Şimdi Ara

Wp alınır mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aybogan

Yok buradayım,casper VIA e1 almış annem,iyi de yapmış

fiyatına göre çok iyi telefon , en iyisini yapmışsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: aybogan

Yok buradayım,casper VIA e1 almış annem,iyi de yapmış

Hayırlı olsun :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah sağolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meraklısına wp10mobile ekran goruntulerim ve bazı uygulamalarım..

Kullanmasını bildikten sonra kullanılır bir sıkıntı yok...

Wp alınır mı

Wp alınır mı

Wp alınır mı

Wp alınır mı

Wp alınır mı
     Wp alınır mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-675C938D1 -- 28 Kasım 2016; 14:39:55 >

• pişman olursun alma .
  • Cihaz L950XL mi hocam?

• Arapkahvesi A kullanıcısına yanıt
    Yok dostum. 640 xl.. Olabilirse alacağım 950 xl ama.. Şimdilik çok pahalı benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-675C938D1 -- 3 Aralık 2016; 6:19:11 >
  • aynen 1500 tl seviyesine indiği zaman bende 950 xl alırım . hangi marka olursa olsun 1500 tl üzeri telefon gereksiz bence sonuçta hepsi aynı işigörüyor arkadaşım samsung s7 edge aldı 3000 tl düştü ön arka cam kırık 1300 tl masraf yazık günah. birde iş telefonu olarak android bir telefon verdiler mağazada uygulama yorumlarını görünce burda Windows 10 a yüklenenlerin neyin kafasını yaşadıklarını gördüm adamlar yorumlarda ne şikayetler ne şikayetler wp den şaşma
  • ksk_shadow kullanıcısına yanıt
    Wp uygulamalar açısından bir tık geriden gelse bile candır :) kıymetini bilmeyenler utansın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-675C938D1 -- 3 Aralık 2016; 9:52:46 >
  • Lumia 1520 vardı takasla lumia 950 aldım. Gerçekten mükemmel telefon kamerası efsane. Sistem çok kararlı ve sıkıntı yok. 1520 de yazılımla alakalı bazı ufak problemler vardı sıfırlamaya zamanım olmadı iyikide 950 yi almışım.950 de hiç problem yok en azından ben karşılaşmadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: d35u

Lumia 1520 vardı takasla lumia 950 aldım. Gerçekten mükemmel telefon kamerası efsane. Sistem çok kararlı ve sıkıntı yok. 1520 de yazılımla alakalı bazı ufak problemler vardı sıfırlamaya zamanım olmadı iyikide 950 yi almışım.950 de hiç problem yok en azından ben karşılaşmadım.

Hayırlı olsun güle güle kullan. Windows 10 mobile serisinin en iyi 2. telefonunu almışsın. 4 telefon var zaten seride. 550, 650, 950 ve 950 XL.

Wp almayarak doğruyu wm alarak en doğruyu yapmışsın. 520, 620, 820, 920 gibi basit Wpler alınmamalı zaten artık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1520 nin tadını hiç biri vermiyor valla keşke Nokia üretmeye devam etseydi
  • Sistemin bu haliyle windows os tabanlı ust duzey mobil cihaz almak mantıklı değil.

• Windows Phone alacaklar eğer çevrelerinde Windows phone kullanan varsa Whatsapp, Facebook gibi uygulamaları kurup denesinler. Mozilla Firefox ise yok, Opera'nında ana sürümü yok mini sürümü var. Öyle egzantrik uygulamalara gerek yok olması gereken temel uygulamalar var mı varsa nasıl çalışıyor onları bir test edin ondan sonra Windows phone alıp almamaya karar verin.
  • Daha fazla kutucuk göster seçeneği açık sanırım :) baya baya uygulama dolu görünce üst seviye lumialardan olabilir dedim kendimce

• Arapkahvesi A kullanıcısına yanıt
    Evet :) aslında liste dahada uzundu ama kısalttım. Yani kısa hali o.. Zaten resimlere bakarsanız çoğunu kutucuk içine yerleştirdim. Çoğunluğunu aktif bazılarını zaman zaman kullanıyorum :)

• Uygun fiyata lumia 640 xl buldum son 2 adet kalmış. Sadece Whatsapp kullanacak bir aile büyüğüne almayı düşünüyorum bu telefonu kullanıp Whatsapp'ı sorunsuz kullanabilen varsa alacağım. Mağazadaki yorumlara baktım son güncellemeden sonra çok sorun çıkarttığı söyleniyor. Gerçekten Whatsapp sorunlu mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

quote:

Orijinalden alıntı: d35u

Lumia 1520 vardı takasla lumia 950 aldım. Gerçekten mükemmel telefon kamerası efsane. Sistem çok kararlı ve sıkıntı yok. 1520 de yazılımla alakalı bazı ufak problemler vardı sıfırlamaya zamanım olmadı iyikide 950 yi almışım.950 de hiç problem yok en azından ben karşılaşmadım.

Hayırlı olsun güle güle kullan. Windows 10 mobile serisinin en iyi 2. telefonunu almışsın. 4 telefon var zaten seride. 550, 650, 950 ve 950 XL.

Wp almayarak doğruyu wm alarak en doğruyu yapmışsın. 520, 620, 820, 920 gibi basit Wpler alınmamalı zaten artık.

735'e ne diyorsun?

• comsat C kullanıcısına yanıt
    Whatsaap iyi çalışan programlardan bir tanesi.. Sadece androide gore arayuzu değişik..

• quote:

Orijinalden alıntı: ddnet

Whatsaap iyi çalışan programlardan bir tanesi.. Sadece androide gore arayuzu değişik..

Cevap için çok teşekkür ederim. Hediye alacağım kişi Whatsapp kullanacak belki birazda Facebook. Başka hiçbir uygulamaya ihtiyaç yok, bu yorumunuzdan sonra almaya karar verdim umarım pişman olmam. Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.