laptop çalışıyor ekranda tık yok
Herkese merhaba,
Geçen sene asus n550jv sistemli dış kasası asus g550jk görünümlü(evet gerçekten toplama gibi) arkadaş vasıtasıyla bir laptop aldım. fiyatı piyasasına göre uygundu fakat bir daha mı tövbe. Neyse gel zaman git zaman 2 ay öncesine bu ekranın menteşelerinde problem çıktı ve baya bildiğiniz vidalamak zorunda kaldık japon da cabası ki zaten aldığımızda da kasa değişimini kim yaptıysa arap yağı gibi bolca dökmüş karbonatlı japonu menteşelerin ekran tarafına taş gibi olmuş. Neyse asıl sorunuma gelecek olursak son 2-3 haftadır da ekran kendi kendine kapanmaya başladı. Ama baya ışık gelmiyor siyah bildiğin. sonra fn+F7 ile önceleri sonrasında uyku moduna alıp geri çıkarak düzeliyor devam ediyordum kullanmaya. En son 2 gün önce ise bu ekran kararması sıklaşmaya başladı. Ayrıca ısınan bir makine olduğu için bu alet dedim ısınmasıyla alakalı olabilir bu kapanma, fanları termal macunları filan temizledim taktım tam bastım power tuşuna bu sefer hiç gelmedi ekran. cihaz çalışıyor ama. harici monitöre taktık görüntü geldi. dedik lcd data kablosundan olabilir. ama onu çıkartacağız diye baya bi uğraşmamız gerekti yani adam öyle bi yapıştırmış ki kulakları çınlamıştır biz sökerken kesin. kabloyu çıkardık sonunda fakat lcdye takılan 30 pin olan yeri çıkarırken zarar verdik mi vermedik mi tam anlayamadık(bizce yok gibi gözüküyor). yeni kablo sipariş verdik geldi taktık ama yine tık yok. sizce sorun lcd de midir? başka lcd ile deneyeceğiz en kısa zamanda 30 pini olan.
Yardımlarınız fikirleriniz için şimdiden teşekkürler...
Merhaba Arkadaşlar,
Ben istanbul, kayınvalidemler de düzcede ikamet ediyorlar ve tam 1,5 aydır internetten faydalanamıyorlar. Dsmart abonesiler ve telekom altyapısı kullanıyorlar. Sorun konuda söz ettiğim üzere airties modemde adsl ışığı yanıyor fakat internet ışığı yanmıyor. Birden kesildiydi. Özetle 1,5 ay önce başlattıkları iletişim savaşında dsmart topu telekoma atıyor telekom da topu dsmarta atıyor. Ben bu süreçte az bilgimle destek veremedim tabii teknik servis eve geldiği vakitlerde öyle kaldı. Modem arayüzüne baktığımda ip nosu kısmı boş gözüküyor anasayfasında. Bu sorunumla ilgili yardımcı olabilir misiniz? Ayrıca zyxel marka bir modem de getirdim istanbuldan sonuç aynı. Defalarca 2 modeme de kurulum yaptım resetleyip değişen birşey olmadı.
Teşekkürler..
honda jazz ishift sorunu
|
Maalesef google play hizmetleri durdurdu... Yardım edin!!!
|
geniş ve yüksek aile arabası önerisi lütfen
|
S4 Zoom WiFi sorunum hk.
|
MSI EX600 laptop ekran problemi...
|
Wow yükleme hk.
|
acemi balıkçı için öneri lazım...
|
Folyo balon yapımı hk.
|
Son Giriş: 12 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 248
İkinci El Bölümü Mesajları: 31
Konularının görüntülenme sayısı: 9.528 (Bu ay: 200)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware