Şimdi Ara

wp 8.0'dan wp8.1 e nasıl geçilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    wp10'u adam akıllı çalıştırmayacağı için 8.0dan 8.1e geçmek istiyorum ama cihaz güncelleme arayınca cihazını güncel diyor. netten nasıl yapılacağına dair arama yaptım ama sadece wp10 dan wp8.1 nasıl dönülür onu anlatan makaleler var.

bu cihazı nasıl 8.0dan 8.1e geçiririm. yavaş çalışacaksa geçmeyebilirim. fikriniz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FelixCrail -- 22 Ağustos 2016; 9:16:10 >

• 8.1'e "preview for developers" programını mağazadan indirerek geçebilirsiniz. Performansta çok fazla düşüş yaşamayacağınızı düşünüyorum Uygulamanın linki;
    https://www.microsoft.com/en-us/store/p/preview-for-developers/9wzdncrfj3hw

Uygulamayı indirmeden önce yapmanız gereken birkaç işlem daha var. Kısaca bahsetmek gerekirse;

Önceliklehttp://apps.windowsstore.com/ adresine girerek “Start Now” butonuna tıklayın.
    – Gelen oturum açma ekranında telefonunuzda tanımlı olan Microsoft hesabınız ile giriş yapın.
    – Sizden erişim onayı isteyecektir onaylayın.
    – “User” bölümüne kullanıcı adınızı veya şirket adınızı – nasıl isterseniz yazın ve kutucuğu işaretleyip “Register” butonuna tıklayın.
    – Kayıt işlemi tamamlandı.Şimdi uygulamayı indirip telefonunuza kurun
    Uygulamada Adımları takip edin ve App Studio’ya kayıt olduğunuz ve cihazınızda ekli olan Microsoft hesabı ile giriş yapıp gelen ekranda seçeneğe tik koyup “done” seçeneğine basın.
    – Uygulama kapandığında Ayarlar » Telefon Güncellemeleri » Güncellemeleri Denetle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 8S için 8.1 yok diye biliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @sabahmavisi

Dediklerini deneyeceğim teşekkürler.

@Night Rain
    8s i sahibindende satan birkaç kişinin koyduğu resimlere bakılırsa 8.1yükleyenler olmuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • FelixCrail kullanıcısına yanıt
    Kararlı sürüm değildir o zaman bizim şu an Windows 10 için insider kullandığımız gibi erken sürümler yüklüdür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8s e yüklenmiyor diye biliyorum ama adamlar 8.1 in betasını yüklemişler heralde bana kalırsa 8.1 in betası 8.1 in final sürümünden çok daha iyi idi yükleniyor ve sürdürülüyor yazıları çıkmıyordu bende en azından.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anlaşıldı en iyisi ben wp8 de kalayım :) zaten bu telefonu annem kullanacağı için ona bişey farketmeyecek arama yapsın, fotoğraf çekebilsin yeter.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.