Şimdi Ara

D-Smart iss airties 5453v2 modem adsl yanıyor internet yanmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben istanbul, kayınvalidemler de düzcede ikamet ediyorlar ve tam 1,5 aydır internetten faydalanamıyorlar. Dsmart abonesiler ve telekom altyapısı kullanıyorlar. Sorun konuda söz ettiğim üzere airties modemde adsl ışığı yanıyor fakat internet ışığı yanmıyor. Birden kesildiydi. Özetle 1,5 ay önce başlattıkları iletişim savaşında dsmart topu telekoma atıyor telekom da topu dsmarta atıyor. Ben bu süreçte az bilgimle destek veremedim tabii teknik servis eve geldiği vakitlerde öyle kaldı. Modem arayüzüne baktığımda ip nosu kısmı boş gözüküyor anasayfasında. Bu sorunumla ilgili yardımcı olabilir misiniz? Ayrıca zyxel marka bir modem de getirdim istanbuldan sonuç aynı. Defalarca 2 modeme de kurulum yaptım resetleyip değişen birşey olmadı.

Teşekkürler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bu mesajdan bir gün sonra önce telekom geldi bina dışındaki kutuyu ve evdeki modeme firen hattı cihazlarıyla kontrol ettiler ve sıkıntı bulamadılar. Akabinde dsmart servisi çağırdık adam benim modem harici 2 tane sıfır kendi modemiyle, önce modeme giren hatla sonra da daire dışındaki kutudan direk hat çekerek modeme deneme yaptı fakat modemde internet ışığı gelmedi. Bize önerdiği ise telekoma belirtip port değiştirmelerini ya da binaya giden hattı değiştirmelerinin gerekli olduğunu onların yapabileceği birşey olmadığını söyledi ki dsmarttan gelen adama daha bi inandım açıkçası. Sizce ne yapmalıyız? Yani sonuç olarak sinyal ölçüm cihazlarında her iki ekipte de internet modeme kadar gidiyor ama modemde kesiliyor gibi. Yardım ve önerilerinizi rica ediyorum. Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gultufan -- 23 Kasım 2020; 14:42:40 >
  • Yok mu başına böyle bir durum gelen

• gultufan G kullanıcısına yanıt

Halloldu mu hocam sorun. Varmi gelisme

• Anubisin_Ruhu kullanıcısına yanıt

yok hallolmadı. baldızlar en sonunda dsmart aboneliklerini iptal edip(aradaki farkı ödeyerek tarifelerinin) telekoma geçtiler şu an sorunsuz öğrendiğime göre.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.