Şimdi Ara

Wp Mail SMTP'yi ayarlayamıyorum denemediğim şey kalmadı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

cPanel'de mail oluşturarak Wordpress'de WP Mail SMTP eklentisine gerekli bilgileri ekliyorum; FAKAT hala test maili gönderirken şu hatayı veriyor

Could not connect to the SMTP host.

This means your web server was unable to connect to 7tabu.com.

Typically this error is returned for one of the following reasons:

-SMTP settings are incorrect (wrong port, security setting, incorrect host).
    -Your web server is blocking the connection.
    -Your SMTP host is rejecting the connection.

cPanel'de mailimiz bilgileri böyle:

Secure SSL/TLS Settings (Önerilenler)
    Kullanıcı adı: bilgilendirme@7tabu.com
    Şifre: E-posta hesap şifrenizi kullanın.
    Gelen Sunucu: 7tabu.com
    IMAP Port: 993 POP3 Port: 995
    Giden Sunucu: 7tabu.com
    SMTP Port: 465
    IMAP, POP3 ve SMTP requires authentication.

Wp Mail SMTP'de şunları giriyorum:

From Email: bilgilendirme@7tabu.com
    SMTP Host: 7tabu.com
    Encryption: SSL
    SMTP Port: 465
    SMTP Username: bilgilendirme@7tabu.com

Neyi yanlış yapmış olabilirim? 10'a yakın youtube videosu izlemişimdir, herkes böyle yapınca çalışıyor ama bende hata veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 2 Temmuz 2020; 20:59:8 >

• SMTP Portu 25 yapıp deneyin. Yine başarılı olmaz Encryption bölümünü None yapıp deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanitimvideo

SMTP Portu 25 yapıp deneyin. Yine başarılı olmaz Encryption bölümünü None yapıp deneyin.
    Merhaba hocam
    Encryption kısmını None yapıp denedim (port 25). Yine olmadı fakat bu sefer farklı bir hata geldi

Error due to unsolicited and/or bulk e-mail.

This means the connection to your SMTP host was made successfully, but the host rejected the email.

Typically this error is returned when you are sending too many e-mails or e-mails that have been identified as spam.

Hosting sağlayıcım ile mi (godaddy) irtibata geçmem gerekiyor acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 2 Temmuz 2020; 22:9:2 >
  • Hayır irtibata geçmeniz gerekmiyor. SMTP bağlantısı başarılı olmuş. Alıcı posta kabul etmiyor. Başka bir mail açıp deneyin. Mail adresinizin kotası doluysa kotayı arttırın. Çalışması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanitimvideo

Hayır irtibata geçmeniz gerekmiyor. SMTP bağlantısı başarılı olmuş. Alıcı posta kabul etmiyor. Başka bir mail açıp deneyin. Mail adresinizin kotası doluysa kotayı arttırın. Çalışması lazım.
    Hocam cPanel'de yeni bir mail açarak denedim yine aynı hatayı verdi. Hatta Encryption kısmında 3 farklı seçeneği de tek tek denedim.
    Sonrasında deneme yollanılan maili değiştirip denedim.
    Yine aynı hata var. Sorun nerde çözemiyorum

Not: yabancı kaynaklara da bakıyorum; fakat denk gelemedim

Edit: Herhangi bir kota dolma söz konusu olcağını sanmıyorum web sitemi daha yeni kurdum ve maili yeni açtım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 2 Temmuz 2020; 23:35:1 >
  • hocam şu linkteki yöntemi deneyebilir misiniz bir de?
    ROK Dijital - Google Ads Reklamları | 0850 532 5735
    WordPress Gmail SMTP Ayarları | ROK Dijital
    https://www.rokdijital.com/wordpress-gmail-smtp-ayarlari

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Orabisaterus

hocam şu linkteki yöntemi deneyebilir misiniz bir de?https://www.rokdijital.com/wordpress-gmail-smtp-ayarlari
    Teşekkür ederim hocam. Bu sayede e-mailler saniyeler içerisinde ulaşıyor. Büyük bir yükten kurtardın valla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • The Management kullanıcısına yanıt
    ne demek rica ederim beni de zamanında çok deli eden bir konuydu işinize yaradıysa çok sevindim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orabisaterus

ne demek rica ederim beni de zamanında çok deli eden bir konuydu işinize yaradıysa çok sevindim :)
    Cidden öyleydi hocam 3 gündür şu mail işiyle uğraşıyordum. Meğer siteyi tasarlamak işin kolay kısmıymış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.