Şimdi Ara

Wowla ilgili sorularım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.Bu oyunu gördüm ve hoşuma gitti ancak şöyle bi durum varmış gerçek serverında her ay para ödüyomuşun bide private server varmış o bedavaymış ona başlıcam fakat bilgisayarımda wowla ilgili hiç bi setup yok yardımcı olursanız sevinirim.
    2.Bide videolarda görmüştüm bitane druıd yaratığa dönüşüyodu oda var mı private serverda ??

Yardım ederseniz sevinirim

• ve Birde gargamel vardı, o kötüydü
  • hem private hem de orjinalde takılan biriyim. Tatillerde genellikle orjinalde oynuyorum. Pek vaktim olmadığı zamanlarda privatete takılırım. Privatede lvl kasmak diğerlerine göre çok daha kolay. sana yeni başladığım private serverı tavsiye edeyim.

www.molten-wow.com

siteye gir ve kendine bir account aç. wowu nerden temin edeceğin ve nasıl kuracağını kendi forumlarında ayrıntılı bir şekilde anlatmışlar.

http://forum.molten-wow.com/showthread.php?t=153

kolay gelsin.

• Private de wow oynana Wow player denmez. Blizzlike larda belki o haayı yakalarsın ancak buglar buna en büyük engel olacak...
  • Leech King:gece gece güldürdüğün için saol :D
    abdulho:çok teşekkür ederim
  • elinde wow varsa trial açıp atmosferi görebilirsin. elinde wow yoksa da trial hesap açıp indirebilirsin. oyunu ücretsiz olarak indiriyosun. istersen para verip official serverlarda oynuyosun. istersen para vermeyip private serverlarda oynuyosun. aynı dosyaları kullanıyolar. sen sorucaktın ilerde kesin şimdiden söyleyim dedim
  • valla ben şuan abdulhonun verdiği molten wowu indiriyorum 4.6 gb ve şuan %2de artık yarın sabah açarım inş üyelikde aldım bunun üzerine başka bişey indirmeyiz inş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben oyunu private serverda öğrendim. boş vaktimin olduğu yaz aylarında orjinalde takılıyorum. orjinalde lvl kasmak birşeyler elde etmek zor oluyor. Sizden daha fazla vakit ayırmanızı istiyor. Private birçok çalışmayabilir, ucuz etin yahniside bu kadar olup yorum yapmamak gerekir.Amaç hoş vakit geçirmek değil mi. isteyen orjinalde isteyen private serverda oynamakta özgürdür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3BoRn5

valla ben şuan abdulhonun verdiği molten wowu indiriyorum 4.6 gb ve şuan %2de artık yarın sabah açarım inş üyelikde aldım bunun üzerine başka bişey indirmeyiz inş

2 tane ek paket daha var onlarıda indiriceksin. ve indirdiğin wowla istediğin servera girebiliceksin. her server için farklı dosya indirmene gerek yok diğer oyunlardaki gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leech King

quote:

valla ben şuan abdulhonun verdiği molten wowu indiriyorum 4.6 gb ve şuan %2de artık yarın sabah açarım inş üyelikde aldım bunun üzerine başka bişey indirmeyiz inş

2 tane ek paket daha var onlarıda indiriceksin. ve indirdiğin wowla istediğin servera girebiliceksin. her server için farklı dosya indirmene gerek yok diğer oyunlardaki gibi

pmden o ek paketleri indirebilceğimiz sitenin linkini atarmısın ?
  • pme gerek yok. bu oyunu indirmek illegal bişey değil
    https://eu.battle.net/account/creation/wow/signup/index.xml burdan üye ol. download aygıtı indiriceksin. o download aygıtıyla her paketi sırasıyla kurabiliceksin.
    patchler içinsewww.wowwiki.com/patches e girip sırasıyla manual patch yapabilirsin
  • sakın başlama. şimdiki aklım olsa kızlarla şişe cevirmece oynamaya devam ederdim.
  • quote:

ve Birde gargamel vardı, o kötüydü

offffff yarıldım

private nedir bilemicem de
    önce ilk paketi alıyorsun 20tl mi ne onu kurup netten de patchi indirdin mi
    1 ay beleş zaten sonra her ay 19tl sanırım ben 6 aylık alıom daha ucuza geliyo aylık n kdr tam bilmiyorum
  • quote:

1.Bu oyunu gördüm ve hoşuma gitti ancak şöyle bi durum varmış gerçek serverında her ay para ödüyomuşun bide private server varmış o bedavaymış ona başlıcam fakat bilgisayarımda wowla ilgili hiç bi setup yok yardımcı olursanız sevinirim.
    2.Bide videolarda görmüştüm bitane druıd yaratığa dönüşüyodu oda var mı private serverda ??

evet private'tada yaratıgı dönüşebiliyorsun ama orjinale geçip parayı bayılınca daha parlak oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

quote:

1.Bu oyunu gördüm ve hoşuma gitti ancak şöyle bi durum varmış gerçek serverında her ay para ödüyomuşun bide private server varmış o bedavaymış ona başlıcam fakat bilgisayarımda wowla ilgili hiç bi setup yok yardımcı olursanız sevinirim.

evet private'tada yaratıgı dönüşebiliyorsun ama orjinale geçip parayı bayılınca daha parlak oluyor

drudin formlarınada konulmadık ad kalmadı..yaratık,canavar

• quote:

pme gerek yok. bu oyunu indirmek illegal bişey değil
    https://eu.battle.net/account/creation/wow/signup/index.xml burdan üye ol. download aygıtı indiriceksin. o download aygıtıyla her paketi sırasıyla kurabiliceksin.
    patchler içinsewww.wowwiki.com/patches e girip sırasıyla manual patch yapabilirsin

Ya işte tamam biliyorumda site ingilizce nasıl yapıcaz onu bilmiyorum

• İngilizce bilmiyorsan bu oyunu nasıl oynayacaksın?
  • sorduğun şeylerin tamamının cevabı google da 30 sn lik bir araştırmaya bakıyor. WoW a ilk defa sen başlamıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhankoc_brood

İngilizce bilmiyorsan bu oyunu nasıl oynayacaksın?

oyunu oynayacak kadar ingilizcem var fakat orası karışık...
  • Arkadaşlar tek sorum patchleri indirdim fakat biyere mi atcam yoksa tıklıcam mı lütfen yardım edin

mali_gfb_trap@hotmail.com msn adresimdir lütfen yardım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.