Şimdi Ara

wow tarzı oyun tavsiyesi istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar wow un yerini hiç bir oyun tutamaz bunun farkındayım ama wow a alternatif oyunların isimlerini verirseniz sevinirim alternatif diyorum ama wow daki gibi bir yerden bir yere gitmek için uçan binek mutlaka olsun ve haritas geniş olsun grafik kalitesi gercekcilik olarak bayağı iyi olsun isterim doğrusu arch age bu söylediklerimin hepsini karşılıyor ama ben görselliğini beğen miyorum daha cok anime ye benziyor sanki ben daha çok black desert tarzı gırafikleri olan bir oyun istiyorum bilmem anlata bildimmi şu an riders of icarus adlı oyunu inceledim videolardan ama pek bir fazla bir bilgim yok uçan binek varmı haritası genişmi yani devasa bir haritası varmı bilmiyorum

• Geteağ 5

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acrofurki1

Geteağ 5

ya kardeş kusura bakma da sen benim yazdığım yazıyı baştan sona okudunmı bu
    Geteağ 5 i googleye yazdığım zaman gta 5 sonucu çıkıyor benim aradığım oyun türüyle arasında dağlar kadar fark var ben (MMORPG) türünde oyun arıyorum yukarda saydığım oyun isimleri mmorpg oyunu oluyor çok oyunculu devasa rol yapma oyunu MMORPG (İngilizcede: Massively Multiplayer Online Role-Playing Game Türkçede : Devasa Çok Oyunculu Çevrim İçi Rol Yapma Oyunu) anlamına geliyor bilmem anlata bildimmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sireno52 -- 5 Temmuz 2016; 13:02:03 >
  • anlata bilmemissin gırafik kardes

• quote:

Orijinalden alıntı: sensoyeralp

anlata bilmemissin gırafik kardes

Nasıl yani konuyu açarmısın

• Hocam sizin aradığınız oyun kıraysis

• bence sen bu konuya birdaha uğrama senle kafa buluyorlar. ancak kısaca wow dan sonra oynayabileceğin en kalite oyun gw2 dir bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 6 Temmuz 2016; 22:35:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun önerisi
    7 ay önce açıldı
    Oyun için Nick tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayırdır bunlar içmeden sızanlardanmı adam olsalardı adam gibi cevap yazarlardı piyasada denemediğim pek oyun kalmadı beğendiğim oyunlarda da yenibir günceleme paketi çıkarıp oyunun içine ettiler denediğim oyunla wow hala duruyor arada birtakılırım tera gw2 bs rom neverwinter dragon propet en son elder scrol online şu anda riders of icarus online yi oynuyorum ama pek sarmadı şu black desert oyunu turkiyede oynansa çok iyi olurdu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.