Şimdi Ara

Wp alınır mı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Siz genede bi kontrolmedin almadan. Facebook sorunlu olabilir yoğun kullanınca atıyor. Mutlaka tavsiye edilen ekran boyutunda kullansınlar telefonu. Ekrandaki şekiller küçüldükçe ram ve işlemciye yuk biniyor buda face performansını zorluyor..

Haberiniz olsun ☺

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ddnet

Siz genede bi kontrolmedin almadan. Facebook sorunlu olabilir yoğun kullanınca atıyor. Mutlaka tavsiye edilen ekran boyutunda kullansınlar telefonu. Ekrandaki şekiller küçüldükçe ram ve işlemciye yuk biniyor buda face performansını zorluyor..

Haberiniz olsun O

Telefonun çekli şemali teması önemli değil. Whatsapp'dan sesli ve görüntülü arama gelince cevaplayabilsinler bu özellikler wifi ve 4G üzerinden sorunsuz çalışsın bizim için yeterli. Telefonu aldıktan sonra zaten ayarlar için kendi konusundan önerileri isteyeceğim tüm ayarları yapıp teslim etmeyi planlıyorum. En sorunsuz nasıl çalışacaksa öyle ayarlanır. Telefon, telefon gibi kullanılacak alo alo, sms, whatsapp, birazda facebook. Bunlar sorunsuz çalışsın yeterli.

• comsat C kullanıcısına yanıt
    O halde doğru tercih. Güle güle kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ddnet

O halde doğru tercih. Güle güle kullanın.

Teşekkür ederim. Ben kullanmayacağım umarım alacağım kişi memnun kalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

quote:

Orijinalden alıntı: d35u

Lumia 1520 vardı takasla lumia 950 aldım. Gerçekten mükemmel telefon kamerası efsane. Sistem çok kararlı ve sıkıntı yok. 1520 de yazılımla alakalı bazı ufak problemler vardı sıfırlamaya zamanım olmadı iyikide 950 yi almışım.950 de hiç problem yok en azından ben karşılaşmadım.

Hayırlı olsun güle güle kullan. Windows 10 mobile serisinin en iyi 2. telefonunu almışsın. 4 telefon var zaten seride. 550, 650, 950 ve 950 XL.

Wp almayarak doğruyu wm alarak en doğruyu yapmışsın. 520, 620, 820, 920 gibi basit Wpler alınmamalı zaten artık.

735'e ne diyorsun?

• bende tavsiye etmem
  • Daha 1-2 saat önce wp telefon alıyım mı diye soruyordun, ne ara aldın ,kullandın , deneyimledinde pişman oldun ?

• almadım aklıma gledi avm gittim orda büyük elektronik mağazalarını gezdim ve stand telefonlarını inceledim maalesef hocam htc bir modelini inceleme şansım oldu ama benim gm den sonra tuhaf geldi
  • Senin incelediğin modeller HTC ise htc WP8 telefon üretti 2 adet onalarda 2012 üretimi 8X ve 8S , eski telefonlardır.WP8 oooooo nerede kaldııııı milatta kaldı ,

Tabiki senin kararın , benimde vazgeçmeme sebebim arayuzu

• quote:

Orijinalden alıntı: nokiacı1453

Senin incelediğin modeller HTC ise htc WP8 telefon üretti 2 adet onalarda 2012 üretimi 8X ve 8S , eski telefonlardır.WP8 oooooo nerede kaldııııı milatta kaldı ,

Tabiki senin kararın , benimde vazgeçmeme sebebim arayuzu

hocam bana ozaman 600 650 arası max fiyat oranında cihaz önerirmisiniz windows phone olarak ? tabi bu fiyata benim gm den yüksek bir win 10 lu cihaz vamrdıır ? win 10 şart
  • Hocam android den geçeceğin için mağaza seni memnun etmez , arayuzu güzel ama .
    Şuanda hiç gelme bu tarafa bana kalırsa

• quote:

Orijinalden alıntı: nokiacı1453

Hocam android den geçeceğin için mağaza seni memnun etmez , arayuzu güzel ama .
    Şuanda hiç gelme bu tarafa bana kalırsa

hocam şuanki telefonum sıktı kafaya taktım ama aradığım bütçeye uygun win 10 destekli bi cihazda bulamadım ne yapsam billemiyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.