forum a üye olmaya çalıştım ama olmadı sorun veriyor hep anlayamadım sebebini de.. serveri denemek isterdim doğrusu ama foruma üye olmadan acc almak gibi bi imkan var mı acaba..?ya da üyelerden biri bana yardımcı olabilir mi?adminin beni foruma üye yapması gerekiyor sanırım bu sorun birkaç forum sitesinde daha olmuştu benimle alakalı bir sorun ama sebebini kimse açıklıyamıyor malesef: )
dostum foruma üye olmak serbest.hala üyelik açılabiliyo.istersen bana pm at acc la ilgili bilgi için daha sonra sen değiştirirsin bilgileri
Arkadaşlar bu Ur serveri baştan hata yapıyor :
Başkasının emeğine laf edipte(yok x serverında lag var,c serverında surekli restart atılıyor) bizim emeğimiz böle serverımız şöyle demek hiç ama hiç hoş değil..
Zaten böyle deyipte 5-10 post sonra server kapalıdır..database calınmıştır vs vs gibi durumlarla bok attıkları kişilerin serverlarından daha kötü bi duruma geliyorlar..
Kısaca bu alemde gordugum kadarıyla : 3-5 arkadaş toplanır bi server açmaya çalışır,host kiralanır 1-2ay parası verılır ancak daha sonra kimse para vermeye yanaşmaz ya da yanaşacak para kalmaz ortada..ve server sırra kadem basar sizde kastıgınızla kalırsınız..Bu kural ultimadan beri böyle.. (Walla kimse yanlış anlamasın ben genel olarak yazıyorum)
Reklamınız yanlış,sunumunuz yanlış ve hala bu yanlışın içinde yüzüyorsunuz..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme