Şimdi Ara

WoW Türkiyenin 1 Numarılı Free Serverı Ur4War (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sen uzun süre vardın orda son haftaya kadr kaç defa forumda wt hakkında yazı gördün???
    son hafta serverın açılmıyacagı kesinlenmişti (üyeler bilmiyordu hatta bana bile söylenmemişti ki ben bile bi başkasından ögrendim en çok koyanda bu oldu) forum kapatılcaktı adminler forumu umursamamaya başlamıştı herkes yazmadıgını bırakmadı bende umursamadım artık nede olsa site kapatılcaktı.

ur4war'daki oyuncular kadar kaliteli oyunucu görmedim (wt'de parmakla sayılcak kişi vardı) ztn benide orda tutan tek şey sohbetti WT'de oynadıgım son haftalarda bile biran önce lvl 60 olma şansım varken kasmadım sadece sohbet ettim. ur4war'da da sadece sohbet amaçlı girmeyeyim herkese yararım dokunsun diye gm oldum ki günde en az 10 saat online kalarak herkese olabildigince yardım ederek yardımcı oldugumu düşünüyorum. aksini söyleyen olabilir ama benden çok online kalan gm yoktu bunada laf söyleyen olmaz sanırım.

quote:

Orjinalden alıntı: Zaris

...Aslında sen iyi bir yöneticiydin sana bir şey zaten demedim fakat , diğerleri 5 para etmez ve gereksiz kişiliklerdir , Akıllı konuş bu arada her lafı üzerine alınma yaran varsada gocun.....yine düşüncem aynı yönetim kadrosu 1-2 kişi dışında resmen rezalet ve 5 para etmezdi....

böyle demiş olsaydın sorun yoktu ama genellemede yapmamışın direk ezik yönetici kadrosu demişin. üzerime alınmayıpta napam tüm gm'leri suçluyosun

amacım ur4war'ı savunmak degil yada wt'yi kötülemek sadece bana yapılan haketmedigim bi hakerete karşılık veriyorum haklı olaraktan

WT'de ne zmn kaliteli oyunu sayısı çok artarsa yine oynarım ki orjinalde oynucam artık oyundan yeterince zevk aldım artık kullanamadıgım büyüleri kullanmak sadece free oldugu için oynayanlarla oynamak degil oyundan zevk almak için oynamak istiyorum.

• Angel a laf yok elinden geldigi kadar millete yardım ediyodu. az başını agrıtmadım:)

Zaris ben de wt den banlandım. ban sabebimse res ten sonra 3.5 günde 53 olan bi insanı kastederek wt fun serverdır dedim ve senin gibi 15 dakikada ban yedim senin o iyi dedigin yöneticilerden senin hitler dedigin sanctus yusufun yanında melek kalıyo
  • (öncelikle sagol nox4949 ) nox4949 aslında ozmn için yanlış demişin :) çünkü çok kısa sürede çok dikkat cekecek kadr lvl kasan kii bilinki gm'lerden yardım alıyordur veya yaptıgı bug'lar görmezden geliniyordur. (bizdede vardı ama bi yakalayamadım bug yaparken sürekli şikayet geliyodu ama kimseden ss gelmiyodu elde var 0 yani :) )

WT'de günlerce kastım 1000lik binek aldım(o zmn o binekten bir elin parmagıyla sayılcak kadr kişide vardı) 3 gün sonra bi guildde herkesin altında o binekten vardı(27 kişide) herkes beni beklemiş sanırım o binek için veya benle birlikte biriktirdiler 1k altını :)

yine aynı guildin birkaç üyesinde blackwing lair itemleri vardı ki WT'de açılan en iyi yer molten core'ydi mayıstan beri.

yine aynı guildin üyesinde priest olanlar bilir nova ve spirit vardı ikisine bir vemek için minimum 62 talent gerekir.

bunları çogu kişi biliyordu ama kimsenin elinde olan bişey yoktu (playerlar için). kesinlikle tüm yönetimi suçlamıyorum. daima aradan çürük cıkabilir.

yine aynı yerde foruma mod oldugu ilk 2 hafta açtıgım tüm konular bikaç gün içersinde kilitlendi pm attıgımda aldıgım cvp ise ''okadr yazı yazıldı ögrencegini ögrenmişindir'' veya ''bir konunun bu kadar uzaması iyi degil'' oldu.

ama dedigim gibi gerçekten iyi gm'lerde vardı yeri geldi gm'le pvp yaptım yeri geldi sohbet ettim. bilindigi gibi sonradan çoluk çocuk doldu çifte standart bıktırmaya başladı.

bunuda belirtmeden gecemicem WT gerçekten çok uzun süre kalacak bi server umarım türklerin benzeri daha çok serveri olur ve bizimde seçme şansımız olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkuran -- 9 Şubat 2006 15:50:57 >

• Sitemizin maksadini asmaya basladigini düsündügümüzden dolayi kapatma karari aldik. Bugüne kadar bizden desteklerini esirgemeyen, her kosulda yanimizda olan siz üyelerimize tesekkürü bir borç biliriz. Umariz birgün baska bir platform altinda tekrar biraraya geliriz.

Sitemize son zamanlarda onlarca talihsiz saldırı yapıldı. Bu saldırılardan korunmamızı sağlayan dostlarımıza da teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Hepinize oyun dolu günler diliyoruz...

Unholy Team

• Evet senide o genellemeye aldım o konuda haklısın , amacım orayı durulmaz hale getirenlerdeydi neyse bu konuda sorun yok sanırım sen gerçekten çok ilgiliydin ve ordaki oyunculara yakışır bir yöneticiydin ama malesef diğerleri olamadı.Neyse artık olan ile ölene çare yok kendinize iyi bakın.Çok büyük umutlarla gitmiştim ur4wara malesef böyle iyi niyetim ile banlanmak hiçte hoş değil , keza bende geçen sene wtden banlanmıştım yine bazı şahsiyetsiz yönetici tarafından yine orayı bitirmiştim kendi açımfan 5-6 ay sonra beni uzaklaştıran yönetici ve diğerleri wt yi bırakınca birde yeni res gelince (arkadaşların ısrarı) forum accountumu açtırmıştım yani ben her zaman objektifim haksıza haksız haklıya haklı ... Gerektiği yerde yönetici veya normal oyuncu görüşümü söyler tavrımı koyarım forum kuralları içerisinde veya içerisinde değil banlanırım , ceza alırım ama söyleyeceğimden çekinmem ama laflarım cuk diye yerine oturur tek hatam seni diğerlerinin arasına koymaktı. Hoşçakalın

CarpathiA - Zaris

• quote:

Orjinalden alıntı: oray

Sitemizin maksadini asmaya basladigini düsündügümüzden dolayi kapatma karari aldik. Bugüne kadar bizden desteklerini esirgemeyen, her kosulda yanimizda olan siz üyelerimize tesekkürü bir borç biliriz. Umariz birgün baska bir platform altinda tekrar biraraya geliriz.

Sitemize son zamanlarda onlarca talihsiz saldırı yapıldı. Bu saldırılardan korunmamızı sağlayan dostlarımıza da teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Hepinize oyun dolu günler diliyoruz...

Unholy Team

oray ne alaka anlayamadım?
    illa kakışmak istiyorsan WT hacklendiginde yenileniyoruz yazıyodu ( bikaç gm yüzünden çok güvendigimiz server ve site hacklendi yazmıyordu) bu demek oluyo ki WT iyiki hacklendi hayır.

WT hacklendiginde tek üzüldügüm şey haftalarını verip char kasmış olanların emeklerinin gitmiş olmasıydı dedigim gibi bikaç gm yüzünden herkesin kaç aylık emegi gitmişti. bende orda çok fazla char kaybettim epey bi res gördüm ve her reste verdigim emege yanmıştım ama en son res'te adam yerine koyup yardm ettiklerimin res'ten sonra slm bile vermemsiydi.

neyse yaztdkça yazasım geliyor ama söylenmicek biçok şey var.

• o gün senle birlikte banlanan biçok kiş vardı bilmiyosundur belki anasyfada WT ile ilgili yazılara sürekli konu açıldı hiç birine dokunmadım nede yorum yazdım ama çogu kişi gerçekten dogruyu söyledigi için banlandı. olmaması gereken bişeydi sonuçta onların kiisel fikriydi ve bizide aşagılayan herhangi bişey kullanılmamıştı!..

ses cıkaramamın tek sebebi beni güvenip mod daha sonrada gm yapmışlardı onları satmak dogru olmazdı ama ne destek verdim nede köstek oldum sessiz kalmayı tercih ettim.
  • bence sımdıge kadar oynadıgım en guzell wow serverı ur4war dır WT dede oynadım ama ur4war dakı kadar zevk almamıstım ha WT hacklenmmesıı ur4war da oynadıgım dan berıı umrumda degıl cunku bende orda ban yedımm hemde bı zamn lar dıoablodan arkadasım olan yusuftan yusuf yardım ettım bazı konularda sonra ne kadar bug cu oldugu ortaya cıktıı bır baktım benım lvl gecmıs yaklasık 1 ayda artıı uzerınde talentlerı nerdeyse kımsede gormemıstım dıoblada lvl ben 96 tıydım cok zordu yanı o lvl gelmesıı yaklasık 1 ayda ama adamlar yapıyodu ya bugun kralını hll olsun dedımm baska bısey demedım sonra dıoablodan ban yeıdı ıste WT actıı sonra oyuna gırdık.ben sadece WT sahıbı yusufun nasıl bırı noldugunu soyluyorum yaklasıkk butun oyunlarda bug yapacak bırısı......................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exse -- 9 Şubat 2006 17:21:33 >
  • aslında sana dargınım angel forumda ilk bana ceza vermiştin ama :D yinede hakkını yememek lazm :) gerçi ben buraya WT ile ilgili yere yaz yazmak için üye olmuştum ama konuyu kilitlemişler :D

ur4war kapanmasaydı gerçekten iyi bi server olabilrdi ama adminlerin arada bi oyuna girmesi serverı aceleye getirerek açmaları vs vs işler zararlarına oldu.

aslında senin WT'ye burda saydırırsın diye düşünmüştüm ama yapmayıp büyüklügünü göstermişin.
    ur4war yönetimiyle ilgili konuya gelince
    *ßutt vardı arada bir giriyodu oyuna hatta bazı günler hiç girmiyodu
    *sanctus eger ondan başka gm yoksa bazen bakardı genellikle şimdi işim var angel girince ona söylersin diyodu seni bekliyodum mecburen :)
    *darklord dersleri dolayısıyla pek ilgilenemiyordu ama server ile ilgili düşündüklerini tam olarak yapabilseydi(her guilde kamp verme kale vermek vs vs) çok iyi olcaktı ama dedigim gibi dersleri yüzünden ilgilenimiyordu pek.
    *willow gm oldu ama oyuna bi defa girdi gıcıklık olsun diye ilgilenirmisin dedim ben bilmiyorum dedi cıktı :D bidada oyuna girmedi
    *angel oyunda senden çok onilne kalan gm yoktu ztn bunun herkes farkındaydı, hergün pvp turnuvaları yapıyodun zevkli geçiyodu (wt'de olamayan tek şey buydu ayda yılda bir yaparlardı ondada çok az kişi katılabilrdi).
    WT'de ki eksikliklerden birisi senin gibi GM olmamasıydı(gerçi sen shamnları sevmezdin ve pek bilmezdin ama :)
    ikincisi ve bence en önemlisi dogru düzgün oyundan anlayan adam yoktu :) anlayanlarda senin gibi ya başka servera gittiler yada orj aldılar :)

WT'de gmler yine seni seviyodu ki nickini çaldıklarında açtıgın konuya tüm gmler ve mod'lar cvp vermişti ilk defa tüm gmlerin bi konuya yazdıklarını gördüm hatta şutlanan punch bile yazmıştı :)
    tabi her savaşta hp'den dolayı adminlerin seni yanına cagırıp bug varmı diye bakmasıda ayrı meseleydi :) (ozmn için 13.9k hp ile serverda en çok hp sendeydi)

ur4war'a tekrar döncek olursak sanki tüm kaliteli oyuncuları toplamıştınız hiç ezik oyuncu yoktu nerdeyse bu yüzden oynaması çok zevkli oluyodu.
    WT'de oynıcam ne yazıkki tekrar başka türk serverı yok işe yarıcak

(sana msn mi attım pm olarak eklersen sevinirim, konuşuruz biraz)

exse sen excite'sin demi ur4war'daki son durak vs vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demon_of_hell -- 10 Şubat 2006 3:11:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ozkuran

(öncelikle sagol nox4949 ) nox4949 aslında ozmn için yanlış demişin :) çünkü çok kısa sürede çok dikkat cekecek kadr lvl kasan kii bilinki gm'lerden yardım alıyordur veya yaptıgı bug'lar görmezden geliniyordur. (bizdede vardı ama bi yakalayamadım bug yaparken sürekli şikayet geliyodu ama kimseden ss gelmiyodu elde var 0 yani :) )

WT'de günlerce kastım 1000lik binek aldım(o zmn o binekten bir elin parmagıyla sayılcak kadr kişide vardı) 3 gün sonra bi guildde herkesin altında o binekten vardı(27 kişide) herkes beni beklemiş sanırım o binek için veya benle birlikte biriktirdiler 1k altını :)

yine aynı guildin birkaç üyesinde blackwing lair itemleri vardı ki WT'de açılan en iyi yer molten core'ydi mayıstan beri.

yine aynı guildin üyesinde priest olanlar bilir nova ve spirit vardı ikisine bir vemek için minimum 62 talent gerekir.

bunları çogu kişi biliyordu ama kimsenin elinde olan bişey yoktu (playerlar için). kesinlikle tüm yönetimi suçlamıyorum. daima aradan çürük cıkabilir.

yine aynı yerde foruma mod oldugu ilk 2 hafta açtıgım tüm konular bikaç gün içersinde kilitlendi pm attıgımda aldıgım cvp ise ''okadr yazı yazıldı ögrencegini ögrenmişindir'' veya ''bir konunun bu kadar uzaması iyi degil'' oldu.

ama dedigim gibi gerçekten iyi gm'lerde vardı yeri geldi gm'le pvp yaptım yeri geldi sohbet ettim. bilindigi gibi sonradan çoluk çocuk doldu çifte standart bıktırmaya başladı.

bunuda belirtmeden gecemicem WT gerçekten çok uzun süre kalacak bi server umarım türklerin benzeri daha çok serveri olur ve bizimde seçme şansımız olur

Bana orada banlandıgımda en çok koyan bugcıları hacker ları bile uyaran gm lerin o anda direk banlamasıydı beni . sayfayı yeniledigimde siteye giremez olmuştum ne oldu dedim bi anda. sonradan fark ettimki banlamışlar. Ki ben orada o kadar kötü istnmiyen bi oyuncuda degildim[ Hakkımda en ufak bi sikayet falan da yoktu] zamanında serverın en iyi guildi on guildindeydim( guildce thrall ı kesmmeye gittigimizde bi en küçük direniş bile olmamıştı tek bir horde bile karşımıza çıkamamıştı). Eee ne oldu 15 sn içinde direk sildiler beni . haa daha sonra servera girip başka bi nickle char açtıp bug abuserlik yaptıp 1 günde lvl 50 char sonra 1.5 gündede lvl 60 warrior yaptım . Maksat gıcıklıktı Neyse WT deki her adam gibi oyuncunun izledigi bende uygulayacam orjinale geçecem.

• ya beyler bence hem wt hem de ur4 guzeldi ama ur4 daha cok aktivite wardı ve bugcılar falan yoktu (yani ben gormedim).ama sonucta 2si de iyiyddi
  • 1-ur4war hala en iyi server
    2-wt de gm diye bişey görmedim
    3-SANCTUS ve ANGEL herkesle ilgileniyodu
    4-DARK hocamın sınavları vardı ondan ilgilenemedi(sorun değl saten o her zaman aramızdaydı)
    5-ur da bazıları hariç hakikaten iyi ve kaliteli oyuncular vardı(saten herkes kabul edilmiordu)
    6- 1.server bizim reklamlara tıklamamızdan kapandı.
    2.server server sahibinin yüzünden kapandı(sanctus ve dark hocamın suçu YOKTUR)
    7- ur4war da oynayıpta bu güsel serverı kötüleyen insanlardan hayır gelmes. onları ALLAH a havale ediyorum
    8-bir gün acılırsa( Kİ AÇILACAK) orjinalde de oynasam ur4war için orjinali bırakırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Heretic

quote:

Orjinalden alıntı: killerdevilll

Server Xp Rate:Blizzlike
    Genel Oyuncu Sayısı:80
    Oyunda Yapılan Aktiviteler:Bg(Battleground)-PvP Turnuvalar.
    Server Address:http://www.ur4war.com

Siteye Giriyorsunuz ve Bir Acc Alıyorsunuz ve Daha Sonra Birinin referansı için topic açıyorsunuz,topici açtıktan sonra biri size referans olursa oyun acc için ACCOUNT adlı şahsa pm atıyorsunuz şifre için.

Server geçekten çok güzel kim ne derse desin.WT veya Playnetim felan yalan hepsi hiçbbişeye benzemez Ur karşısında hepsi.Hepsinde Lag havalarda uçuşuyo ama burada lag denen bişey yok rahat rahat oynuorus.Bu Battleground denen savaşlarda çok zevkli oluyor.50 kişi felan savaş oluyo bazen.Sizlerle her zaman sorunlarınızla ilgilenen GM ler oyunda oluyo.

Herkesi Bekleriz.

iyi de bben şunu anlamadım genel oyuncu sayısı 80 demişsin BGlerde 50 kişi savaş oluyor demişsin

BGler 9 level aralığında değiştiğine göre (10-19, 20-29, 30-39 vs) 80 kişiden 50sinin aynı level aralığında olması gerek. bu da bana pek inandırıcı gelmedi

sardemir'in dediği gibi geçin orjinale "medium population"(orta seviyede nüfuslu) serverlarda bile 15.000 kişi var

ve öyle abartılacak bir fiyat yok. yalnızca orjinal oyun almanız gerekeceği için 100ytl bayılıyorsunuz başta. sonra 1 ay bedava, ondan sonra ayda 20ytl falan ödüyorsunuz.

tabii yine de maddi ve zamansal imkanlara bağlı. özel serverlarda oynayanlara saygımız sonsuz

cevap yapıştırılacak birsürü insan var burda

kocum daha illegallerde oynamadın herhalde bilgin olmadığı yerlerde konuşuyorsun saçmalamışsın.80 kişinin 50 si bg ye alınıyor 30 uda çok düşük olduğundan lvl kasıyor,bunu bile akıl etmeyen adam gelmiş buraya cvp yazmış.
    private ler de lvl aralığı yok
    yaşamadığın şeyi bilmezsin

• quote:

Orjinalden alıntı: mustafa_sg

şimdi girdim üyelik almak için ama bu yazıyı gördü

"Serverımız, server sağlayıcımızın hizmeti kesmesi nedeniyle yeni bir server bulunana kadar kapalı kalacaktır.

Server sahibi, bizim herhangi bir talebimiz olmamasına karşın bize ücretsiz hizmet sözü vermiş ama sözünü zaman zaman serverı kapatarak, zaman zaman admin ekibimize karşı saygısız davranışlarda bulunarak ve en sonunda da bizden habersiz hizmeti tamamen durdurarak burnumuzdan getirmiştir. Tüm save ve emu dosyaları tarafınca eline geçirilmiş, kopyalarını dahi elimize ulaştırmamıştır.

Kendisini şimdiye kadar verdiği ücretsiz için teşekkür ediyor, ama yaptığı terbiyesizlik ve bilgi hırsızlığından dolayı kınıyoruz.

Umuyoruz ki en kısa zamanda iş ahlakı olan, kaliteli hizmet sağlayan yeni bir server a geçeriz.

Tüm Unholy ailesinden bu talihsiz gelişmeden, yaptığımız yanlış server seçiminden ötürü özür dileriz"

bu olay yüzünden server kapandıyayoksa son hızda devam ediyoduk.server sahibi yaptı yapıcaanı

• quote:

Orjinalden alıntı: huzeyfe

kardeş en iyi server bu ise çekiceğimiz var demektir.server kapalı yaww yine aynı muhabbet (Serverımız, server sağlayıcımızın hizmeti kesmesi nedeniyle yeni bir server bulunana kadar kapalı kalacaktır.)

sizin en iyi dediğiniz server lar nasıl acabaplaynetim mi?ortalıkta lag dan kıvrınan birsürü noobWT mi oyunda GM zor bulunan,sitelerinde insan topic açıcam diye korkuyo be adamlar o kadar cimri.reklam da reklam diye kıvrınıyo bunlarda.

Ur4War ne yaptı hizmet verdiklerine bağırıp çağırdımı reklamlara tıklayın diyeadamlar tak diye kapadılar,parasal sorun değil,server ı kapayan adam emu kayıtlarınıda aldı zaten vermedi.server ı kapamak isteyende zaten Ur4War yönetimi değil server sahibinden kaynaklanan sorundu

• quote:

Orjinalden alıntı: YuquaiLon

killerdevil seni hatırlıyorum sende WT deydin kalleş

bende girimmi sizin forumlara kullanıcılarınza rezil edimmi

adınızı rezil servera çıkarammı net aleminde

ama yok niye yapayım ki neden sizin gibi olayım ki

ur4war ilk açıldığında ur4war dada oynuyodum o arada zaten WT den banlanmıştımWT de oynayan adam başka serverda oynayamazmı.haksız yere banlandıysam bende WT nin karşısındayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnurJAM

Ben bu site kadar seviyesiz bi site görmedim bi de gelmisler en iyi server diyolar benim oynadıım WT 'ye saldırmıslar sonra da yüzsüz yüzsüz dalga geciolar

seviyesizliği ilk başta siz yaptınız siz kaşındınız(WT).sitenizde ur4war hakkındaki yazıları görmedin sen.eyer ur4war a dalaşmasalardı bizde onlara bişey yapmıcaktık,ama KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zaris

Ben ur4war kadar ezik bir yönetici kadrosu görmedim :D Oyuncuları çok kaliteliydi ama yönetim resmen 5 para etmez , ayrıca serverda 2 haftada kapandı kayboldular gittiler ... Bence wt ve playnetim kalıcı serverlardır . Ur4war ve hackercılar Hepsi "0" Böyle yANİ Yuvarlak bir cisim

asıl WT team ezikdi.WT ezikliğini zaten gösterdi......

• forum a üye olmaya çalıştım ama olmadı sorun veriyor hep anlayamadım sebebini de..
    serveri denemek isterdim doğrusu ama foruma üye olmadan acc almak gibi bi imkan var mı acaba..?ya da üyelerden biri bana yardımcı olabilir mi?adminin beni foruma üye yapması gerekiyor sanırım bu sorun birkaç forum sitesinde daha olmuştu benimle alakalı bir sorun ama sebebini kimse açıklıyamıyor malesef: )
  • Arkadaşlar topic iyice tartışmaya döndü bence kapatılması saygı anlamında daha iyi olur...
    Birbirimize karşı lütfen saygımızı koruyalım...

Ayrıca şunuda belirteyim WT yi hackleyen Kişi benim Arkadaşımdı şu an orj de beraber oynuyoruz 2 tane lvl 60 full epic char ım gitti.
    Gm ler yüzünden ona yapılan haksızlık yüzünden artık sabrı kalmadı inan her gün Dungeon yapıyoruz onun ile şu an lvl 60 mage her kez WT de bug kullanıpta lvl atlıyorsun diyordu şu an adam 60 ve başlayalı 3 hafta oluyor peki buradadamı Bug kullanıyor Spitfire=?

Ama yusuf a sözüm yok neden derseniz olan bitenlerden haberi bile yoktu ...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.