Şimdi Ara

wp cihaz tavsiyesi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ZEUS__

quote:

Orijinalden alıntı: Komi

quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

evet çok rahatsız oldum sorma. senin telinden banane. ne demek istediysen cümlelere dökerken bi sıkıntın olduğu kesin. bi platforma ait telefonu kullanıyosun diye aklına gelen her şeyi doğruymuş gibi ya da olmayan dertleri, geçmişte ürünün ve platformun yeni çıkış aşamasında olan şeyleri tekrar tekrar her an yaşanacak gibi ortaya sürmek işin ucuzuna kaçmaktır.mantıklı tahmin de geçmiş olanın aynı bu tele olmasıysa şartların eşit olması durumunda o tahmin geçerli olur. nokianın başı dertte biliyosun ne demek? ne gibi bi dertmiş o? msnin almasıysa dert mi değil mi süreç gösterecek. kuru sıkı atıp her wp ile ilgili bilgi istenen konuda kendi inandığın ve kaynağı kendi kuruntuların olan fikirlerini ve çıkarsamalarını insanları yanlış yönlendirme de kullanma. tek derdim bu. kimsenin bi şeyi savunduğu yok.. savunacak olsam telimi alır savunurdum.. hala tel alamadım babamın malı değil hiçbiri. sen anlatmak istediğini cümlelere dökemiyosun, sıkıntın burdan başlıyor. dün bi konuda ki mesajına cevap yazacaktım boşver dedim ancak elinde klavye var diye fütursuzca kafanda kurduğun senaryoları yazarak kimseye fayda sağlayamazsın. yaşın küçük belli cümlelerden 16 -17 falan herhalde en fazla, yazdığını karşı taraf nasıl anlayacak düşünmeden yazılmış afaki cümlelerle ne bilgi ne tecrübe aktarılır. ne 925i ne platformu da savunan yok. savunacak kadar teli alma heveslisi olsam, şu an hangi teli alsam kararsızlığımı çoktan bırakır alırdım teli.

ha dünkü mesajında aşağıda, bu mesaj da yukardakiyle aynı minvalde yazılmış kuru sıkı atımlık bi mesaj. salla kale boş nasılsa hesabı. kamerası daha kötü, yazılımsal sorunları var, tasarım hariç fark yok, kablosuz dahili değil bir de. 4 cümle 4ü de birbirinden merdane.. kamerası kötü mü yoksa yazılımsal mı sorun? karar ver.. tasarım hariç fark yoktan sonra fark söylemek..

http://forum.donanimhaber.com/m_81199156/f_//tm.htm#msglink_81200363

quote:

925'in kamerası daha iyi değil daha kötü. Yazılımsal sorunları var. Ve aralarında tasarım hariç fark yok 925'de kablosuz dahili değil bir de. Kısacası hangisinin tasarımı daha iyi gelirse onu alabilirsin. Yazılımsal sorun düzeltilebilir bir de. 920'de de vardı 1 yıl sonra düzeldi yani son güncelleme ile.

Birileri bayağı rahatsız olmuş. Gizli takipçilerim varmış bir de Yaşımı da bildin he Zeus efendi. Alkış O mesajı yazarken aynı zamanda televizyon bakıyordum. Her zaman sağlıklı cümleler kuramam maalesef ki. Sadece aklıma geleni söylemişim. Bak şuan da filme takıldım iyi mi ? İnsanlara yalan yanlış şeyler söylemiyorum. Her ne yanlışım varsa özür dilerim kesinlikle. Ancak ben insanları aşırı derecede yönlendirecek bir şey yapmadım. Wp8'i bombalama konusuna gelirsek bir an patlama noktasına geldim eksiklerden dolayı şuan iyiyim. Maalesef ki ruh halim de wp8 gibi stabil olamıyor ne diyeyim.

bende wp8 ile android arası kararsızım ve wp8 e yakın gibiyim. uzun süredir takipteyim. nerdeyse her konuyu takip ederim bu bölümdeki, l920, l925 ve genel wp8 konularını özellikle. rahatsız olmak değil yukarda belirttiğim gibi sebeplerden dolayı dikkatimi çekti mesajların.

ms satın alma sonrası işleri hızlandıracağına dair sinyaller verse herkes için iyi olacak.

Aslında insan kullanmadan bilemiyor. İyice kullanmak lazım platformu. Yapabileceğin en iyi şey wp 8.1 beklemek veya android almak. Bana soracak olursan wp, 8.1 ile çok güzel bir hal alacak ve benim önerim 1020, 925,920 üçlüsünden birini almak. Sana kalan bunlardan birini seçmek. Yok ben beklemek istemiyorum dersen hali hazırda oturmuş bir platform al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Simdilik 920'de karar kildim arkadaslar yorumlariniz icin tesekkurler. Tabi bu isin maddi boyutu da var cok sıkışırsam 820 almayi dusunuyorum. Yorum katan herkese saygilar:)

• quote:

Orijinalden alıntı: amönyak

sen fanboy musun ? her yerde bağırıyolar lumia920nin kamerası açık ara önde

İşte o açık ara önde diyenler fanboy . L920 den şikayetçi çok kamerası bahsedildiği kadar iyi değil diye

• Tmm fanboy değilsin de incelikten telefon mu alınır inceliklik lazımsa lumia1520 yi bekle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amönyak -- 14 Eylül 2013; 13:25:37 >
  • Ekrani ve hafizasi uygun helirse, su anda WP 8'deki en uygun cihaz 820.

Cogu yerde 720 fiyatina yakin. Tam f/p telefonu.

• Sunu da gonul rahatligiyla soyluyorum; Lumia 820'nin kamerasi, 920'den de, 925'ten de daha iyi fotograf cekiyor.

• Ben telefon alirken 820'nin tasarimi daha hosuma cok hosuma gittigi ve kameralari arasinda 920 lehine avantaj gormedigim icin 820 aldim. 1200 liraya bir de. Ama sonra ufaktan pisman olmadim da degil. Pisman olmamin tek sebebi 8 gb hafiza. Boyle bir derdiniz yoksa, su andaki fiyatiyla WP 8'deki en mantikli cihaz 820'dir.

Illa en ust duzey olsun istiyorum diyorsan da 920 al bence. O da 925'e gore baya ucuz.

820'ye gore artilari;

-Daha yuksek kapasiteli pil
    -Daha buyuk ve yuksek cozunurluklu ekran
    -Ois

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku -- 14 Eylül 2013; 14:21:48 >
  • Ya kamera derdim degil o kadar dedigim gibi donanim olarak geride kalmasin uygulamalar icin bana yeter. Birde batarya konusunda nasil 820 hocam memnun musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: obahadir

Ya kamera derdim degil o kadar dedigim gibi donanim olarak geride kalmasin uygulamalar icin bana yeter. Birde batarya konusunda nasil 820 hocam memnun musunuz?

Kamera yonu ortalama. Gunduzleri diger telefonlarla pek fark yok, hatta bundan iyileri de var ama geceleri pro cam programi sayesinde yapilan manual ayarlarla rakiplerine fark atiuor. Otomatik modda cok bozuyor gece.

Uygulamalar icin donanim olarak geride kalmaz; cunku ayni cpu, ram ve gpu'yu kullaniyor 920 ve 925 ile.

ekleme: Kamera derdiniz degildi, niye anlattiysam.

Batarya yogun kullanimda gunde 2 sarj gerektirebilir. Ama ciddi yogun kullanim.

Ortalama bir kullanimda gunu tamamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku -- 14 Eylül 2013; 14:08:24 >

• Anladim. Tesekkur ederim cvplariniz icin. Sirf su renkli kapaklari bile kafa celiyor:)

• quote:

Orijinalden alıntı: obahadir

Anladim. Tesekkur ederim cvplariniz icin. Sirf su renkli kapaklari bile kafa celiyor:)

Ben telefonu alirken beyaz almistim; ama kirmizisi da cok hos duruyor. Onu da alip degisik degisik kullanmayi dusunuyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.