Şimdi Ara

Wow Ücret konusunda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.Bu yeni Azeroth paketiyle oyuna baslamak istiyorum.Oyunu sadece 4 5 gündür yayıncılardan izledim.Ne kadar ödemem gerekecek oynamak için bilgisi olan var mı ?

• aylik ucreti 13 euro

boyle baslayabilirsiniz ama ileride oynayacaksaniz son paketi (45euro) alacaksniz.

ya da 50 euro verip icinde 1 aylik sure var sonraki aylar yine 13 euro.

bu arada size göre degil oyun bence, iyi düşünün :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kunter -- 26 Temmuz 2018; 19:16:41 >
  • Vpn ile Ru hesabı açarak, oyunu bfa lı paketi (59 euroluk olan) 155 TL ye aldım. Sadece hesap açarken ve oyunu satın alırken vpn kullandım. Artık vpn e ihtiyaç duymuyorum. Aylık ödeme yapacağım zaman tekrar vpn ile hesabıma girip aylık ödemeyi yapacağım. Yani ayda 1 kez, 10 dk vpn kullanmak zorundayım. başka sıkıntısı yok. Oyunun aylık ödemesi de bu şekilde 46 TL 'ye geliyor. Oyunu oynarken VPN açmanıza gerek yok. Sadece siteye login olmadan önce VPN açmanız gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 30 Temmuz 2018; 9:2:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuwobe

Vpn ile Ru hesabı açarak, oyunu bfa lı paketi (59 euroluk olan) 155 TL ye aldım. Sadece hesap açarken ve oyunu satın alırken vpn kullandım. Artık vpn e ihtiyaç duymuyorum. Aylık ödeme yapacağım zaman tekrar vpn ile hesabıma girip aylık ödemeyi yapacağım. Yani ayda 1 kez, 10 dk vpn kullanmak zorundayım. başka sıkıntısı yok. Oyunun aylık ödemesi de bu şekilde 46 TL 'ye geliyor. Oyunu oynarken VPN açmanıza gerek yok. Sadece siteye login olmadan önce VPN açmanız gerekiyor.
    Hocam benimde arkadaşlar oynuyor ama euro olarak almışlar.Ben şimdi rusya üzerinden alsam onlarla oynayabilir miyim?
    Overwatch da oluyordu ama bu farklı olmayabilir falan dedi arkadaşlar aylık 90+ lira da yeni başlayacak biri için çok para.
  • rusya üzerinden alırsan da farketmiyor hesabın EU oluyor gene . diger herkesle oynayabiliyorsun.sadece adres kısmın rusya gözüktüğü için ruble ile alışveriş yapıyorsun. Bende açtım RUS hesabı 230TL civarı bir rakama geliyor. ancak oynamıyorum çünkü herşeyi baştan kasmak zorundasın. yeni başlıyorsanız rus hesabı açıp oynamak mantıklı ancak Benim gibi vanilla dan beri oyanyan old school hesaba sahip insanların sırf ucuza gelsin dyie rus hesabı alması tam bir işkence. Onca şey baştan kasılmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: DefuseHostage

Hocam benimde arkadaşlar oynuyor ama euro olarak almışlar.Ben şimdi rusya üzerinden alsam onlarla oynayabilir miyim?
    Overwatch da oluyordu ama bu farklı olmayabilir falan dedi arkadaşlar aylık 90+ lira da yeni başlayacak biri için çok para.

Alıntıları Göster
    rus hesabı açınca sadece ödeme şeklin Rubble oluyor. Başka değişen bir durum yok. Arkadaşlarınla oynayabilirsin. Ben oyunu bıraktım. Bir oyuna her ay bu kadar ödemem açıkcası. doların ne olacağı belli değil. Hadi kastım kastım, dolar oldu 10 tl ne olacak ? en iyisi şimdiden bırakmak. Parayı sokakta bulmuyorum. Wow 'un aylık ödemesine her ay steamden yeni oyun satın alırım. Leş gibi grafiklere o kadar para vermem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 9 Eylül 2018; 12:54:54 >

• KArdeş ben alamıyorum kısaca param yok desene ! oyuna ne diye bok atma derdindesin ? anlaşılır şey değil. oyun kur yüznden pahalı olunca leş gibi grafik li oluyor. bu zamana kadar leş gibi değildi grafikleri oynuyordun ama ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvo35

KArdeş ben alamıyorum kısaca param yok desene ! oyuna ne diye bok atma derdindesin ? anlaşılır şey değil. oyun kur yüznden pahalı olunca leş gibi grafik li oluyor. bu zamana kadar leş gibi değildi grafikleri oynuyordun ama ?
    Kardeş ben alamıyorum kısaca param yok. Bunu söylemek ayıp değil :) Oyunu içeriği iyi olduğu için oynuyorum. Leş gibi grafikler konusunda fikrim hiçbir zaman değişmedi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.