Şimdi Ara

Wow tek başına oynanılacak bir oyun değil anladığım kadarıyla?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • en azından level kasarken leveli maxlamak için bile olsa farkettim ki görevlerin bazıları en azından 2 kişiyi gerektiriyor.Quest bir evde 4 npc nin yan yana olduğu bi yerde ve tek kişi mücadele imkansız gözüküyor.özellikle 18 lvl den sonrası. Yorumlarınız nedir?

• World of Warcraft, online bir oyun olduğu için, oyuncu arası etkileşimi artırmaya yönelik aktiviteler çoğunluktadır. Maksimum levela ulaştıktan sonra yapılabilecek neredeyse her şey, ister PvE olsun, ister PvP olsun, mutlaka diğer oyuncularla iletişime geçmeyi gerektirir.

Leveling, tek başına yapılabilecek aktivitelerden biridir. Her ne kadar 2-5 kişi gerektiren görevler oyunda bulunsada, oyun tecrübesi ve class bilgisi olan oyuncular, bu görevleri tek başlarına yapar, geçerler. Tabi bu class/item ve level'a göre değişiklik gösterebilir, kimileri evdeki 4 npc'nin yanına, dışardaki 4 npc'yi de getirip hepsini birlikte öldürür. 'Levelı maxlamak' için zindan görevleri harici tüm görevleri tek başına yapabilirsin, yapamıyorum dediğini es geçebilirsin, çünkü 120'ye ulaşmak için tüm görevleri yapma gibi bir zorunluluk yok, zaten oyunda bulunan yaklaşık 30000 görevin hepsini yapmanın imkanı da yok.
    Zorlanılan görevlerde 'Group Finder' özelliği kullanılarak, aynı görevi yapmak isteyen başkaları bulunabilir. Birkaç dakika, başka bir oyuncunun gelmesi beklenebilir. 4 npc'yi tek tek, uzaktan çekmek denenebilir. Karakteri biraz geliştirip, daha iyi birkaç item aldıktan sonra göreve tekrar gelinebilir. 120 level olana kadar beklenip, dönüp görevin bulunduğu bölgeyi komple temizlemek de tercih edilebilir.

Yorum olarak, online oyun oynamak isteniyorsa, ister istemez diğer oyuncularla temasa geçmek mecburiyetinde kalınır, en basiti, ticaret yaparken bile birileriyle muhattap olmak zorundadır oyuncu. Böyle bir durum tercih edilmiyorsa, alternatif olarak WoW private sunucu kurup tek başına oynanabilir ya da single player oyunlar tercih edilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrecanonline -- 20 Mart 2020; 13:40:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: emrecanonline

World of Warcraft, online bir oyun olduğu için, oyuncu arası etkileşimi artırmaya yönelik aktiviteler çoğunluktadır. Maksimum levela ulaştıktan sonra yapılabilecek neredeyse her şey, ister PvE olsun, ister PvP olsun, mutlaka diğer oyuncularla iletişime geçmeyi gerektirir.

Leveling, tek başına yapılabilecek aktivitelerden biridir. Her ne kadar 2-5 kişi gerektiren görevler oyunda bulunsada, oyun tecrübesi ve class bilgisi olan oyuncular, bu görevleri tek başlarına yapar, geçerler. Tabi bu class/item ve level'a göre değişiklik gösterebilir, kimileri evdeki 4 npc'nin yanına, dışardaki 4 npc'yi de getirip hepsini birlikte öldürür. 'Levelı maxlamak' için zindan görevleri harici tüm görevleri tek başına yapabilirsin, yapamıyorum dediğini es geçebilirsin, çünkü 120'ye ulaşmak için tüm görevleri yapma gibi bir zorunluluk yok, zaten oyunda bulunan yaklaşık 30000 görevin hepsini yapmanın imkanı da yok.
    Zorlanılan görevlerde 'Group Finder' özelliği kullanılarak, aynı görevi yapmak isteyen başkaları bulunabilir. Birkaç dakika, başka bir oyuncunun gelmesi beklenebilir. 4 npc'yi tek tek, uzaktan çekmek denenebilir. Karakteri biraz geliştirip, daha iyi birkaç item aldıktan sonra göreve tekrar gelinebilir. 120 level olana kadar beklenip, dönüp görevin bulunduğu bölgeyi komple temizlemek de tercih edilebilir.

Yorum olarak, online oyun oynamak isteniyorsa, ister istemez diğer oyuncularla temasa geçmek mecburiyetinde kalınır, en basiti, ticaret yaparken bile birileriyle muhattap olmak zorundadır oyuncu. Böyle bir durum tercih edilmiyorsa, alternatif olarak WoW private sunucu kurup tek başına oynanabilir ya da single player oyunlar tercih edilebilir.
    harika cevabın için teşekkür ederim!

bi kaç level atladıktan sonra yada mahalleden mevzuya adam çagırır gibi gideceğim oralara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolcanoPower -- 20 Mart 2020; 12:44:52 >

• VolcanoPower kullanıcısına yanıt

Sadece level atlamak yetmeyecek, çünkü oyunda dinamik bir sistem mevcut. Level 18 iken yaratıklar Level 18 ise, Level 25 olduğunda onlarda Level 25 olacak. Zindanlardan birkaç item edinmek yardımcı olabilir.
  • emrecanonline kullanıcısına yanıt
    Zindanlarda cilginlar gibi savaşmak istiyorum hocam. Peki bunun bi adabi var mi yani tekme tokat mi giricem yoksa sadece tank onden ucan tekme ile haykirarak giricek. Ben rogue um bu arada. Sorumlulugum nedir.
    Dipnot ben hep private pvp fun server oynadim level max basladim. bu yuzden bu kasma kasilma isini yeni ögreniyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Rogue olarak zindanın büyük bölümünde 'Stealth' olarak dolaşıyorsun. Çılgınlar gibi savaşmak Warrior gibi classların işi. Rogue daha ziyade, assassin olduğu için, hassasiyet; kesinlik; sürpriz vs. gerektirir.

Zindan, raid farketmeksizin önce Tank'ın dalmasını beklemek gerekir, her ne kadar birçok oyuncu bunu yapmasa da, senin beklemen iyi olacaktır. Level kasma sürecinde belki çok büyük zararı olmaz ama ileride risk oluşturur, bu şekilde alışman senin için daha iyi olur. Eğer saldırdığın yaratığın sana vurmaya başladığını görürsen, ya Vanish skill'i kullanıp kurtulabilirsin ya da diğer bir yaratığa vurmaya başlayabilirsin ki o sırada Tank müdahale edip sana vuran yaratığı kendine çeksin.

Rogue, sınıf olarak, grup için hayati birçok özelliğe sahiptir. Interrupt ve Stun yetenekleri, gruptaki healerı ve hatta tankı ölümden kurtarabilir, yaratıklardan kendine saldıranı 'Evasion' yeteneği ile uzunca bir süre hasar almadan üzerinde tutabilir(ki bunu bosslar üzerinde yapanlar var), çok riskli bir durumda Vanish ile combattan çıkabilir vs. Bu özellikler hem PvE hem PvPde oldukça etkilidir. Tabi hepsini amacında kullanan rogue bulmak zor

Kardesim ben npcleri player olarak goruyorum ona gore oynuyorum. Bu combat talent agacini hic sevmedim dusuk levelde oyun bana baska secenek sunmadi su dungeon isini aksam gidim halledicem item fakiriyim ve leather skinning ilede para kasabildigim soylenemez. Para yapabilsem daha degisik daggerlar alicam iyundan hic dustugu yok

120 olana kadar meslek vs. ile uğraşmak zaman kaybı olur. 120 ol, sonrasında yapacak bir sürü şey var zaten.
    First aid demi kasmiyayim malum korona var

quote:

zaten oyunda bulunan yaklaşık 30000 görevin hepsini yapmanın imkanı da yok

Loremaster ları üzdün hocam. :)
  • g esittir on G kullanıcısına yanıt

Loremaster'lar onu leveling sırasında yapmıyor ya hocam O achievement şu an (The Insane) gibi çılgınlık zaten, uçmak için gerekmese kimse görev yapmak istemiyorken.
    Oyunun en keyifli kısmı quest ler bana göre, tabi tercih meselesi. :)
  • Ben oyunu nereden baksan ara ara 10 yılı aşkındır oynuyorum. Şimdi coronadan dolayı tekrardan indirdim vakit öldürüyorum. 10 yılı aşkındır hep tek başıma oynadım. Bazı görevlerin zaten kafaları sarı onlar tek başına yapılmıyor. Oyun aşırı kolaylaştı levelingin hiç bir önemi yok artık. Loremasterı bilmemde 5 gündür bfa da uçmaya çalışıyorum kafayı yicem herhalde :D
  • Arkadaşlar çok uzun süredir oyuna girmiyorum. Ev karantinasında tekrardan girmeye karar verdim. PVP yapmayı düşünüyorum bir de quest farm.

1- Yeni içerik için önerebileceğiniz bir şey var mı? Hemen leveli max la tarzında. Ve şurdaki quest islanda git tarzında?

2-Bir de her cinsten 110 karakterim mevcut. Hangisi solo takılmaya en enverişli karakter? Paladin, vb..? Oynaması da kolay olsa iyi olur. Warlock, rogue vb çok becerebildiğim söylenemez.

3-Bir de addon için hangi siteyi önerirsiniz?
  • Sinerfru kullanıcısına yanıt
    İster istemez karakteri maksimum levela ulaştırmak gerekiyor. Zaten şu an 110 level karakteri 120'ye getirmek 5 saat sürmüyor bile. Maksimum levela ulaştıktan sonraki ilk adım, Uniting Zandalar(Horde), Uniting Kul Tiras(Alliance) görevini/achievementını tamamlayıp World Questleri açmak. Bununla birlikte War Campaign görevlerini de ilerletebilirsiniz. World questlerin açılmasının ardından, 8.2 yaması içeriği olan Nazjatar ve Mechagon haritalarını açmak için gereken görev zincirlerini yapmak gerekiyor. Bu bölgelerin world questleri belli bir ilerleme sonrası geliyor. Bu bölgelerle birlikte, bölgelere özel Faction'ların reputation'larını kasmak, BfA haritalarında uçmak için gerekiyor. Bu sebeple aksatmadan ana hikaye, günlük ve world questleri düzenli yapmak gerekiyor. Nazjatar ana görev zincirinde bir noktaya ulaşıldığında, 8.3 içeriğinin başlangıç görevi olan 'Return of the Black Prince' görevi geliyor, bu görevi takip ederek, 8.3 içeriği özelliklerini açabilir, Legendary pelerin alabilirsiniz.

Tank olabilen karakterler fena değildir, eğer becerebilirseniz. BM hunter tercih edilebilir, masterlaşması zor olsa da, başlangıç için hiç fena değil. Class biraz kişisel tercih, kendi beğendiğiniz hangisiyse onunla oynayın, daha başarılı olursunuz.

Addonlar için 'Twitch' masaüstü uygulamasını indirebilir, Modifikasyonlar penceresinden WoW seçerek daha önce Curse'te bulunan tüm addonlara ulaşabilirsiniz. Uygulama ile güncel tutmak da epey kolay oluyor.

İyi oyunlar.

Yine aydinlatıyorsunuz birilerini hocam :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.