Şimdi Ara

Wowda tek başıma olmuyor Private Server Farketmez Blizzlike da Beraber Başlıyalım . !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bnmle Beraber Güzel Bi Private Servera Blizzlike Takılmak için arkadaş arıyorum beraber oynamak isteyen arkadaşlar ya msj atsınlar
    yada buraya yazsın lar tessekür ederm şimdiden.

• İsminle bağdaştırarak.. Sen dün gece wowcircle'da ki guildimizde hepimize ana avrat sövüp çıkan moron musun?
  • Yoo Wowcricle da hic oynamadım zaten .
  • ben belki gelebilirim, fakat bende wow yok, 10 gb den fazla mi o indirmeye kalkarsam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Failimechul

İsminle bağdaştırarak.. Sen dün gece wowcircle'da ki guildimizde hepimize ana avrat sövüp çıkan moron musun?

Aynen öyle. Msn grubun ve guild chatin ırzına gecen meshur Noelbaba tam kendisi oluyor. Eshefle kınıyorum ama 15 yasında bir bebeden daha olgun bir davranis beklemeninde yanlıs oldugunu bir kere daha kanıtladı bu arkadas.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hancer271

quote:

Orijinalden alıntı: Failimechul

İsminle bağdaştırarak.. Sen dün gece wowcircle'da ki guildimizde hepimize ana avrat sövüp çıkan moron musun?

Aynen öyle. Msn grubun ve guild chatin ırzına gecen meshur Noelbaba tam kendisi oluyor. Eshefle kınıyorum ama 15 yasında bir bebeden daha olgun bir davranis beklemeninde yanlıs oldugunu bir kere daha kanıtladı bu arkadas.

Yarım saat banada sövdü yinede birşey demedim ama bunu tüm guilde uygulaması üzdü .
    İnşallah o değildir diyip geçiyorum .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • keratayi goruon mu :D
  • Şehirdışındayım olayları anlatacak var mi? :-D
  • kop kop
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.