Bildirim
Wp 10 dan beklentilerinizlerdir ?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Böyle bir konu daha önce açıldı çok zahmet etmişsin
KONU LİNKİ :http://forum.donanimhaber.com/m_99816264/f_//tm.htm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destinati0n -- 2 Aralık 2014; 18:34:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
WP 10 çok güzel olsa da devam etmem. Her zaman bir yeniliği en son almak insana bir yerden sonra koyuyor. Acı çekiyorsun resmen. Zaten Nokia telefonları da servisi de beni bıktırdı bu firmanın çıkardığı genelde sorunlu olan telefonları almak zorunda değilim. Alırım iPhone biraz fazla veririm ama her türlü uygulama, oyun ilk ve en kaliteli şekilde gelir, telefonum bozulunca direk değişim yaparım, rahatıma bakarım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: İronik Adam
WP 10 çok güzel olsa da devam etmem. Her zaman bir yeniliği en son almak insana bir yerden sonra koyuyor. Acı çekiyorsun resmen. Zaten Nokia telefonları da servisi de beni bıktırdı bu firmanın çıkardığı genelde sorunlu olan telefonları almak zorunda değilim. Alırım iPhone biraz fazla veririm ama her türlü uygulama, oyun ilk ve en kaliteli şekilde gelir, telefonum bozulunca direk değişim yaparım, rahatıma bakarım.
parası olan zaten WP'ye bakmamalı.Bazı kişiler Win 10 ile uygulamalar güncel olacak diyorlar umarım olur.
Başlangıç tasarımını köklü bir değişikliğe gitsin ve hızlı interaktif mesajlaşma vs. gelsin.Bunları yapmışken pil süresini artırsınlar Lumia 925'in.Şu imleci artık daha kolay yapsınlar çıldırttı beni bunuda bi el atsınlar iOS'deki imleç olsa veyatta klavyede harfleri sağ sol hareket ettirerek imleci oynatsak tadından yenmez.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: SkyTech74
quote:
Orijinalden alıntı: İronik Adam
parası olan zaten WP'ye bakmamalı.Bazı kişiler Win 10 ile uygulamalar güncel olacak diyorlar umarım olur.
Başlangıç tasarımını köklü bir değişikliğe gitsin ve hızlı interaktif mesajlaşma vs. gelsin.Bunları yapmışken pil süresini artırsınlar Lumia 925'in.Şu imleci artık daha kolay yapsınlar çıldırttı beni bunuda bi el atsınlar iOS'deki imleç olsa veyatta klavyede harfleri sağ sol hareket ettirerek imleci oynatsak tadından yenmez.
Ben bir şey düşünmüyorum veya ummuyorum zaten iPhone alacağım en kısa zamanda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Konu acilmis fakat konu altındaki yorumlar farklı. Ben bu konu hakkindaki dusuncelerimi belirteyim.8.1 de gelen bildirim çubuğu olsun bazi şeyler androidden özenti özellikler.Bu benim hosuma gitmedi.Yukarıdan inen bi bildirim çubuğu yerine alttan çikan bi başlat menusune benzer bi çubuk cikabilirdi fakat bilgisayrdakinin aynisi değil tabi yani bu saatten sonra androide ozenmek windows phoneu kurtarmaz.wp 10 da iosa benzer bir stabilite ve hiz bekliyorum.bir ios olmasa bile daha da hizli olabilir.kutucuklara walpaper koyma geldi fakat kutucukların arkasi ya siyah ya beyaz oluyor buralar değişebilir.Zaten cortanasiyla nokia here falan çok güzel.Daha da iyilestirilebilir windows phone 10 ile
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X