Şimdi Ara

WP 10'u Unutun! WP 8.1 Update 2 Geliyor.... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
3.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akgozoktay

quote:

Orijinalden alıntı: ulabuneya

Ben wp10 u beğenmedim bana sanki wp özünü kaybetmiş gibi geldi , arama ve ayarlar menusu android vari olmuş. Şuan gdr2 yi wp10 dan daha fazla önemsiyorum.

bildirim ekranı ile zaten özünü kaybetmeye başlamıştı. dediklerine katılıyorum özünü kaybetti fakat yapacak bir şey yok dünya dinazor dolu. yeniliği kabul edemiyorlar

Bildirim ekranı işleri çok kolaylaştırılıyor ama kendine has bir tasarım yapsalar daha iyi olurdu. İllede yukarıdan aşağıya çekilen bir pencere olmasına gerek yoktu. Birde şirket içinde hangi akıllı 4 adet kısayolun yeterli geleceğini duşunmuş merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizim farkedeceğimiz bir yenilik yok. Geliştiricilere yeni imkanlar sağlıyor

• orktas O kullanıcısına yanıt
    3g üzerinden görüntülü görüşmenin patenti yanlış hatırlamıyorsam samsungdaydı. bu sebeple diğer üreticiler yapamıyor zaten. sanmıyorum öyle bir yenilik gelebileceğini
  • quote:

Orijinalden alıntı: criptex

3g üzerinden görüntülü görüşmenin patenti yanlış hatırlamıyorsam samsungdaydı. bu sebeple diğer üreticiler yapamıyor zaten. sanmıyorum öyle bir yenilik gelebileceğini

iş sadece patente kaldıysa microsoft rahatlıkla 3g yi getirebilir. samsungun yüklü borcu var microsofta android den dolayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulabuneya

Konu Başlığını güncelledim

• quote:

Orijinalden alıntı: criptex

Nokia ve motorola kadar patenti yoktur
  • criptex C kullanıcısına yanıt
    Zaten muhtemelen yazdım kendi düşüncem di o 4g üzerinden yapmışken 3g den de yaparlar diye.

• criptex C kullanıcısına yanıt
    Eski nokia telefonlardada 3g görüntülü görüşme vardı , patent samsungta olsa bile bunu lisans ücreti verip eskisi gibi kullanabilirler. Patent bahane olamaz.
     WP 10'u Unutun!   WP 8.1 Update 2 Geliyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulabuneya -- 20 Şubat 2015; 16:05:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle gelişmelermi olur arkadaş nasıl bir firma bu ya eski symbian bile daha iyi durumda neredeyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Böyle gelişmelermi olur arkadaş nasıl bir firma bu ya eski symbian bile daha iyi durumda neredeyse.

eski symbian en iyisinden daha iyi
  • 3g üzerinden görüşme yerine adamlar skype kullanılması için yapmıyor olabilir mi ?
  • Çağın ötesinde bir sistemdi.
  • Evet arkadaşlar perde aralanıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulabuneya U kullanıcısına yanıt
    Derken

• O yüzden adam 4G üzerinden görüntülü konuşma veriyor ;)(3G değil)

• Kesin bi tarih var mı ne zaman tam olarak ?
  • 640xl 5.7 inç lik tanıttıkları cihazda bile bildirim çubuğunda hala 4 adet kısayol var. Abi bunlarda zeka sıkıntısı mı var , oraya 5 tane kısayol koymak çok mu zor geliyor. Dana gibi koca koca kısayoll koymuşlar ancak 4 tane sığdırabilmişler.

Yahu ms batsa üzülmem. Gdr1 çıkalı 6 ay oldu adamlar 6 ayda ancak ayarlar menüsünde kategorilere ayırma işini yapmışlar. 6 ay boyunca yatmışlar heralde , başka hiçbir yenilik yok....

WP 10'u Unutun!   WP 8.1 Update 2 Geliyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedektif_dh -- 4 Mart 2015; 14:20:13 >

• Görüntülü görüşme gelecekti hani ne oldu update 2de yok sanırsam

• quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

Windows 10 çıkmadan 1 gün önce veriyorlarmış TR'ye ne gülerim var ya

Büyük ihtimal öyle olacak zaten kardeşim
  • Adamlar yapmış kardeşim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.