Şimdi Ara

wp sayfalarda kategorileri ve alt kategorileri listeleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar.benim sorunum şu.ürünler diye bir kategorim var.bunun arabalar,motorlar diye birde alt kategorileri ve yine arabalar ve motorlara ait markasal bazda da diğer alt kategorileri var. bunları üst menüye ekleyebildim ancak sayfamın sağ tarafındaki leftsidebara kategoriler olarak ekledim;kategoriler olarak göstermek istediğimde ne kadar kategori varsa hepsi AÇIK bir şekilde görünüyor. yani arabalar ve motorlar şeklinde değilde, arabaların ve motorların alt kategorileri ve yine onların alt kategorileri hepsi açık görünüyor. ben ise tıklayınca o kategroi açılsın dierleri kapansın ve hangi kategori aktifse sadece o kategori görünsün istiyorum.
    2- aynı olayı sayfalar olarak ta denedim, left sidebar a özel menü oluşturup sayfaları ekledim oda olmadı.
    bu konuda yardımcı olabilcek bir döküman,içerik,video yada bir eklenti her ne varsa yardımlarınızı rica ediyorum.

• harlem35 H kullanıcısına yanıt
    Bu eklenti tam sizin aradığınız eklenti.Açılır kapanır şeklinde kategorileri listeleyebilirsiniz.Yine aynı mantıkla sayfalarıda sıralayabilirsiniz diye düşünüyorum.
    https://wordpress.org/plugins/jquery-categories-list/
  • MOLİVER kullanıcısına yanıt
    hocam öncelikle ilginize teşekkürler; eklentiyi yükledim sadece kategroilerde listeleme yaptırabildim.sayfalarda listeleme yaptıramadım. eğer sayfaları listelemeyi bulamazsam yinede biraz kurcalayıp kategorisel olarak faydalanmaya çalışıcam. ilginize çok çok teşekkürler.
  • harlem35 H kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, kolay gelsin.
  • Menü oluşturun.
    Oluşturduğunuz menüye kategorileri sayfaları ekleyin.
    Çek-bırak tarzıyla aşağı yukarı götürün hafif sağ yaparsınız alt sayfası olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.