Şimdi Ara

wowda para kasmanın yolları nelerdir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya para kasmak istiyorum wowda ama çok zor yaaaepic mount alcam alamıom yok abicim topluyamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

• 2 gün boyunca sm (scarlet monastery) + yakın bir arkadaşından borç para
  • ben bayadır oynamadım wow (1.5 yıl falan ahah) ama en son scarlet monastery'e girip tek başına bitirmek iyi para getiriyodu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabonis -- 3 Ocak 2007; 21:09:29 >
  • hmm saolun beylerde bu arkiden borç para işi kaç mesela ve smden kaç geliyor?sölerseniz sevinirim
  • Faizine borç verilir.... :D:D:D
  • ben bir girişte 8-9 gold kazanıyorum
    birde hızlı farm yapıyorum warrior saolsun kazandıgım paraları shamana harcıyorum
    sana tavsiyem cathedrali farmla armorydede son bossu kes böyle böyle götürürsün malı
  • sana tavsiyem deviate fish tut 20 tanesini 5 golda veriorum...0 tane cıkana kadar diger balıklardanda cıkıo 1-2 gold da onlardan elde ediorum..6-7 gold gelio..
  • http://forum.donanimhaber.com/m_11126779/tm.htm + burayada bı bakabılırsın..
  • ilginiz için saolun başka şeyler söylersenid sevinirim
  • 1 2 kişi scarlet manester git veya azsharaya kas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BloodThief -- 3 Ocak 2007; 21:59:32 >
  • yukarda scarlet monastery dedim ama şöyle bir tavsiyem daha var, epic mount gerçekten çok para ve bu parayı farmlamak için çok büyük vakit ve emek harcaman gerekiyor. bunun yerine altın satan sitelerden birine (bazıları güvenilirdir bunlardan, alan arkadaşlarına sor) girip 50-100 dolar arasına gerektiği kadar altın satın al derim. çünkü bir açıdan bakarsan aslında o kadar vakit ve emek harcayacağına 50 dolar harcıyosun, bi anlamda vakit satın almış oluyorsun benim 2-3 arkadaşım böyle yaptılar ve gerçekten bence de çok mantıklı. ha ama diyosan zaten az eksiğim var çok koymaz kasmak, sen bilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabonis -- 3 Ocak 2007; 22:46:07 >
  • essence of air farmla
    gerçi bu aralar ne yapsan para kazanman zor,fiyatlar çok fazla düştü.ben bile şuan 20flask ı tbc ye saklıorum
  • Hmm proflarını söyleseydin keşke, böylece daha detaylı bir yöntem sunabilirdik..

örneğin mine varsa farklı herb varsa farklı ench varsa farklı şekillerle kasabilirsin.. Tabi bunların yanında paranı 65 flying mounta da saklayabilirsin.. Zira tbc outlandde isterse %200 hızlı olsun sadece yürüdükten sonra bir anlamı yok ve bc ye topu topu 10 gün kaldı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: killerdevill

essence of air farmla
    gerçi bu aralar ne yapsan para kazanman zor,fiyatlar çok fazla düştü.ben bile şuan 20flask ı tbc ye saklıorum

+1
  • flying questle verilmiyomu ya ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: sabonis

yukarda scarlet monastery dedim ama şöyle bir tavsiyem daha var, epic mount gerçekten çok para ve bu parayı farmlamak için çok büyük vakit ve emek harcaman gerekiyor. bunun yerine altın satan sitelerden birine (bazıları güvenilirdir bunlardan, alan arkadaşlarına sor) girip 50-100 dolar arasına gerektiği kadar altın satın al derim. çünkü bir açıdan bakarsan aslında o kadar vakit ve emek harcayacağına 50 dolar harcıyosun, bi anlamda vakit satın almış oluyorsun benim 2-3 arkadaşım böyle yaptılar ve gerçekten bence de çok mantıklı. ha ama diyosan zaten az eksiğim var çok koymaz kasmak, sen bilirsin.

Bu nedir yahu? Oyunu eğlenmek için alıyorsunuz, para kazanmak için farm yapmak da eğlencenin bir parçası. Eğer vaktinizin birazını farma ayıramıyorsanız almayı düşündüğünüz şeyi haketmiyorsunuz demektir. Ayrıca bildiğim kadarıyla gold satın almak illegal, oynadığım sunucuda birçok kişinin hesabı bu tür gold satan sitelerden bulaşan trojanlardan dolayı hacklendi. Siz bu gold satanları besledikçe onlar daha çok kişinin hesabını çalıyor. Kendiniz hata yapıyorsunuz, bari başkalarına önermeyin, ayıp...

• essence of xxx farmla 4 çeşit vardı sanırım bunlardan birisini

yada strat baron na git orb farmla ( tabi gruopla mecburi)
    skillerini yazsadın onada birşey söyleye bilirdim.. bende enchant var ah de 50+ itemlara bakıyorum ucuza gördüğümde alıyorum şanslı isem 3 4g aldıgım itemı 20+g çeviriyom...
    hearb isen serverında çiceklerin fiyatları iyise bol bol dolaş bunu dene
    skining varsa burning steppesde elit dragonlar sanırım 54+ dı bunları kes hem yeşil item düşme ihtimali hemde skiningle iyi deri çıkartabilirsin... ya kısacası skillerinin yapabilcegin mutlaka birşeyler oluyor...
  • valla ben satın almadım epic mount da almadım 5 ay oynayıp bıraktım wow'u. burada kim altın farmlamaktan hoşlanıyorum deli zevk alıyorum derse bana göre yalan sölüyodur.

ayrıca vaktinizin birazı falan diil. çok ciddi bir kısmını farma ayırmak gerekiyor epic mount alabilmek için. ha vaktim bol diyenler yapsın. ama vaktine kıyamayanlar gitsin bence satın alsın gold. ayrıca altın satın almak değil satmak illegal benim bildiğim ha bir de son olarak benim altın satın alan arkadaşlarımın hiç birinin accountu çalınmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sabonis

valla ben satın almadım epic mount da almadım 5 ay oynayıp bıraktım wow'u. burada kim altın farmlamaktan hoşlanıyorum deli zevk alıyorum derse bana göre yalan sölüyodur.

ayrıca vaktinizin birazı falan diil. çok ciddi bir kısmını farma ayırmak gerekiyor epic mount alabilmek için. ha vaktim bol diyenler yapsın. ama vaktine kıyamayanlar gitsin bence satın alsın gold. ayrıca altın satın almak değil satmak illegal benim bildiğim ha bir de son olarak benim altın satın alan arkadaşlarımın hiç birinin accountu çalınmadı.

Altın farmlamaktan hoşlanıyorum. İnanıp inanmaman umrumda değil. Nasıl olur da altın satmak illegal iken almak illegal olmaz bunu açıklarsan sevinirim. Hem satmak illegal diyorsun, hem de ilk mesajında bu tarz sitelerin bazıları "güvenilir" demişsin. Kendinle çelişiyorsun. Senin arkadaşlarının hesaplarının çalınmaması demek gold satan sitelerde keylogger/trojan olmadığı ve bu sayede birçok insanın hesaplarının çalınmadığı anlamına gelmiyor. Bu forumdan birisi senin önerin üzerine gidip herhangi bir siteden gold alırsa ve bu sayede Blizzard tarafından banlanırsa veya hesabı çalınırsa sorumluluk kabul edecek misin? O sitedeki elemanlar her sunucuda o kadar altını nasıl buluyor sanıyorsunuz? 7/24 botlarla farm yapmak ve keylogger/trojan ile insanların hesaplarını çalmak. Gold alarak bu insanların ekmeğine yağ sürmüş olursunuz, sonunda serverınızda daha çok bot + daha çok hesabı çalınan insanla karşılaşırsınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tristam -- 4 Ocak 2007; 7:46:20 >

• Bunu altın satma/alma topiği haline sokmayalım bence. Evet ikisi de yasal değil. Eğer altın aldığınız anlaşılırsa banlanıyorsunuz ki orjinal forumlarda da blizzard tarafından belirtilmiş.

Para kazanma yolları konusunda arkadaşlar gerçekten güzel yöntemler söylemişler. Bir hunter için yapılacak en kolay şeylerden biri de bence kolay para kazanmak. Ancak dedikleri gibi 2 toplama mesleği (mine,herb vs.) ile de çok güzel para kazanılıyor. Mesleklerini ve para kazanma yollarını oynadığın server ın durumuna göre seçmelisin. Ben başlarda skinning ile güzel para kazanmıştım ancak sonra mining ile bunun 2 katı para kazandım. İhtiyaca göre meslek seç.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.