Şimdi Ara

wp cihaz tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. Wp cihaz almak istiyorum iphone ve galaxy nexus kullandim. Hali hazirda hala nexusu kullaniyorum ama wp denemek istiyorum. Stabil ve sade sistemleri seviyorum. O yuzden androidi de nexus'la denedim. Nokia'nin microsoft ortakligiyla kafam iyice nokia'ya kaymis durumda. Sizce hangisini almaliyim. 720,820,920,925... Ne oneririrsiniz. Beklentim su, herhangi bir islem icin donanim yetersizligi gibi sacma sorunlarla karsilasmak istemiyorum onerilerinizi o yonde yapmanizi rica ediyorum. Simdiden tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obahadir -- 13 Eylül 2013; 21:04:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: obahadir

Merhaba arkadaslar. Wp cihaz almak istiyorum iphone ve galaxy nexus kullandim. Hali hazirda hala nexusu kullaniyorum ama wp denemek istiyorum. Stabil ve sade sistemleri seviyorum. O yuzden androidi de nexus'la denedim. Nokia'nin microsoft ortakligiyla kafam iyice nokia'ya kaymis durumda. Sizce hangisini almaliyim. 720,820,920,925... Ne oneririrsiniz. Beklentim su, herhangi bir islem icin donanim yetersizligi gibi sacma sorunlarla karsilasmak istemiyorum onerilerinizi o yonde yapmanizi rica ediyorum. Simdiden tesekkurler.

920 ya da 925'den hangisinin tasarımı hoşunuza gidiyorsa. Onu alın. 925 kamerasında Yazılımsal sorun var. 920'de de vardı 1 yılda çözüldü. Onun dışında tasarım farkı var. Kablosuz şarj 920'de dahili. O yüzden biraz kalın ve ağır. Renkli seversen 920 alırsın. Uzun lafın kısası bu iki modelden tasarımını beğendiğini alabilirsin. Onun haricinde deneyeceğim dersen 520'de alırsın ama ekran donanım fark yaratıyor. En iyi wp8 deneyimi için dediklerimden birini seçersin 920 ya da 925.

• quote:

Orijinalden alıntı: İronik Adam

quote:

Merhaba arkadaslar. Wp cihaz almak istiyorum iphone ve galaxy nexus kullandim. Hali hazirda hala nexusu kullaniyorum ama wp denemek istiyorum. Stabil ve sade sistemleri seviyorum. O yuzden androidi de nexus'la denedim. Nokia'nin microsoft ortakligiyla kafam iyice nokia'ya kaymis durumda. Sizce hangisini almaliyim. 720,820,920,925... Ne oneririrsiniz. Beklentim su, herhangi bir islem icin donanim yetersizligi gibi sacma sorunlarla karsilasmak istemiyorum onerilerinizi o yonde yapmanizi rica ediyorum. Simdiden tesekkurler.

920 ya da 925'den hangisinin tasarımı hoşunuza gidiyorsa. Onu alın. 925 kamerasında Yazılımsal sorun var. 920'de de vardı 1 yılda çözüldü. Onun dışında tasarım farkı var. Kablosuz şarj 920'de dahili. O yüzden biraz kalın ve ağır. Renkli seversen 920 alırsın. Uzun lafın kısası bu iki modelden tasarımını beğendiğini alabilirsin. Onun haricinde deneyeceğim dersen 520'de alırsın ama ekran donanım fark yaratıyor. En iyi wp8 deneyimi için dediklerimden birini seçersin 920 ya da 925.
    Cok tesekkurler zaten 925'in tasarimi cekiyor beni ama kamerada hayaletlenme diye bir sorundan bahsediyorlar o yuzden suphedeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: İronik Adam

quote:

920 veya 925 .... ama öncelik 920de olsun. kamera sorunlu 925.yazılımla düzeltilir am gerçekten 920de düzeltilmesi bir yıl aldı

• quote:

Cok tesekkurler zaten 925'in tasarimi cekiyor beni ama kamerada hayaletlenme diye bir sorundan bahsediyorlar o yuzden suphedeyim.

Dediğim gibi bir yıl alır. Sorunlar var. Gerçekten şuan çok kötü. Sitede bir karşılaştırma gördüm görmez olaydım. Direk soğudum 1 yıl falan idare et ama düzeltilecek diye açıklama yok bilmiyoruz daha.
  • Hiç Nokia ya bulaÅŸma al htc 8x tasarımı güzel ince kamerası l920 den daha iyi emin ol tek sıkıntı 16 gb olması ama daha markette çok büyük oyun yok Nokia ya bulama htc al kafan rahat olsun güncellemesi zamanında olur hızlıdır l920 ile aynı iÅŸlemci ama . Sen htc 8x al
  • fath353 F kullanıcısına yanıt
    sen fanboy musun ? her yerde bağırıyolar lumia920nin kamerası açık ara önde
  • Htc dusunmuyorum ya. Kurcalama sansim oldu htc'yi pek icime sinmedi. Nokia'nin sirf wp'ye donmesi bir avantaj diye dusunuyorum. 920 veya duzelirse 925 almayi planliyorum. Ya da 930 gibi yeni bir bomba cikarsa cok daha guzel olur tabi:) 820 hakkinda ne dusunuyorsunuz peki 920 ile ayni sanirim ozellikleri birebir olmasa da yakin diye okudum ama sizlerinde goruslerini alayim.
  • quote:

Htc dusunmuyorum ya. Kurcalama sansim oldu htc'yi pek icime sinmedi. Nokia'nin sirf wp'ye donmesi bir avantaj diye dusunuyorum. 920 veya duzelirse 925 almayi planliyorum. Ya da 930 gibi yeni bir bomba cikarsa cok daha guzel olur tabi:) 820 hakkinda ne dusunuyorsunuz peki 920 ile ayni sanirim ozellikleri birebir olmasa da yakin diye okudum ama sizlerinde goruslerini alayim.
    dört saat önce L920 aldım Turkcell'den. L925 çok az satıyorlarmış, bu kamera muhabbeti orada da konuşuldu. ben de sizin gibi iOS - Android ikilisinden sonra WP deyim. şimdilik gayet iyi müziklerimi yüklüyorum şuan tabii günlük hayatta neler olur bilemem şuan için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dsgnera

dört saat önce L920 aldım Turkcell'den. L925 çok az satıyorlarmış, bu kamera muhabbeti orada da konuşuldu. ben de sizin gibi iOS - Android ikilisinden sonra WP deyim. şimdilik gayet iyi müziklerimi yüklüyorum şuan tabii günlük hayatta neler olur bilemem şuan için.

Alıntıları Göster
    Bir iki gun kullandiktan sonra batarya performansini paylasirsaniz cok memnun kalirim. Zira bir gunu rahat cikariyorsa benim icin yeterlidir.
  • quote:

Htc dusunmuyorum ya. Kurcalama sansim oldu htc'yi pek icime sinmedi. Nokia'nin sirf wp'ye donmesi bir avantaj diye dusunuyorum. 920 veya duzelirse 925 almayi planliyorum. Ya da 930 gibi yeni bir bomba cikarsa cok daha guzel olur tabi:) 820 hakkinda ne dusunuyorsunuz peki 920 ile ayni sanirim ozellikleri birebir olmasa da yakin diye okudum ama sizlerinde goruslerini alayim.
    İki bin verebilirsen lumia 1520
  • quote:

Bir iki gun kullandiktan sonra batarya performansini paylasirsaniz cok memnun kalirim. Zira bir gunu rahat cikariyorsa benim icin yeterlidir.
    Bana pm den hatırlatırsanız yardımcı olayım tabii ki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Komi

quote:

Dediğim gibi bir yıl alır. Sorunlar var. Gerçekten şuan çok kötü. Sitede bir karşılaştırma gördüm görmez olaydım. Direk soğudum 1 yıl falan idare et ama düzeltilecek diye açıklama yok bilmiyoruz daha.

altılı tahmini yapar gibi tahmin mi olur bir yılda gelir diye allasen, bilir kişi miin, uzman mısın? kaç gündür wp8 i bombacı mülayim gibi bombalıyosun, bize fazla karamsarsınız diyen @Komi.. lumia 920 ne zaman çıktı 925 ne zaman. 925 için ufak tefek güncellemeler çıkmaya başladı bile. l920 ilk güncellemesini ne zman aldı ilk çıktıktan sonra bulamadım ancak bu saatten sonra, sistem oturmaya başlamışken 1 sene sonra düzelir demek -ki kasım da gdr3 varken- anlamlı olmaz. ilk l925 çıktığında amiral gemim elden gitti diye 925i topa tutuyordun her 925 konusunda, bu günlerde de oyun oynamam ama oyunları arıyorum yok hiç diye wp8 kötülüyorsun sürekli. her gürdüğün l925 konusuna da doz arttırarak kamikaze saldırıları düzenliyosun resmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

quote:

quote:

altılı tahmini yapar gibi tahmin mi olur bir yılda gelir diye allasen, bilir kişi miin, uzman mısın? kaç gündür wp8 i bombacı mülayim gibi bombalıyosun, bize fazla karamsarsınız diyen @Komi.. lumia 920 ne zaman çıktı 925 ne zaman. 925 için ufak tefek güncellemeler çıkmaya başladı bile. l920 ilk güncellemesini ne zman aldı ilk çıktıktan sonra bulamadım ancak bu saatten sonra, sistem oturmaya başlamışken 1 sene sonra düzelir demek -ki kasım da gdr3 varken- anlamlı olmaz. ilk l925 çıktığında amiral gemim elden gitti diye 925i topa tutuyordun her 925 konusunda, bu günlerde de oyun oynamam ama oyunları arıyorum yok hiç diye wp8 kötülüyorsun sürekli. her gürdüğün l925 konusuna da doz arttırarak kamikaze saldırıları düzenliyosun resmen.

Ne oldu rahatsız mı oldun telefonum kötü çekiyor diye? Ben şuan tahmin yapamıyoruz bir açıklama yok dedim. E en mantıklı tahmin de bu geçmiş hep tekerrür ediyor biliyorsun. 920'nin Yazılımsal sorunu gibi bu da aynı. Hem ne olur bilemiyoruz ki şuan Nokia'nın başı dertte biliyorsun. Microsoft boş ver onu derse ne olacak. Ben ihtimalleri söyledim. Belki hemen düzeltirler gdr3 ile. Belki de olmaz. Bilmiyoruz işte. Eğer senin dediğin gibi şüphem olsaydı 925'i beklerdim. Ama beklemedim. Her şey ortada hala savunuyorsunuz. Şuan için sorunlu işte 925. Ne diyelim geleceği belli olmayan telefona al mı diyelim? Ona rağmen hangisinin tasarımını beğendiysen al diyorum ve Yazılımsal diyorum . Sen nasıl hissettiysen artık.

• Fazla bklentin yoksa 720-820 al fazla para baglamamıs olursun
  • kardeş ben aldım çokda memnunum sana kötü yönlerini söyleyeyim radyo yok ben zaten radyo sevmem her ns flaş desteği yok sadece Youtube açıo şarj dayanmıo internete girdiğin zamn uygulama kıtlığı yok onu söyleyeyim almanı tavsiye ederim
  • evet çok rahatsız oldum sorma. senin telinden banane. ne demek istediysen cümlelere dökerken bi sıkıntın olduğu kesin. bi platforma ait telefonu kullanıyosun diye aklına gelen her şeyi doğruymuş gibi ya da olmayan dertleri, geçmişte ürünün ve platformun yeni çıkış aşamasında olan şeyleri tekrar tekrar her an yaşanacak gibi ortaya sürmek işin ucuzuna kaçmaktır.mantıklı tahmin de geçmiş olanın aynı bu tele olmasıysa şartların eşit olması durumunda o tahmin geçerli olur. nokianın başı dertte biliyosun ne demek? ne gibi bi dertmiş o? msnin almasıysa dert mi değil mi süreç gösterecek. kuru sıkı atıp her wp ile ilgili bilgi istenen konuda kendi inandığın ve kaynağı kendi kuruntuların olan fikirlerini ve çıkarsamalarını insanları yanlış yönlendirme de kullanma. tek derdim bu. kimsenin bi şeyi savunduğu yok.. savunacak olsam telimi alır savunurdum.. hala tel alamadım babamın malı değil hiçbiri. sen anlatmak istediğini cümlelere dökemiyosun, sıkıntın burdan başlıyor. dün bi konuda ki mesajına cevap yazacaktım boşver dedim ancak elinde klavye var diye fütursuzca kafanda kurduğun senaryoları yazarak kimseye fayda sağlayamazsın. yaşın küçük belli cümlelerden 16 -17 falan herhalde en fazla, yazdığını karşı taraf nasıl anlayacak düşünmeden yazılmış afaki cümlelerle ne bilgi ne tecrübe aktarılır. ne 925i ne platformu da savunan yok. savunacak kadar teli alma heveslisi olsam, şu an hangi teli alsam kararsızlığımı çoktan bırakır alırdım teli.

ha dünkü mesajında aşağıda, bu mesaj da yukardakiyle aynı minvalde yazılmış kuru sıkı atımlık bi mesaj. salla kale boş nasılsa hesabı. kamerası daha kötü, yazılımsal sorunları var, tasarım hariç fark yok, kablosuz dahili değil bir de. 4 cümle 4ü de birbirinden merdane.. kamerası kötü mü yoksa yazılımsal mı sorun? karar ver.. tasarım hariç fark yoktan sonra fark söylemek..

http://forum.donanimhaber.com/m_81199156/f_//tm.htm#msglink_81200363

quote:

925'in kamerası daha iyi değil daha kötü. Yazılımsal sorunları var. Ve aralarında tasarım hariç fark yok 925'de kablosuz dahili değil bir de. Kısacası hangisinin tasarımı daha iyi gelirse onu alabilirsin. Yazılımsal sorun düzeltilebilir bir de. 920'de de vardı 1 yıl sonra düzeldi yani son güncelleme ile.

• quote:

evet çok rahatsız oldum sorma. senin telinden banane. ne demek istediysen cümlelere dökerken bi sıkıntın olduğu kesin. bi platforma ait telefonu kullanıyosun diye aklına gelen her şeyi doğruymuş gibi ya da olmayan dertleri, geçmişte ürünün ve platformun yeni çıkış aşamasında olan şeyleri tekrar tekrar her an yaşanacak gibi ortaya sürmek işin ucuzuna kaçmaktır.mantıklı tahmin de geçmiş olanın aynı bu tele olmasıysa şartların eşit olması durumunda o tahmin geçerli olur. nokianın başı dertte biliyosun ne demek? ne gibi bi dertmiş o? msnin almasıysa dert mi değil mi süreç gösterecek. kuru sıkı atıp her wp ile ilgili bilgi istenen konuda kendi inandığın ve kaynağı kendi kuruntuların olan fikirlerini ve çıkarsamalarını insanları yanlış yönlendirme de kullanma. tek derdim bu. kimsenin bi şeyi savunduğu yok.. savunacak olsam telimi alır savunurdum.. hala tel alamadım babamın malı değil hiçbiri. sen anlatmak istediğini cümlelere dökemiyosun, sıkıntın burdan başlıyor. dün bi konuda ki mesajına cevap yazacaktım boşver dedim ancak elinde klavye var diye fütursuzca kafanda kurduğun senaryoları yazarak kimseye fayda sağlayamazsın. yaşın küçük belli cümlelerden 16 -17 falan herhalde en fazla, yazdığını karşı taraf nasıl anlayacak düşünmeden yazılmış afaki cümlelerle ne bilgi ne tecrübe aktarılır. ne 925i ne platformu da savunan yok. savunacak kadar teli alma heveslisi olsam, şu an hangi teli alsam kararsızlığımı çoktan bırakır alırdım teli.

ha dünkü mesajında aşağıda, bu mesaj da yukardakiyle aynı minvalde yazılmış kuru sıkı atımlık bi mesaj. salla kale boş nasılsa hesabı. kamerası daha kötü, yazılımsal sorunları var, tasarım hariç fark yok, kablosuz dahili değil bir de. 4 cümle 4ü de birbirinden merdane.. kamerası kötü mü yoksa yazılımsal mı sorun? karar ver.. tasarım hariç fark yoktan sonra fark söylemek..

quote:

925'in kamerası daha iyi değil daha kötü. Yazılımsal sorunları var. Ve aralarında tasarım hariç fark yok 925'de kablosuz dahili değil bir de. Kısacası hangisinin tasarımı daha iyi gelirse onu alabilirsin. Yazılımsal sorun düzeltilebilir bir de. 920'de de vardı 1 yıl sonra düzeldi yani son güncelleme ile.

Birileri bayağı rahatsız olmuş. Gizli takipçilerim varmış bir de Yaşımı da bildin he Zeus efendi. Alkış O mesajı yazarken aynı zamanda televizyon bakıyordum. Her zaman sağlıklı cümleler kuramam maalesef ki. Sadece aklıma geleni söylemişim. Bak şuan da filme takıldım iyi mi ? İnsanlara yalan yanlış şeyler söylemiyorum. Her ne yanlışım varsa özür dilerim kesinlikle. Ancak ben insanları aşırı derecede yönlendirecek bir şey yapmadım. Wp8'i bombalama konusuna gelirsek bir an patlama noktasına geldim eksiklerden dolayı şuan iyiyim. Maalesef ki ruh halim de wp8 gibi stabil olamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İronik Adam -- 14 Eylül 2013; 2:47:23 >

• quote:

evet çok rahatsız oldum sorma. senin telinden banane. ne demek istediysen cümlelere dökerken bi sıkıntın olduğu kesin. bi platforma ait telefonu kullanıyosun diye aklına gelen her şeyi doğruymuş gibi ya da olmayan dertleri, geçmişte ürünün ve platformun yeni çıkış aşamasında olan şeyleri tekrar tekrar her an yaşanacak gibi ortaya sürmek işin ucuzuna kaçmaktır.mantıklı tahmin de geçmiş olanın aynı bu tele olmasıysa şartların eşit olması durumunda o tahmin geçerli olur. nokianın başı dertte biliyosun ne demek? ne gibi bi dertmiş o? msnin almasıysa dert mi değil mi süreç gösterecek. kuru sıkı atıp her wp ile ilgili bilgi istenen konuda kendi inandığın ve kaynağı kendi kuruntuların olan fikirlerini ve çıkarsamalarını insanları yanlış yönlendirme de kullanma. tek derdim bu. kimsenin bi şeyi savunduğu yok.. savunacak olsam telimi alır savunurdum.. hala tel alamadım babamın malı değil hiçbiri. sen anlatmak istediğini cümlelere dökemiyosun, sıkıntın burdan başlıyor. dün bi konuda ki mesajına cevap yazacaktım boşver dedim ancak elinde klavye var diye fütursuzca kafanda kurduğun senaryoları yazarak kimseye fayda sağlayamazsın. yaşın küçük belli cümlelerden 16 -17 falan herhalde en fazla, yazdığını karşı taraf nasıl anlayacak düşünmeden yazılmış afaki cümlelerle ne bilgi ne tecrübe aktarılır. ne 925i ne platformu da savunan yok. savunacak kadar teli alma heveslisi olsam, şu an hangi teli alsam kararsızlığımı çoktan bırakır alırdım teli.

quote:

Hocam WP konusunda kararsız iseniz ve maddi yönden sıkıntınız yoksa giriş segmenti cihazlardan 520 veya 620 almanızı tavsiye ederim.

Baktınız hoşunuza gitti , sizin ihtiyaçlarınızı giderebiliyor yüksek model cihazlardan 920 , 925 veya biraz beklerseniz 41mp sensörlü 1020 modelini alırsınız.

• quote:

quote:

quote:

Birileri bayağı rahatsız olmuş. Gizli takipçilerim varmış bir de Yaşımı da bildin he Zeus efendi. Alkış O mesajı yazarken aynı zamanda televizyon bakıyordum. Her zaman sağlıklı cümleler kuramam maalesef ki. Sadece aklıma geleni söylemişim. Bak şuan da filme takıldım iyi mi ? İnsanlara yalan yanlış şeyler söylemiyorum. Her ne yanlışım varsa özür dilerim kesinlikle. Ancak ben insanları aşırı derecede yönlendirecek bir şey yapmadım. Wp8'i bombalama konusuna gelirsek bir an patlama noktasına geldim eksiklerden dolayı şuan iyiyim. Maalesef ki ruh halim de wp8 gibi stabil olamıyor ne diyeyim.

bende wp8 ile android arası kararsızım ve wp8 e yakın gibiyim. uzun süredir takipteyim. nerdeyse her konuyu takip ederim bu bölümdeki, l920, l925 ve genel wp8 konularını özellikle. rahatsız olmak değil yukarda belirttiğim gibi sebeplerden dolayı dikkatimi çekti mesajların.

ms satın alma sonrası işleri hızlandıracağına dair sinyaller verse herkes için iyi olacak.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.