artasaha saldırıyor anlamadım lich kingin Warlock larından haberin varmı senin daha orclarla bas edemiyen hunmanlar forzhoen torhnu bastılar güldürme beni yaff humanlar en güçsüz ırk unutma bunu herseyi elflerden örendiler neye salliyonda lich king gibi efsane korkunc bir ismi 2sn icinde yeniyorlar hem lic kingin kumandaları nerde masallah tum paladinler lice daliyor ama licin hic saglam adamı yok harbi sallamısın Kel’Thuzad nerde hani Slyvanas ve Forsakenları nerde hani insan ırkı dagıldı bitti nası bukadar toplanım saldırıyorlar snn dedigin kılıc parcalandi kil'jaden nerde artasın en iyi adamı oooo filmi cıksın gorursun bence arthasi lich kingi cok farklı bir ırk yenicek dier ırkari ezdi lich king bunu herkez gordu

• quote:

Orijinalden alıntı: evrim87

Birden gerçek senaryo sandım cok korktum yha usta sen snaryo filan yazma ne olur ya 4,5 romanlık bir eseri böyle maf ettin cok üzüldüm icim yandı lutfen kara karıştırma bsy bildiğinde yok zaten ''death knight arktasa rune atıyor demişin death knight zaten artasın tarafında neden artasaha saldırıyor anlamadım lich kingin Warlock larından haberin varmı senin daha orclarla bas edemiyen hunmanlar forzhoen torhnu bastılar güldürme beni yaff humanlar en güçsüz ırk unutma bunu herseyi elflerden örendiler neye salliyonda lich king gibi efsane korkunc bir ismi 2sn icinde yeniyorlar hem lic kingin kumandaları nerde masallah tum paladinler lice daliyor ama licin hic saglam adamı yok harbi sallamısın Kel’Thuzad nerde hani Slyvanas ve Forsakenları nerde hani insan ırkı dagıldı bitti nası bukadar toplanım saldırıyorlar snn dedigin kılıc parcalandi kil'jaden nerde artasın en iyi adamı oooo filmi cıksın gorursun bence arthasi lich kingi cok farklı bir ırk yenicek dier ırkari ezdi lich king bunu herkez gordu

Alıntıları Göster
    harbi wow un gercek filmini yapsalar nasıl olur acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: fault

harbi wow un gercek filmini yapsalar nasıl olur acaba

Alıntıları Göster
    arkadaslar bu Ashbringer nedir ne değildir gücünü nerden alır vs bunları bir açıklar mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskiekşiyazarı

arkadaslar bu Ashbringer nedir ne değildir gücünü nerden alır vs bunları bir açıklar mısınız?

Alıntıları Göster
    @Evrim87

inmisin cinmisin nesin sacma sapan yorumlar yapıp kirletme buraları...arktas diye bir karakter yoktur oyunda..ögrende gel..

DeathKnightlar coktan Arthas'ı Bıraktı..Bilmeden Yorum yapanlara sinir oluyorum acıkcası...Adam Daha Gelmiş Sylvanas diyo Ya haahah yok böyle bi olay..

:@lejyonerx

Ashbringer Adlı Silahın dogusu Tales of Past adlı videodan baslıyor youtubedan izleyebilirsn belki..Alexandros Mograine Second War'da Blackrock'ta Bir Orc warlockun Bir orbla Birşeyler Yaptıgını Görür ve Orcu öldürüp Orbu alır..bunu Lordearona Götürür ve bazı Silver hand üyeleriyle Bunu paylasır..Orbda Kara büyü oldugunu sezerler ve Holy Light ile Temizlemeye Calısırlar..Fakat beklenmedik Sekilde Holy Lightı Alan Orb Pure hale Gelir.Alexsandros Bunu Kullanmaya karar verir ve İronforge'a giderek Krala kendine Özel bir Kılıc Yaptırır..Ashbringer...

AShbringer Alexsandros Sayısız Undead öldürüyo..Fakat Balnazzar'ın Kandırdıgı Oglu Onu Stratholme'ye Dogru cekiyor..Renault Mograine ilk basta kacıyor ve undeadlerle Babasını yanlız bırakıyor.Alexsandros Tüm undeadlere Karsı Tek basına Ayakta Duruyor ve hepsini öldürüyor.Sonra silahını düsürüyor..Renault tekrar Gelip kılıcı alıp babasına Saplıyor..ve Ashbringer Corrupted Ashbringer oluyor..Alexsandros Eskiden four horsemen'den biriydi fakat WOtlk İle birlikte Darion Silahı devraldı..VE Tirion'a verdi...

Olay budur...

• quote:

@Evrim87

inmisin cinmisin nesin sacma sapan yorumlar yapıp kirletme buraları...arktas diye bir karakter yoktur oyunda..ögrende gel..

DeathKnightlar coktan Arthas'ı Bıraktı..Bilmeden Yorum yapanlara sinir oluyorum acıkcası...Adam Daha Gelmiş Sylvanas diyo Ya haahah yok böyle bi olay..

:@lejyonerx

Ashbringer Adlı Silahın dogusu Tales of Past adlı videodan baslıyor youtubedan izleyebilirsn belki..Alexandros Mograine Second War'da Blackrock'ta Bir Orc warlockun Bir orbla Birşeyler Yaptıgını Görür ve Orcu öldürüp Orbu alır..bunu Lordearona Götürür ve bazı Silver hand üyeleriyle Bunu paylasır..Orbda Kara büyü oldugunu sezerler ve Holy Light ile Temizlemeye Calısırlar..Fakat beklenmedik Sekilde Holy Lightı Alan Orb Pure hale Gelir.Alexsandros Bunu Kullanmaya karar verir ve İronforge'a giderek Krala kendine Özel bir Kılıc Yaptırır..Ashbringer...

AShbringer Alexsandros Sayısız Undead öldürüyo..Fakat Balnazzar'ın Kandırdıgı Oglu Onu Stratholme'ye Dogru cekiyor..Renault Mograine ilk basta kacıyor ve undeadlerle Babasını yanlız bırakıyor.Alexsandros Tüm undeadlere Karsı Tek basına Ayakta Duruyor ve hepsini öldürüyor.Sonra silahını düsürüyor..Renault tekrar Gelip kılıcı alıp babasına Saplıyor..ve Ashbringer Corrupted Ashbringer oluyor..Alexsandros Eskiden four horsemen'den biriydi fakat WOtlk İle birlikte Darion Silahı devraldı..VE Tirion'a verdi...

Olay budur...

Alıntıları Göster
    @empty leon

teşekkür ederim. konuyu açan arkadaş kendi yazmış senaryoyu ama ashbringer ın frostmourne la başaçıkması biraz uçuk olmaz mı? eger frostmourne kadar güçlüyse bir sorum daha olacak. Bu kılıçla Lich king yara aldı mı? (böyle bir olay orjinal hikayede geçti mi?)

• quote:

Orijinalden alıntı: eskiekşiyazarı

@empty leon

teşekkür ederim. konuyu açan arkadaş kendi yazmış senaryoyu ama ashbringer ın frostmourne la başaçıkması biraz uçuk olmaz mı? eger frostmourne kadar güçlüyse bir sorum daha olacak. Bu kılıçla Lich king yara aldı mı? (böyle bir olay orjinal hikayede geçti mi?)

Alıntıları Göster
    Ash bringer olayi guzel arkadasda iyi yazmis .Ama olay su ki arthas combati mukemmel derecede zor olucak .Nhiliumla sk gamingde birlesmesinin nedenlerinden biride bu .

2.bi nokta oyunda geriye kalan son 2 sey sargeras ve titanlar .Titanlar tanri olduklari icin sanmioyrum 2. paket gelicekse bu sargeras olmali.

• quote:

Orijinalden alıntı: darksars

Ash bringer olayi guzel arkadasda iyi yazmis .Ama olay su ki arthas combati mukemmel derecede zor olucak .Nhiliumla sk gamingde birlesmesinin nedenlerinden biride bu .

2.bi nokta oyunda geriye kalan son 2 sey sargeras ve titanlar .Titanlar tanri olduklari icin sanmioyrum 2. paket gelicekse bu sargeras olmali.

Alıntıları Göster
    hikaye çok yaratıcı ve güzel olmuş akıcılığı tıkayan bikaçyeri değiştrip, çevirip blizzard a mail atabilirsin bence, fight a gelirsek; bukadar komplike olmayacak belki ama Ashbringer ve Tirion ın fight a birşekilde dahil olacağı muhtemel, dk chain q lerinin sonundaki event den bunu çıkarabiliriz, fight mutlaka zor olacaktır ama Nihilium ile SK nun bunun için birleştiğini sanmıyorum tamamen duygusal sebeplerdir bence adamlar reklamlardan, sponsorlardan dünyaları kazanıyorlar, geriye sargeras ve titan lardan çok fazlası kaldı, sonraki ek paketin Maelstorm son boss un Queen Azshara olacağı söylentileri var, Elemental Lord ların en güçlüsü olduğu yazılı olan Neptulon biyerlerden girebilir hikayeye, yada herkesin sevgilisi Deathwing, veya blizzard ın lore un derinliklerinde çıkaracağı bilmediğimiz başka old god lar vs..., kısacası blizz god nezaman isterse bu oyun ozaman biter gibi...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.