bu çok fazla elektrik parası gelir yaa nasıl yaptın bunu bizede öğret
son 1 mesaj
Rütbee : ONBAŞI
quote:
Orjinalden alıntı: AnTi-6S
Rütbee : ONBAŞI
süper olmus.tebrikler
turuncu süper ;) hortumlarda cok güzel durmuş birde cd romu boya tam olsun eline sağlık
biraz fazla renkli olmuş bana sadece ilginç geldi renkler ve zevler meselesi
beyler forumun daha çok 2.el kısmında takıldığımdan bu taraflara pek yğramıyorum.baya güzel yorumlar gelmiş teşekkür ederim.Ama şunuda belirtmeliyimki bu kasa satıldı ewet çok aykırı renkler wardı ama amaç dikkat çekmekdi bunuda basarıosa amaca ulaşılmış demektir.Bu arada Ocak ayı byte dergisinde bu kasamın fotolarını görebilirsiniz.yeni başlıcak bi yazı dizisine fotolarını koydular..Ve yeni bir stacker aldım.onunlada ilgili yoğun çalışmalar içindeyim.ama turuncu olmayacak o.Carbon kaplama kullandım dışındaama içine daha karar wermedim bakalım nolacak...
Saygılar...Byte almayı unutmayın mod dostları
teodora abimizin dergideki yazısını şubata ertelemişler ondan şubatta çıkacakmış arkadaslar
kasa tarafımız dan alınmıştırrr.. inşallah yeni halinin fotolarını yayınlayacağız.. Ayrıca woxed kardeşimize çok çok teşekkür ederiz..(slave uzaklaştırıldığından dolayı onun adına konuşuyorum..)
Psuya bişiler yapsan tam olacak ama satmışın
psu hala bende yeni kasamdada konu kullanıyorum memnunum bakınız
Ben güzele güzel demem muhabbeti yapmayacağım, eline sağlık güzel olmuş kardeş .
Oyuncak gibi birşey olmuş
kesinlikle süper olmuş rengarenk duruyor eline sağlık
kardeş harika bişey yapmış ya
Kardeş saydam yan paneli nerden aldığını sorabilir miyim? Ben de aynı kasadan kullanıyorum da acaba hdd titresimden dolayı ses yapıyor mu? (Bende cok yapıyor da) Ayrıca fanlarını değistirdin mi fanın? Ben arkayı değistirdim cok ses yapıyou onden de geliyor gibi ne alabilirim? YArdımcı olursan cok sevinirim.