Şimdi Ara

!!! ... WoW SeRVeR ... !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle yeni konu açtığım için özür dilerim.Fakat önceki soruları okudum istediğim cevabı bulamadım...Araştırdım araştırdım..Ama karar veremeyince yeni konu açıyım dedim...Tekrar Özür Dilerim...

Arkadaşlar.3-4 Hafta sonra Frozen acc. mu açıp Eski kararkterimden sıkıldığım için yeni bir karakter kasmaya başlayacağım...İstediğim Horde açmak...Ve sizden yardım istiyorum...

1.Konu:

Hangi server da açacağıma karar veremedim... Aradığım Özellikler:

1:Horde'ların Sayısının oranı Ally lere göre(çok fark olmasa da) çok olacak...
    2:Çok fazla olmasa da Türk olacak...
    3:PvP Serveri olacak...
    4:Horde'lar Pvp de iyi oynayacak...
    5:Lag az olacak...

Bu özelliklere sahip bir server vardır.En azından "1-3-5" maddeleri kesin olacak...

Edit:Spinebreaker serveri hakkında ne düşünüyorsunuz...

2.Konu:

Horde oynayacak biri olarak Bu iki class arasında gidip geliyorum...Bu konuda gerçekten çok çok fazla araştırma yaptım karakter rehberini de okudum.Ama kadar veremedim...

?? Rogue - Druid ??

Şimdiden çok Teşekkürler...Yardımcı olursanız ve her okuyan fikrini yazarsa çok memnun olurum... Tekrar özür dilerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frosttrapper -- 13 Mayıs 2008; 21:57:33 >

• dunemaul yada karazhan diyebilirim bana sorarsan rogue aç
  • eğer sırf pvp yapıcam diyosan kesinlikle rog aç.........

alıcağın zevkin haddi hesabı yok

şahsen pvelerde aşırı sıkılıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolvérine

eğer sırf pvp yapıcam diyosan kesinlikle rog aç.........

quote:

Orjinalden alıntı: Wolvérine

ASlında druid te çok zevkli ama ne biliyim.. İkisinin de bir sürü artı-eksisi var birbirlerine göre...
    Peki server konusunda ne düşünüyorsun.Şahsen spinebreaker neden bilmiyorum iyi gibi geldi bana ama medium-lagsız-horde çok olan bir server gerekiyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Frosttrapper

quote:

ASlında druid te çok zevkli ama ne biliyim.. İkisinin de bir sürü artı-eksisi var birbirlerine göre...
    Peki server konusunda ne düşünüyorsun.Şahsen spinebreaker neden bilmiyorum iyi gibi geldi bana ama medium-lagsız-horde çok olan bir server gerekiyor :)

Alıntıları Göster
    hocam şöyle diyim healer seviyorsan druid,çünkü raidlerde guildine ''BEN TANKLARIM-BEN DPSYİM'' diye çırpınıp durursun

rogue gördükkü tank bile olabiliyor,dps nin kralıdır,her classla kapışır sonucu belli olmaz duellonun

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    eğer sırf pvp yapıcaksan tabiki önce battlegrouplara bir bak derim...

pvp serverlarda gank olabiliyo doğal haliyle tabi ama millet artık genelde böyle şeylerle uğraşmıyo (istisnalar hariç) pvp serverlarından bence karazhanda aç.. diğer serverlarda pvede guildlerin progressi çok ilerde olduğunu tahmin ediyorum (bt veya hyjal gibi) yani amacını tam anlayamadığım için ne yazıcağımı şaşırdım

• quote:

pvp serverlarda gank olabiliyo doğal haliyle tabi ama millet artık genelde böyle şeylerle uğraşmıyo (istisnalar hariç) pvp serverlarından bence karazhanda aç.. diğer serverlarda pvede guildlerin progressi çok ilerde olduğunu tahmin ediyorum (bt veya hyjal gibi) yani amacını tam anlayamadığım için ne yazıcağımı şaşırdım

Alıntıları Göster

quote:

O zaman biraz açıklıyım... Sırf PvP yapmayacağım...Çoğu oyuncu gibi gibi pve de yapıp item yapacağım ama bg ye girdiğimde de eğlenmek istiyorum o yüzden iyi oynayan horde gerekiyor eğlenmek için...

Server türü olarak: pvp serverı istiyorum çünkü böyle allylerle karşılaştığında onlarla savaşmak eğlenceli olur...Lag'ın az olması da çok önemli özellikle rogue için Bir düşünceniz var mı bunlarla iligili??
    Sanırım biraz daha açıklığa kavuştu...Hala sorun varsa hemen cevaplayabilirim...Tekrar teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frosttrapper -- 13 Mayıs 2008; 22:27:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Menethil

dunemaul yada karazhan diyebilirim bana sorarsan rogue aç
    quote:

Orjinalden alıntı: Menethil

dunemaul yada karazhan diyebilirim bana sorarsan rogue aç

Teşekkürler..değerlendireceğim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leadri

hocam şöyle diyim healer seviyorsan druid,çünkü raidlerde guildine ''BEN TANKLARIM-BEN DPSYİM'' diye çırpınıp durursun

rogue gördükkü tank bile olabiliyor,dps nin kralıdır,her classla kapışır sonucu belli olmaz duellonun

Alıntıları Göster

quote:

Orjinalden alıntı: Leadri

Açıkçası o yöncen bakmamıştım.. Aslında biz 14-15 kişi başlayacağımız için... (bir grup arkadaş) Dps veya tank olarak girmem zor olmayacak..Zaten Arada sırada healer da olacağım...Ama senin de dediğin gibi rogue en iyisi olacak gibi...İlgin için Teşekürler...

• quote:

quote:

O zaman biraz açıklıyım... Sırf PvP yapmayacağım...Çoğu oyuncu gibi gibi pve de yapıp item yapacağım ama bg ye girdiğimde de eğlenmek istiyorum o yüzden iyi oynayan horde gerekiyor eğlenmek için...

Server türü olarak: pvp serverı istiyorum çünkü böyle allylerle karşılaştığında onlarla savaşmak eğlenceli olur...Lag'ın az olması da çok önemli özellikle rogue için Bir düşünceniz var mı bunlarla iligili??
    Sanırım biraz daha açıklığa kavuştu...Hala sorun varsa hemen cevaplayabilirim...Tekrar teşekkürler...

Alıntıları Göster
    server konusunda pek tavsiyede bulunamıcam.. diğer arkadaşlar yardımcı olabilir fakat Vindication battlegroupta av ve bazen arathi dışında -ki bunlarda bile bazen yeniliyoruz- horde genelde yeniliyo.. dolayısıyla Vindication'ın içinde bulunduğu bir serverda açma derim..

Rogue'la pvp yaparken çok eğlenirsin.. pve de bilmiyorum bana göre aşırı sıkıcı... çok sağlam dps yapabiliyosun evet fakat sıkıcı işte anasını satıyım... drood açarsan pve de healer,tank,dps veya boomkin olabilirsin
    tabi guildlere göre genelde seni ya tank ya da healer olarak almak isticeklerdir...
    pve de tank veya healer olmayı kafana koyduysan açabilirsin..

pvpde druid healer olarak aşırı sinir bozucu(karşı taraf adına).. pvp setlerini dizipte melee dps olucam dersen oynaması biraz zor fakat oynadıktan sonrada çok sağlam bir dps...
    arkadaşımın charıylada drood oynamışlığım var fakat pvp de zevkli değil bana göre..

pvede çünkü yarın öbür gün atıyorum guildden bir kaç kişi çıkıcak.. class açığı olucak.. e sende drood olduğun için atıyorum boomkinken tank olucaksın.. bi anda hevesin kursağında kalıcak..

rogue dps yapmasını çok seviyosan kesinlikle açabileceğin class.. agro desen almaz dps desen allahına kadar yapar... belki pve sindende hoşlanırsın..

• quote:

quote:

Açıkçası o yöncen bakmamıştım.. Aslında biz 14-15 kişi başlayacağımız için... (bir grup arkadaş) Dps veya tank olarak girmem zor olmayacak..Zaten Arada sırada healer da olacağım...Ama senin de dediğin gibi rogue en iyisi olacak gibi...İlgin için Teşekürler...

Alıntıları Göster
    Server içinde Karazhan-BL öneriririm (karazhanda şahsen oynuorum)

• quote:

Alıntıları Göster
    server hakkında pek bi bilgim yok ama o kadar kişi karazhan diyosa bi bildikleri vardır ama BL tavsiye etmem horde için
    karaktere gelince kesinlikle rogue aç pvp de harika ama adam gibi feral drood da fena değil yani sen seviceğin karakteri aç bna kalırsa rogue
  • quote:

Orijinalden alıntı: AI95

server hakkında pek bi bilgim yok ama o kadar kişi karazhan diyosa bi bildikleri vardır ama BL tavsiye etmem horde için
    karaktere gelince kesinlikle rogue aç pvp de harika ama adam gibi feral drood da fena değil yani sen seviceğin karakteri aç bna kalırsa rogue

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: AI95

İlgin için teşekkürler... Gerçekten de çok eğlenceli gibi duruyor...Büyük ihtimal rogue açarım...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ya bişi soracağım...
    Şİmdi rogue ;

Frost mage 'e yenilme ihtimali var...
    Warrior desen en kolay onlar kesiyo...
    Warlock zaten iyi oynuyorsa kesin yeniliyorsun...
    Priest Shadow sa ve iyi oynuyorsa yenilme ihtimalim var (stunlock yapabilirsem ...)
    Rogue a karşı hangimiz iyi oynuyorsak o yener...
    Paladin(bir fikrim yok)

Yani kısacası bütün classlara yenilme ihtimali var..Ve bazılarında çok yüksek ihtimal yeniliyor... Bu konuda biraz bilgi/düşünce/taktik verirmisiniz...

Ayrıca trinket olayı yüzünden ilk stun hemen bozuluyor...

• quote:

server konusunda pek tavsiyede bulunamıcam.. diğer arkadaşlar yardımcı olabilir fakat Vindication battlegroupta av ve bazen arathi dışında -ki bunlarda bile bazen yeniliyoruz- horde genelde yeniliyo.. dolayısıyla Vindication'ın içinde bulunduğu bir serverda açma derim..

Rogue'la pvp yaparken çok eğlenirsin.. pve de bilmiyorum bana göre aşırı sıkıcı... çok sağlam dps yapabiliyosun evet fakat sıkıcı işte anasını satıyım... drood açarsan pve de healer,tank,dps veya boomkin olabilirsin
    tabi guildlere göre genelde seni ya tank ya da healer olarak almak isticeklerdir...
    pve de tank veya healer olmayı kafana koyduysan açabilirsin..

pvpde druid healer olarak aşırı sinir bozucu(karşı taraf adına).. pvp setlerini dizipte melee dps olucam dersen oynaması biraz zor fakat oynadıktan sonrada çok sağlam bir dps...
    arkadaşımın charıylada drood oynamışlığım var fakat pvp de zevkli değil bana göre..

pvede çünkü yarın öbür gün atıyorum guildden bir kaç kişi çıkıcak.. class açığı olucak.. e sende drood olduğun için atıyorum boomkinken tank olucaksın.. bi anda hevesin kursağında kalıcak..

rogue dps yapmasını çok seviyosan kesinlikle açabileceğin class.. agro desen almaz dps desen allahına kadar yapar... belki pve sindende hoşlanırsın..

Alıntıları Göster

quote:

Sanırım karazhan da açacağım.. Öyle düşünüyorum...Da battle group'a da bağlı...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

quote:

Çok teşekkürler yardımların için...

Battlegroup larla ilgili merak ettiklerim var??? Hangi battle group ta hordeların iyi oynadığını biliyor musunuz??

Karazhan'ın olduğu battle group??? İyi mi???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frosttrapper -- 14 Mayıs 2008; 20:13:03 >

• quote:

quote:

Sanırım karazhan da açacağım.. Öyle düşünüyorum...Da battle group'a da bağlı...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

quote:

Çok teşekkürler yardımların için...

Battlegroup larla ilgili merak ettiklerim var??? Hangi battle group ta hordeların iyi oynadığını biliyor musunuz??

Karazhan'ın olduğu battle group??? İyi mi???

Alıntıları Göster
    Ya bişi soracağım...
    Şİmdi rogue ;

Priest Shadow sa ve iyi oynuyorsa yenilme ihtimalim var (stunlock yapabilirsem ...)
    Paladin(bir fikrim yok)

Yani kısacası bütün classlara yenilme ihtimali var..Ve bazılarında çok yüksek ihtimal yeniliyor... Bu konuda biraz bilgi/düşünce/taktik verirmisiniz...

@Frosttrapper

Hunter-Rogue ikilisiyle 1750 li rating gördum.(ben hunterdım)

olayı 1v1 e dökersen Frost mage e yenilme ihtimali hakkında konusamassın,olay sana kalmış birşeydir
    Warrior desen kolay kesiyor değil,videolarda gördüğüne inanma
    Warlock iyi oynasada tuvalet kagıdı giydiği için 3-4 critledinmi ölüyor
    Shadow Priest tam bir muamma
    Paladinin talentine göre değişir

2v2 arena için
    mage ve warlockdan sakın korkma 2 en iyi dps abandıgınız zaman 3-4 saniye bulmuyor ölmesi.
    takım arkadaşımın ben öldüğümde kaç kere 1v1 de warrior aldıgını gördum (1700+ Rating)

Bu sebeblerden dolayı
    hiç bi zaman bu beni alır şu şey yapar aman bu olmasa yenerdim diye krizlere girme,iş sende ve yapacagın hazırlıklara bakıyor

• quote:

Ya bişi soracağım...
    Şİmdi rogue ;

Paladin(bir fikrim yok)

@Frosttrapper

Hunter-Rogue ikilisiyle 1750 li rating gördum.(ben hunterdım)

olayı 1v1 e dökersen Frost mage e yenilme ihtimali hakkında konusamassın,olay sana kalmış birşeydir
    Warrior desen kolay kesiyor değil,videolarda gördüğüne inanma
    Warlock iyi oynasada tuvalet kagıdı giydiği için 3-4 critledinmi ölüyor
    Shadow Priest tam bir muamma
    Paladinin talentine göre değişir

2v2 arena için
    mage ve warlockdan sakın korkma 2 en iyi dps abandıgınız zaman 3-4 saniye bulmuyor ölmesi.
    takım arkadaşımın ben öldüğümde kaç kere 1v1 de warrior aldıgını gördum (1700+ Rating)

Bu sebeblerden dolayı
    hiç bi zaman bu beni alır şu şey yapar aman bu olmasa yenerdim diye krizlere girme,iş sende ve yapacagın hazırlıklara bakıyor

Alıntıları Göster
    İlgin için sağol...

Aslında haklısın.Her şey bende bitiyor

Güven verdiğin için çok teşekkürler...

Acaba battlegroup ve server hakkında bir fikir verebilir misin???
    Gerçekten çok ihtiyacım var..

İyi bir battlegroup gerekiyor...Hordelar iyi oynasa falan baya eğlenceli olur..

• quote:

İlgin için sağol...

Aslında haklısın.Her şey bende bitiyor

Güven verdiğin için çok teşekkürler...

Acaba battlegroup ve server hakkında bir fikir verebilir misin???
    Gerçekten çok ihtiyacım var..

İyi bir battlegroup gerekiyor...Hordelar iyi oynasa falan baya eğlenceli olur..

Alıntıları Göster
    herkes bi vindication -cyclone diyor bildikleri var heralde

server hakkında karazhan derim lag yok türkler var hoş guzel bir ortam

• quote:

herkes bi vindication -cyclone diyor bildikleri var heralde

server hakkında karazhan derim lag yok türkler var hoş guzel bir ortam

Alıntıları Göster
    Araştırdım...Battlegroup lar şöyle:

BattleGroups

Karazhan serverı VINDICATION grubunda...

Battlegroup lar bunlar:
    Blackout
    Bloodlust
    Cyclone
    Convıctıon
    Rampage
    Reckoning
    Ruın
    Mısery
    Nıghtfall
    Vındıcatıon

Wolvérine 'in paylaştığı bir konu ise VINDICATION grubunda horde ların yenildiği... Dolayısıyla karazhan da açmam benim zararıma olur...

Bir türlü karar veremedim server'a...

• quote:

Araştırdım...Battlegroup lar şöyle:

BattleGroups

Karazhan serverı VINDICATION grubunda...

Battlegroup lar bunlar:
    Blackout
    Bloodlust
    Cyclone
    Convıctıon
    Rampage
    Reckoning
    Ruın
    Mısery
    Nıghtfall
    Vındıcatıon

Wolvérine 'in paylaştığı bir konu ise VINDICATION grubunda horde ların yenildiği... Dolayısıyla karazhan da açmam benim zararıma olur...

Bir türlü karar veremedim server'a...

Alıntıları Göster
    bir kaç horde arkadaş ile konuştum cyclone dan hayet memnunlar

• quote:

quote:

İlgin için teşekkürler... Gerçekten de çok eğlenceli gibi duruyor...Büyük ihtimal rogue açarım...

Ya bişi soracağım...
    Şİmdi rogue ;

Paladin(bir fikrim yok)

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Frosttrapper

quote:

Ya bişi soracağım...
    Şİmdi rogue ;

Paladin(bir fikrim yok)

frost mage ye evet ilk başlarda yenilirsin ama classına hakim olduğunda ve CoS skillini iyi kullandığında çok rahat alıyosun
    warrior pek kolay olmuyo ama yinede şansın var bi warrior kesmek için bu arada tavsiyem warriora stunlock çok yapmamandan yanadır
    warlock güçlü fln ama CoS ve trinketle çok zor olmuyo bence
    Sp den bahsetmiyorum çok kolay alınıyor bi roguele
    Rogueda iyi oynamakta var ama şansta bi faktör hepsinde olduğu gibi
    pala ya harcanıyoruz özellikle retrilere
    yani pvp yapıcaksan rogue le biraz güven lazım kötü oynarsan hiç kimseyi ama hiç kimseyi kesemezsin ench shammy hariç ama iyiysende herkezi kesersin orta seviyedeysen karşıdaki oyuncuya bakar...

Battlegroup olarak rampage ve cyclone da iyi diye biliyorum hordeler
    ama tavsiyem servera fln çok takılma sen iyi oyna oyunun zevkini al ab de av de kaybetseniz nolur
    ama illa diyosan arkım söledi Dragonmaw iyimiş server olarak hordelerde ama ben bilmiyorum

nse roguele pvp sıkıntın olmasın umarım iyi bi serverda bulursun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.