Şimdi Ara

Wp önerir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, şu an kullandığım Ace 2 telefonum sürekli kasıp donduğu için yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Genel olarak aklımda android vardı fakat Wp de çok dikkatimi çekti. Özellikle 1320 çok hoş duruyor. Telefonda neredeyse hiç oyun oynamam whatsapp twitter gibi uygulamalar yüklerim sadece, wp'de de kullandığım uygulamalar var. Sizce geçmeli miyim?

• 4 gün önce L1320 aldım,ekranı bataryası 6' oluşu bence çok güzel Bi cihaz tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ace 2 den sonra ilaç gibi gelecektir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekranı büyük gelmezse ki zamanla alışırsın bence çok iyi bir tercih olur bataryası 10 numaradır

• 1320 iyidir.Ama ekran buyuk gelebilir.
    L925 L920 de bak derim

• quote:

Orijinalden alıntı: CodeMasterSs

Lan sus lan herseye atlama caktigimin fanboyu fsh77 mi nedir onunda ......

Alma kardesim wpcoptur sakin bulasma bu aq sistemine.

Buraların yeni ergen maydonozu sensin sanırım. Stevejobs adlı ergen üye GMD başlıklarının maydanozu sende Microsoft mobile ha?

Her wm konusunda girip üyelere hakaret edip, lanlu lunlu konuşup 2 gün sonra buraların kralımı ilan edeceksin kendini?

Ha ergen? Millet seninle uğraşacak, sana laf yetiştirecek sende ilgi gördüğünü zannedip daha fazla agresif olacaksın, daha fazla kişiye laf sokup trend topic olacaksın ve böylece herkes bilecek ki Windows mobile forumunun maydanozu falan filan kişi?!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wi Fi -- 29 Ekim 2014; 10:02:30 >
  • L1320 sakın alma bir l1320 kullanıcısı olarak tavsiye etmiyorum
    Bayaryası ekranına kanıpta alırsın zamanla pişman olursun
    Ergonomi 0 telefonda
    Kamera 0 ha bunu bilerek aldk ama olsun illaki eksikliği hissediliyor
    Isınma sorunu var bazıları hiç ısınma yok desede benmki elimi yakıyor ve birçok l1320de bu şekilde

Ozetle sunu soyliyim ben burda sadece ergonomisi yüzünden telefondan tiksinmş durumdayım
    diğerlerini bil diye yazdm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeah4everr -- 29 Ekim 2014; 10:44:02 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Telefon dışarıdan güzel içerden bakınca boş.ikince el G2'ye zorlayın size tavsiyem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

Ace 2 den sonra ilaç gibi gelecektir

Ace 2'yi bir yıldır kullanıyorum ve hiç memnun kalmadım, bu kadar kasan bir telefon daha önce görmedim. Peki wp geçmek için ideal midir? Telefona çok uygulama yükleyen biri değilim, temel uygulamaları kullanıyorum şu anki telefonumda da. Uygulama açısından bir sorun yaşar mıyım sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzntrn

quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

Ace 2 den sonra ilaç gibi gelecektir

Ace 2'yi bir yıldır kullanıyorum ve hiç memnun kalmadım, bu kadar kasan bir telefon daha önce görmedim. Peki wp geçmek için ideal midir? Telefona çok uygulama yükleyen biri değilim, temel uygulamaları kullanıyorum şu anki telefonumda da. Uygulama açısından bir sorun yaşar mıyım sizce?

Yaşamazsın en azından ben 10 aydır kullanıyorum memnunum

• quote:

Orijinalden alıntı: satıcı12

1320 iyidir.Ama ekran buyuk gelebilir.
    L925 L920 de bak derim

L925'e de baktım ama ekranı küçük geldi bir de bataryası az gidiyormuş sanırım. Telefonda film dizi izlemek istediğim için L1320 çok dikkatimi çekti. Asus Zenfone 6 da önerdiler, ikisi arasında düşünüyorum, kimi wp yi överken kimi kötü diyor hep, kafam karıştı biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeah4everr

L1320 sakın alma bir l1320 kullanıcısı olarak tavsiye etmiyorum
    Bayaryası ekranına kanıpta alırsın zamanla pişman olursun
    Ergonomi 0 telefonda
    Kamera 0 ha bunu bilerek aldk ama olsun illaki eksikliği hissediliyor
    Isınma sorunu var bazıları hiç ısınma yok desede benmki elimi yakıyor ve birçok l1320de bu şekilde

Ozetle sunu soyliyim ben burda sadece ergonomisi yüzünden telefondan tiksinmş durumdayım
    diğerlerini bil diye yazdm

Wp'den memnun musunuz peki? Keşke lumia 5 inç ekranlı uygun fiyatta modeli olsaydı, 4.5 küçük, 6 büyük. l930 çıktı da çok pahalı şu anda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

Telefon dışarıdan güzel içerden bakınca boş.ikince el G2'ye zorlayın size tavsiyem.

Asus Zenfone 6 nasıl bu arada? Xperia Z de ucuzladı, 1000 liraya kadar düştü onu önerir misiniz?
  • quote:

quote:

L925 L920 de bak derim

L925'e de baktım ama ekranı küçük geldi bir de bataryası az gidiyormuş sanırım. Telefonda film dizi izlemek istediğim için L1320 çok dikkatimi çekti. Asus Zenfone 6 da önerdiler, ikisi arasında düşünüyorum, kimi wp yi överken kimi kötü diyor hep, kafam karıştı biraz.

Wp de pişman olabilme ihtimalin var.
    Ama zenfone da belli bir süre sonra kasabilir.
    Ama bence zenfone 6 al.Kamerası iyi değil ama.

• quote:

quote:

quote:

L925 L920 de bak derim

Wp de pişman olabilme ihtimalin var.
    Ama zenfone da belli bir süre sonra kasabilir.
    Ama bence zenfone 6 al.Kamerası iyi değil ama.

O yüzden tereddüt ediyorum wp'ye geçmek için. Androidlerin öyle sorunu oluyor bir süre sonra kasabiliyorlar, ace 2'nin de kasmasından bıktığım için stabil olduğunu duyup wp'yi de düşündüm. Kamera çok önemli değil benim için, internet, twitter, whatsapp, film için kullanacağım telefonu daha çok.

• quote:

quote:

Telefon dışarıdan güzel içerden bakınca boş.ikince el G2'ye zorlayın size tavsiyem.

Asus Zenfone 6 nasıl bu arada? Xperia Z de ucuzladı, 1000 liraya kadar düştü onu önerir misiniz?

Z serisi her zaman hoşuma gitmiştir.Ben kullanmadım fakat kullanan bir abim vardı memnundu fakat bunu Sony konusuna sormanız gerekiyor nasıl gidiyor sarjı diye.Zenphone 6'da çok güzel gözüküyor,fakat sormanız gereken kişi biz değil Asus kullanıcılarına sormalısınız pil vs nasıl diye.Windows Phone güzeldir fakat biraz daha gelişmesi gerekiyor .Ayrıca Lumia 925 almayın pil somuruyor maşallah.

• ozzntrn kullanıcısına yanıt
    Wp basit bi sistem gormeniz lazım açıkçası oda sıkmaya başladı w10 bekliyorm eğer radikal değişim goremezsem wp benm içb biter

• quote:

quote:

quote:

Z serisi her zaman hoşuma gitmiştir.Ben kullanmadım fakat kullanan bir abim vardı memnundu fakat bunu Sony konusuna sormanız gerekiyor nasıl gidiyor sarjı diye.Zenphone 6'da çok güzel gözüküyor,fakat sormanız gereken kişi biz değil Asus kullanıcılarına sormalısınız pil vs nasıl diye.Windows Phone güzeldir fakat biraz daha gelişmesi gerekiyor .Ayrıca Lumia 925 almayın pil somuruyor maşallah.

Kullananlara da sorarım ona göre kararımı veririm o zaman. Teşekkür ederim tavsiyeleriniz İçin. Wp alırsam lumia 1320 alırım pil konusunda sıkıntısı da olmaz 3400 mah ile.

• Yine çok kolay bir soru. Cevabım:

Önermem.

EDIT: Kardeşim aldım dersen eğer mahvolurum lütfen sevindirici bir haber ver bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOTHAM CITY -- 24 Mart 2015; 23:59:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOTHAM CITY

Yine çok kolay bir soru. Cevabım:

Önermem.

EDIT: Kardeşim aldım dersen eğer mahvolurum lütfen sevindirici bir haber ver bana

Kardeşim yine gün ışığına kardeşim maruz kalmışsın kardeşim sana da yazık kardeşim be kardeşim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.