Şimdi Ara

wowda rütbe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şu orjinal serverda şu rütbe işi nasıl oluyor bir anlatır mısınız?ben private olmak istiyorum ama beceremedim!

• hocam oncelikle bg ye gir adam kes honor kazan senin lvlinde we rutbendeki kisler arasinda belli bir dereceye girdiginde rutbe aliyosun
  • bgdeydim dün bütün gün.fakat olmuyor.126honor. var.tık yok
  • eğer sıralamaya girmişsen rütben çarşamba sabah yapılan bakımdan sonra gelecektir. Gün içinde yada oyun sırasında rütbe alamazsın.
  • abi bg nedir ve nerdedir. :)
  • bg Battle Ground demektir yani toplu savaşlar guildin varsa onlarla katılabilirsin
  • abi insanlar genelde rütbenin honorable kill ile geldiğini sanıyor ama HK ile değil Honor point ile gelir (adam kesersin ama honor point gelmezse bi işe yaramaz ) rütbe lvl 21-30 aralığında scout - private olmak istiyosan bi kaç bg yapman yeterli olacaktır diye düşünüyorum.
    bg battlegrounds dur ve the barrens haritasının en üst tarafında ashenvale sınırında sol tarafa düşüyo.(horde lar için pek ally oynamadım )
    girmek için sıra beklemen lazım.

yanlış biliyosam düzeltin de bende öğreniyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Troll rütbesi
    5 ay önce açıldı
    kimsesiz mage kasmak
    13 yıl önce açıldı
    Metin2 pvp serverler
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • doğru ama sıraya girmek için iron forge a gidersin hunter ve warrior trianer ların oldugu yer vardı adını uttum şimdi orda da sıraya girebilirsin. fark etmiyor.
  • fatalın dediği gibi military wardın aşağı kısmında sıraya giriliyor tabi minimum lvl21 olmak lazım bunu da unutmayalım
    benim 23'lük char n'oldu acaba 3-5 BG yaptık görücez bugün beklioz gelmesini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basar -- 31 Ağustos 2005, 11:07:06 >
  • private serverlarda da bg ve rütben sistemi varmı
  • nie olmasın private serverda adamların 18000 canı oluyor bg olmas mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Obi_Wan

nie olmasın private serverda adamların 18000 canı oluyor bg olmas mı?

• Olmama ihtimali var diye soylemiştim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.