Şimdi Ara

Wp önerir misiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bakın almışken 1520 alın neden diye sorarsanız en azından ekran kaliteli olur film izleyecek olursunuz filan ama 1320 de güzeldir sizin için en uygun platform wp çünkü siz sabit kullanıcısınız anladığım kadarıyla yani kötülemek için söylemedim stabil diyelim orasını burasını kurcalamayan onu yükleyeyim bunu yükleyeyim demeyen birisisiniz herhalde 1320 3 sene idare ederse 1520 10 sene idare eder.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzntrn

Merhaba, şu an kullandığım Ace 2 telefonum sürekli kasıp donduğu için yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Genel olarak aklımda android vardı fakat Wp de çok dikkatimi çekti. Özellikle 1320 çok hoş duruyor. Telefonda neredeyse hiç oyun oynamam whatsapp twitter gibi uygulamalar yüklerim sadece, wp'de de kullandığım uygulamalar var. Sizce geçmeli miyim?

735 in fiyatı düştü. Bence iyi bir tercih olur. Hem de güncel bir telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarı arıza lambası -- 25 Mart 2015; 21:31:20 >
  • Biraz daha bekleyin. 640 çok uygun bir fiyatla geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklerim dersen 640 güzel gibi görünüyor. 520 haricinde hemen her lumia modelini kullandığım için rahatlıkla söylüyorum ki 1320 güzel bir ürün. Bana hitap etmiyor mesela ekranı epeyce büyük. Ama pili de bir o kadar büyük. Denim güncellemesi ne getirdi ne götürdü bilemem ama pil süresi ortalamanın üstünde. Kamerası anı kurtacak kadar kaliteli. Husisi fotoğraf çekmeyi çok alışkanlık edinmediyseniz sıkıntı yok. Genellikle ve mecburiyetten iki elle kullanmak daha uygun. Elleriniz büyükse sıkıntı yok. Ve fiyatı da bu aralar gayet uygun. Şahsen cebimde taşırken rahatsız oldum ama büyük ekran seviyorsanız sıkıntı yok. Film izlemesi gayet keyifli. Ama eğer görmediyseniz teknosa nın büyük şubelerinde oluyor. gidip bir inceleyin büyüklüğünü falan. Ama teknosa dan almayın. Büyüklüğe okey derseniz işinizi görür. Kullanım standardınızı yazmışsınız. Bu şekilde bozulana kadar kullansanız sıkıntı çekmezsiniz. Hemen hemen aynı fiyatalara hatta biraz daha pahalıya satılan 920 ve 925 gibi modeller var ama eğer büyüklük sıkıntı olmıyacaksa 1320 bence onlardan daha iyi. 1320 büyük derseniz biraz daha para koyularak 735 deneyebilirsiniz. 920 ve 925 de benim için çok güzel ürünler ama nispeten eskidiler.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.