Şimdi Ara

Wow Trial Hakkında..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar, wow'un 10 günlük trial'inde meslek seçimi yapabiliyor muyduk ? ya da enchant yapabiliyor muyduk itemleri ?

• Sadece classic pakette olan mesleklerin seçimi yapılabiliniyor ama trade penceresi açılmadığından itemi başkasına enchantlatamazsın.Enchanting eğer ek paketle geldiyse onu da alamazsın.
  • peki, 10 günün sonunda gg'den alsam, 30 gün gelecek bana yanlış hatırlamıyorsam, kusuruma bakmayın en son askerdeyken oynamıştım, 3 yıl oldu da, gg'den benim cd key mi almam gerekiyor?
  • evet ilk paketi alınca 130 gün ücretsiz oyun süresi gelio. ancak diger ek paketleri aldıgında 30gün daha ücretsiz oyun süresi vermez sadece ilk paket için gecerli
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades

evet ilk paketi alınca 130 gün ücretsiz oyun süresi gelio. ancak diger ek paketleri aldıgında 30gün daha ücretsiz oyun süresi vermez sadece ilk paket için gecerli

130u yanlışlıkla yazmış arkadaş 30 olcak anlamışsındır zaten
  • pardon ama bişi sormam gerek trial i yukledimde şuanda downloaderde 9.7 gb gibi bi rakam yazıyor dogrumu?
  • Oyuna girebilmen için tüm ek paketlerin yüklü olması lazım.Büyüklük olarak emin değilim ama, doğru olması lazım.
  • yaklaşık 1 sene once aynen tekrar trial oynadım sadece 250mb civarıydı
  • 9.7 gb doğru
  • 9.7 GB indiriyor sonra bı 300mb bisey daha indiriyor ve oyuna girebiliyorsun ama bende 5.5gb bise daha indirmeye çalısıyor. Bunun ne olduğunu anlamadım ama oyuna girmeye engel değil.
  • Ben 250 mb indiğinde direk oynamaya başladıydım. Ogrimmar'a gidince heryer camlı mamlıydı harita tam yüklenmemişti ondan başka da sorun yaşamadım. Zamanla tamamlandı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.