sorun bakalim kac we,wp ske hb7 iron belt iron nec vs vs silinmiş areste dunki wipe dan snra... eme icin 4 parca shell 8 weriyor adamlar... bif itemlari yeni silindi sherion +7 lugias +7 yokken piyasada +8leri ile gezmeye basladilar 1 haftadir, hatta kimi suan kullanmiyor bile trade den gostermekle yetiniyor... kekuri +2 ye kim we+wp , raptor +7 kim wp yada elf belte kim skeleton belt werir sanıyorsunz... (raptor7 wp takası abartı gelebilir ama areste belt of life +gb ye iron belt verildigine sahit oldum, noldu hepsi silindi)
arkads demis avedon +6 verip ii+8 aldim yada giga+7 werip bilmem neleri aldim sizce bunlara sahip olan adam enayimi? avedonu, gigayi bugla dupeyle +8,+9 yapamicak olsa werirmi ?
adam bugun wipe dan sonra bagiriyor; BUYING ROL,ROC,EME,RE,WE,PE,IN,IB... insan kendini enayi gibi hissediyor
Bug, dupe ,koxp aldı basını gitti ... git gide soguyor insan oyundan
veren adam öğrenince ne yapıcak baqalım gusel trade
Bence Adamı Kazıklamışsın.Bu Yanlış
sabırlı olursanız iteminizi istediğiniz gibi pazarlarsanız asıl ben sizi ağlatayım.
+8 çitin bowa +8 shard +8 ib +0 rol aldım
aynı çitin bowu aynı adamdan başka carımla +0 dual re e aldım
aynı çitin bowu sattım shard +8 ib +8 21 gb ye
aynı çitin bowu aldım shard +8 e
aynı çitin bowu sattım rol +1 wp +0 ve 20 gb ye:)
cb un aynı olduğunu nerden biliyosunuz derseniz söliyim cb +8 satan çok nadir adam vardır aldıgım sattıgım kişilere sorarım kimden aldın diye ve aynı cb la bu kadar tur attım sonra bir gitti giden 300 ytl istedi alamadım geri yalan oldu cb :)
ağlıyorumm
quote:
Orjinalden alıntı: HamzaHakan
Bence Adamı Kazıklamışsın.Bu Yanlış
sana verseler vermicektin sanki iyi çocuğu oynama
quote:
Orjinalden alıntı: DieForYouu
sabırlı olursanız iteminizi istediğiniz gibi pazarlarsanız asıl ben sizi ağlatayım.
cb un aynı olduğunu nerden biliyosunuz derseniz söliyim cb +8 satan çok nadir adam vardır aldıgım sattıgım kişilere sorarım kimden aldın diye ve aynı cb la bu kadar tur attım sonra bir gitti giden 300 ytl istedi alamadım geri yalan oldu cb :)
sallıyosun gibi geldi sen +8 shard +8 ib bide 21 gb alıp cb +8 vermişsin sonra aynı cb yi +8sharda karşılık almışsın atma ziyaaa sallama
quote:
Orjinalden alıntı: DieForYouu
aynılarını daha düşük kapasiteli itemlerle yapıorum bende kazıklama duygusu kanımızda war aslında ticaret bilgisi desek daha iyi olabilir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme