O hortumların o kadar parlamasının sebebi nedir? Kendinden UV reaktif mi yoksa UV reaktif boya ile mi boyadın?
çok kırmızı olmuş
şaka bir yana gayet hoş olmuş eline sağlık
çok güzel !
Kaça Mal Oldu Bu Kasa?
Sen Onu Bi Sölesene
arkadaşım şu örümcek ağına benzeyen parlak zımbırtıları kaldırsan yüzü gözü açılacak kasanın. böyle çok dağınık duruyor, ben hiç zevk alamadım
Uhh o karmaşa ne yaw. İsteğe göre yapılan birşeymiş ama daha düzenli bi karmaşıklık yapılabilirdi ( ben bile anlamadım nedemek istediğimi kasma boşuna ) Emeğe saygı ama adamın gözünü yorar yaw bu
Bence o ışıklı kabloları çıkar içinden çok abuk subuk olmuş. Hiç estetik durmuyor onların hepsinden kurtul öncelikle. Sonra bir daha resmini çek görelim kolay gelsin
Bence iğrenç olmuş
çok tatlı olmuş insan baktımmı tekrardanbakıyor aynı ferrari gibi
quote:
Orjinalden alıntı: symbians
çok tatlı olmuş insan baktımmı tekrardanbakıyor aynı ferrari gibi
Sanki ferrari görmedik
tek kelimeyle mükemmel olmuş.. yanımda olsa oturur bunu seyreder başka bi iş yapamam ben.. elinize sağlık..
teşekkürlerr
roler koster gibi way be helal olsun o borular sulu soğutma içinden geçen uvli sularmı nedir
Dostum kasanın renk uyumu çok hoş olmuş ayrıca ışıklarda gayet güzel göstermiş. Bence ısıkları "X" şeklinde toplarsan çok daha güzel olur.
Eline sağlık
Güzel olmuş fakat içerideki karmaşa insanı yorar arkadaşım.Ama zevk senin tabii.Ellerine sağlık..
Çok Güzel Olmus Hocam ya
çok karmaşık olmuş ama yinede emeğe saygı
ya arkadaşlar kasalarınızın yanlarındaki şu şeffaf tabakayı bi bulamadım gitti.mika mı plexi mi bilmiyorum ama bunları nereden bulabilirim?
quote:
Orjinalden alıntı: bugu
ya arkadaşlar kasalarınızın yanlarındaki şu şeffaf tabakayı bi bulamadım gitti.mika mı plexi mi bilmiyorum ama bunları nereden bulabilirim?
raklamcılarda bulursun tabela yapan yerlerde adı plexi...