Şimdi Ara

Wow ve Dota için mouse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/Razer-Naga-Oyun-Mouse//Oyun-Aksesuarlari/PC-/urunno=0000000406377#!DR

Herkes bunu önermiş gibi gördüm ancak programlanabilir mi wow için? Çunku Logitech tG500 ve 600 kullananlar bu konuda şikayet duydum çoğu mouse programlanamıyormuş. Yani wow özel olarak her tuşu özelleştirebilirmiyim macro yazmadan direk tuş atayabilirmiyim . Keybidings kullanmadan programla yapmak istiyorum . Fiyat şuan uygun gibi 200 lira alınır mı acaba . Wow editon ile farkı varmı görsel dışında . 25 lira fark var çunku

• her türlü makroyu atayabilirsin herhalde sonuçta bahsettiğin gelişmiş bir oyun faresi. sorun çıkacağını sanmam.
  • Bazen hazır makrolar geliyor oyunlarla ilgili ama genelde bunları sizin yazmanız gerek. Benim faremin yan tuşlarında Dota için 7-8-5 deki itemleri kullanacak şekilde makrolar var o tuşa bastığımda fare numerik klavyeden 7 8 veya 5 yazıyor atadığım tuşlara göre. Aynı şekilde klavyeye de mesela QQWRV makrosu yazdım. Bunları sizin yapmanız gerekiyor tabi istediğiniz şekilde ve istediğiniz tuşa göre. Programlanabilirlik konusunda da G600 makro destekliyor G500 de aynı şekilde diye biliyorum. Muhtemelen yapamadığını söyleyen arkadaşlar desteklemediği için değil yapamadığı için sorun yaşamıştır. Makro yazmak zannedildiği kadar zor değil biraz kurcalamak gerekiyor sadece. G600 gibi çok daha özellikli bir fare varken bence Naga ya o paraları verme değmez.
  • G600de macro dışında birşey olmuyormuş yani biraz uüraştırıyormuş Nagada macro yazmadan direkt atanabiliyor fln diyorlar o yüzden çok anlamıyorum kafam karıştı yani G700 de düşünüyorum ancak sorunlu fln diyorlar üretim hataları varmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.