Bildirim
Wp yi artık neden sevmiyoruz ? (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Bende sattim L925 i
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lumia 1520 kullanıyorum.Sosyal ağları kullanıyorum genellikle.Facebook dışında fazla sorun yaşamıyorum.8.1 ile sistem bir nebze de olsa düzeldi.Windows Phone 10 ile sanırım sorunların büyük bölümü ortadan kalkar,zaten kanımca bu güncelleme ile devrim yapmazlarsa çok wp kullanıcısını kayıp edecekler.Microsoft gücünü kullanıp Google ve Apple meydan okumalıdır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Windows_V40
Lumia 1520 kullanıyorum.Sosyal ağları kullanıyorum genellikle.Facebook dışında fazla sorun yaşamıyorum.8.1 ile sistem bir nebze de olsa düzeldi.Windows Phone 10 ile sanırım sorunların büyük bölümü ortadan kalkar,zaten kanımca bu güncelleme ile devrim yapmazlarsa çok wp kullanıcısını kayıp edecekler.Microsoft gücünü kullanıp Google ve Apple meydan okumalıdır.
Millet iki yıldır bekliyor hala beklentileri karşılayamadılar. Bence Windows 10 da beklenildigi gibi olmayacak. Zaten bu hızla devam ederlerse diğer platformlara yetismesi pek mümkün görünmüyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X