Şimdi Ara

Wp yi artık neden sevmiyoruz ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ben İE yeni sekme açabiliyorum sorunsuzda çalışıyor geçişlerde en ufak takılma yok.Oldukça hızlı.

Sürdürülüyor yazısını ise en çok Müzik uygulamasında veriyor.(Oldukça berbat bir program.Alternatifi olmalı. )

Wp yi artık neden sevmiyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RKeles93

Arka planda sekmeden kastınız nedir ?

Ben İE yeni sekme açabiliyorum sorunsuzda çalışıyor geçişlerde en ufak takılma yok.Oldukça hızlı.

Sürdürülüyor yazısını ise en çok Müzik uygulamasında veriyor.(Oldukça berbat bir program.Alternatifi olmalı. )

Wp yi artık neden sevmiyoruz ?

Linke basılı tutup yeni sekmede aç deyince yeni açılan sayfaya gidiyor. Her seferinde önceki sayfaya geçmek işkence oluyor. Zaten wpden kurtuldum ama akıcılık falan yoktu bende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende sattim L925 i

• Lumia 1520 kullanıyorum.Sosyal ağları kullanıyorum genellikle.Facebook dışında fazla sorun yaşamıyorum.8.1 ile sistem bir nebze de olsa düzeldi.Windows Phone 10 ile sanırım sorunların büyük bölümü ortadan kalkar,zaten kanımca bu güncelleme ile devrim yapmazlarsa çok wp kullanıcısını kayıp edecekler.Microsoft gücünü kullanıp Google ve Apple meydan okumalıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Windows_V40

Lumia 1520 kullanıyorum.Sosyal ağları kullanıyorum genellikle.Facebook dışında fazla sorun yaşamıyorum.8.1 ile sistem bir nebze de olsa düzeldi.Windows Phone 10 ile sanırım sorunların büyük bölümü ortadan kalkar,zaten kanımca bu güncelleme ile devrim yapmazlarsa çok wp kullanıcısını kayıp edecekler.Microsoft gücünü kullanıp Google ve Apple meydan okumalıdır.

Millet iki yıldır bekliyor hala beklentileri karşılayamadılar. Bence Windows 10 da beklenildigi gibi olmayacak. Zaten bu hızla devam ederlerse diğer platformlara yetismesi pek mümkün görünmüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.