Şimdi Ara

Wow'u Öğrenmek İçin?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar, wow'a merak sardım şu sıralarda fakat başlangıçtan orjinaller dvdlere o kadar para vermek istemiyorum çabuk sıkılan biri olduğum için. Benim para vermeden internetten indirip oyuna alışmak, ne nedir görmem için kullanabileceğim herhangi birşey varmıdır? Teşekkürler.

• deneme sürümü var level 20ye kadar oynayabiliyorsun istediğin kadar.beğenirsen daha oyunu alıp tam sürüme geçebiliyorsun. oyunun sitesine bir göz at anasayfada yazıyor zaten
  • tek başına başlarsan önceden bu tarz oyun oynamadıysan sıkılırsın hatta bıkarsın dh de guildler oluyo onlardan birine girersen sana yardımcı olurlar hem soru vb hem de maddi açıdan
  • oyuna başlarsan sana yardımcı olurum raf yaparak 3x hızla kasarız beraber ve level kasma süren çok az olur bilmeyen biri için level kasmak çok sıkıcı olabilir. Oyun zaten 85 levelden sonra başlıyor ayrıca cd olarak almana gerek yok interntte sadece key olarak satan bir çok site var onlarda neredeyse yarı fiyatına oyunu sitesinden full olarak indirmen için bir link te mevcut başlamayı düşünüyorsan hesabını oluşrtrmadan önce benimle iletişime geçebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uyldz

oyuna başlarsan sana yardımcı olurum raf yaparak 3x hızla kasarız beraber ve level kasma süren çok az olur bilmeyen biri için level kasmak çok sıkıcı olabilir. Oyun zaten 85 levelden sonra başlıyor ayrıca cd olarak almana gerek yok interntte sadece key olarak satan bir çok site var onlarda neredeyse yarı fiyatına oyunu sitesinden full olarak indirmen için bir link te mevcut başlamayı düşünüyorsan hesabını oluşrtrmadan önce benimle iletişime geçebilirsin.

Şu adamla biri RAF yapsın kaç gündür arıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erodion -- 3 Ekim 2011; 17:42:43 >
  • çok geç kaldın biraz daha bekle bedava olcak oynarsın rahat rahat
  • quote:

Orijinalden alıntı: gnyn77

çok geç kaldın biraz daha bekle bedava olcak oynarsın rahat rahat

/>
  • 4 sene neredeyse aralıksız oynadım, 1.5 senedir bırakmış olmama rağmen oyun şu sıralar resmen beni kendine çağırıyor.. özellikle sadece karakter açıp lvl kasasım var.. o derece özledim
    Bu konuları gördükçe üzülüyorum, aha birini daha kaybettik diye. Başladıktan sonra en kötü 1 yılını bu oyuna heba ediceksin, garanti verebilirim..
    Bir şekilde bu deneyimi edin ama oyunu bir anda sömürme, tavsiyem bu olur.. yani kendine bir sınır koy, günde 1-2 saatin üstüne çıkmaya başladığın andan itibaren bu oyun sana zarar vermeye başlar..
    Ayrıca bir an önce 80 olmak için kasma, ileride anlayacaksın ki oyunu bu kadar çekici kılan şey leveling miş..

edit: yüzlerce, binlerce dungeon-raide girdim, haftalarca aylarca arena kastım ama 1.5 senelik aranın ardından aklımda kalan tek şey leveling ve mekanları keşfetmenin verdiği haz.. Ayrıca darnassus ve dolanaar'ın background sesleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Catacomb -- 5 Ekim 2011; 1:49:20 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.