Şimdi Ara

Wow yükleme hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun bir aradan sonra wow'a tekrardan başlamak istiyorum. Oyunun elimde wotlk'a kadar wotlk dahil kutulu oyunları mevcut. catac'ın ise cd key'i var sadece. mop'u almayı düşünmüyorum şimdilik. Oyunu yüklerken elimdekileri(cd'lileri) yükledikden sonra nasıl bir yol izlemem gerektiğini hatırlayamadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Teşekkürler...

• Selam,

Battle.net hesabına giriyorsun. Account management kısmına girdiğinde, sağ tarafta Download Game Clients sayfasına girip, sana uygun olan wow versiyonunu indiriyorsun. Tamamen kurulu vaziyette geliyor. Onu yükleyeyim, bunu yükleyeyim, üzerine bir ton patch atayım derdinden kurtulmuş olursun böylece. CD yüklemesinde epey patch yapıyor.
    Uzun bir aradan kastın 1 yıldan daha uzun bir süre ise, sana Scroll of Resurrection daveti yollanmasını isteyebilirsin. Bu şekilde oyuna dönüş yaparsan hem sana hem daveti yollayana getirileri oluyor.
    Oyun hesabını aktifleştirmeden mailine MoP 10-day trial davetiyesi gelmiş mi onu da kontrol et mutlaka. 10 günde zaten karakterlerden 1 tanesini 90 yaparsın, para ödememiş olursun bu sürece :)

Umarım işine yarar.
  • teşekkürler cevabınız için...

1) Öncelikle dediğiniz yerden download kaç gb ve onu indirdikten sonra herhangi bir patch vs. gerekiyor mu? Bir de bu indirilen dosya setup mu direk indir oyna şeklinde mi?
    2) 1 yıldan fazla olmuştur oynamayalı yani en son catac gelmesinden 2-3 ay sonra bırakmışımdır. "Scroll of Resurrection" bu olayı tam bilmiyorum nasıl ve kim ile halledebilirim?
    3) MOP 10-day trial davetiyesi gelmişmiydi tam hatırlamıyorum geldiyse bile kesin dönmeyeceğim düşüncesiyle silmiş de olabilirim tekrar yollamışlar mıdır? Gerçi bıraktığım süreç zarfında yapılmış değişiklikleri sindirmek adına 0 dan karakter kasmayı düşünüyorum.
    4) MOP cd key'i alsam gittigidiyordan filan 1 ay oynama süresi veriyorlarmıydı?
  • 1) 20-22gb kadar bir download söz konusu. Sonrasında patch gerektirmeyecek şekilde ayarlanıp, update ediliyor diye biliyorum. İndirir indirmez oynamaya başlayabilirsin, klasör halinde indiriyor yani setup değil.
    2) Nisan 2012 öncesinde kapanmış ve hala inaktif durumdaki hesaplara, hali hazırda aktif olan hesaplardan gönderilebiliyor bu davet. Konusu vardı forumda, herkes can atar davet yollamaya; sonuçta sen oyuna dönüp 1 aylık ücret ödediğin anda kendilerine özel oyun içi binek hediye geliyor.
    3) 10 gün trial mailini genelde her büyük patch sonrası tekrar tekrar yollar Blizzard, yoksa da çok büyük bir kayıp değil.
    4) 1 ay ücretsiz oynama süresi sadece ilk paket alındığında geçerli, diğer paketlerde bu avantaj yok.
  • Teşekkürler tekrardan...

Bu 20-22 gb bendeki cd'leri yükleyip(cata'ya kadar) sonra gerisini downloaderla halletsem ne kadar indirir(8mb'e kadar limitsiz) ve zaman olarak hangisi daha kısa sürer?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gultufan -- 17 Mayıs 2013; 14:35:00 >
  • Tahminen yine 20-22gb yükler..Cata ile oyun tamamen değişti çünkü.

Edit: Cata'ya kadar demişin cata dahil ise daha kısa sürer tahminim. Değilse pek bi farkı olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metamania -- 17 Mayıs 2013; 14:36:33 >
  • yani kısaca cata ve mop yok elimde diğerleri var cd olarak ve dediğinize göre hepsini birden indirmem daha kısa sürer, cdleri yükleyip kalanı download etmeme göre
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diablo 3 Eu ve Us hakkında
    12 yıl önce açıldı
    Xbox live gold üyelik hakkında
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Battle netten indirdigimde aksam 10 da basladim sabah 6:30 da kalktigimda tamami inmisti tahmini olarak baglanti hizimla 6-7 saat arasinda indirmisimdir. Baglanti 2 yada 4 olmasi lazim tam hatirlamiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam o zaman hepsini tek yerden indireceğim temiz olur. peki tek tek ek paketleri seçiyor muyuz indirirken yoksa tek link mi? bir de cdkeylerimizi nasıl kullanıyoruz bu durumda. mesela mop yok onu da mi indiriyor?
  • Herşeyi indirir..Senin accountu yükseltme durumunda o haritalara direk girebilirsin ayrıca bir şey indirmen gerekmez.. ayrıca oyunun yaklaşık 4te 1ini indirince büyük ihtimal oyuna girebilirsin zaten tamamını indirmenede gerek yok..Oyundayken downloadu açarsan sen oyundayken indirmeye devam eder..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.