Şimdi Ara

Wp yi artık neden sevmiyoruz ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayarlardan masa üstü görünümü mobil yapın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben aslında WP'ye geçmeyi düşünüyorum ama...

1. Telefon modelleri hoşuma gitmiyor. Lumia'dan başka alternatif yok gibi.
    2. Uygulama konusunda eksik olduğunu duyuyorum.
    3. Alışkanlıklarımız...
  • Ben daha çok sevmeye başladım

• orktas O kullanıcısına yanıt
    925te s4 1.5 ghz çift çekirdek 1 gb ram var. Senin telefonun işlem gücünün belkide yarısından az. 100 uygulama aşşa yukarı bende de vardır. İlk mesajımda da belirtmiştim hafıza full dolu olduğu halde çatır çatır çalışıyor telefon. Ana ekran dönüş efektinde kasma yaşıyomuyum? Evet yaşıyorum fakat devede tüy sayılacak bi sorun. Bu işlemciye sahip android telefonun 100 uygulamadan sonraki halini düşünemiyorum. Zaten android telefonda düşünemez oyle donup kalırdı

Kısaca eskisine nazaran ( wp8i kasıt ediyorum ) %10 kadar stabilite sorun yaşasa da hala hızlı bi sistem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lily Allen

quote:

Orijinalden alıntı: Harrow35

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MR. H

quote:

Arkadaşlar sizde bu videoyu açıyormu bende flash hatası veriyor açmam için ne yapmam gerekiyor ?

http://www.atv.com.tr/webtv/diger/ozelvideo/trabzonspor-manisaspor-10-gol-soner?id=ede78bf6-4c4c-4327-91d9-1fc1f0cc8bab

?

Windows Phone'u eleştirecekseniz gerçeklerle eleştiren. Element uydurmayın bir yerlerden.

Wp yi artık neden sevmiyoruz ? Wp yi artık neden sevmiyoruz ?

neymiş 300 liralık wp' nin yaptıkları ile 1520,930 vs. wp'nin yaptıkları bir değilmiş ama bu arkadaş anlamaz hocam

Hasta mısınız arkadaş düzeltmek için ne yapmam lazım bir şey yapabilir miyim diye sordum triplere bak yalnız bunu 300 liralık android telefon açıyorda benim bu 300 liralık lışumia neden açmıyor ?(yanlış hatırlamıyorsam bu forumdakiler lumia 520 nin bile hiç kasmayan mükemmel bir telefon olduğunu savunuyordu zamanında 512 raç yetiyordu hiç eksiği yoktu fiyatı düşünce çop oldu heralde )

Wp yi artık neden sevmiyoruz ?

Fanboy yorumları ile, gerçek kullanıcı yorumlarını ayıracak kadar zihinsel yeterliliğe sahip değilsen buraya gelip ağlamayacaksın tek forumla mı sınırlı kalıyorsun? Sonuçta para vereceksin insan önce bi gider dener telefonu: '' tipini gördüm süper, oo yapıyor da dediler of of alırım ben bunu ''

Sonuç?

Arkadaş sen benim soruma cevap ver boş boş yorum yapma. Fanboy tanımını kabul ediyorsun o zaman sende ? Yani sende kabul ediyorsun fanboy ve normal kullanıcı tanımı vat ve ben ayırt edemiyorum .

Bana laf atmak için fanboy tanımını kabul etmende güzel belkide ayırt edemememin sebebi, sizin gibi fanboyların gerçek kullanıcıları yalancılıkla suçlaması , para verdiği malı savunmak için millete sizin yaptığınız gibi saldırmasıdır ne dersin

Sen harbi çocuksun ya aldığın 300 liralık alet yapamıyor diye tüm wp'yi çöp yerine koyan benim değil mi? Her fırsatta dile getiriyorum ben '' ücretsiz '' bir adam akıllı playeri olmadığını ama player yok diye de diğer bütün özellikleri çöpe atmıyorum senin gibi Forumda yardımsever arkadaşlar birleşip şu arkadaşa 300 TL vermek isterse veya 300 TL değerinde bir android telefon vermek isterse ben seve seve katılırım.

Adam bir sorunla karşılaşıyor çözüm arıyor, hop bu arkadaş gelip o yok bu yok şu yok yok oğlu yok yav arkadaş bırak adam çözüm bulsun, her yerde bitme bi rahat ver

300 lira verceklermiş bak bak sanki paramız yok ta alamıyoruz telefon Zaten yazın z2 alıcam atarım fotosunu sana 300 lira vermenize gerek kalmaz

300 liralık android tel benim tekin yaptığı her işi yapar
    Aynı anda 1000 liralık android tel 1000 liralık wp nin yapacağı her işi hatta fazlasını bile yapar

Burda mesele 300 500 değil , aynı fiyata aldığın android telefonun wp nin yaptığı tüm işlemleri yapması. Bunu anlatacak kapasiten var galiba ? Boşuna demiyorlar 600 liranın altında wp alın diye. Bende diyorum ki 600 liranın altında da android alın. Neden? 400 500 liralık wpler işe yaramıyor. O fiyata aldığın android işe yarar. Kasar mı ? Kasabilir ama kullanmaısno bileceksin saçma sapan boş uygulamalar kurmayacaksın arka plandaki uygulamaları kapatacaksın. Anlatabildim mi?

300liralık androidle tarayıcıyı kasmadan açmayı başarda ondan sonra yorum at.Bende o sözde ucuz olup iyi olan androidleri kullandım menüde kasmaktan rehberi 2saatte açmaktan başka bi işe yaramıyordu.

• Eksiklikler bitmiyor, sorunlar düzeltilmiyor. En basit bir güncelleme bile aylarca gelmiyor. Normalde GDR2 yıl sonuna kadar gelecek dediler, GDR1 şubata kadar gelirse iyi diyoruz.

Ki bu güncellemeler de 4k video vs. için. Dns gelmeyecek, arka planda sekme açma gelmeyecek. Sürdürülüyor sorunu gitmeyecek.

Windows 10 bekleyenler bence hiç beklemesin. 2015 yılı GDR1 2 ve sonraki güncellemelerin onizlemesiyle geçecek. W10 bilgisayarlara bile ne zaman geleceği belli değilken telefona beklemek için çok erken.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mangal Yürek Darius kullanıcısına yanıt
    Instagram'da video çekme yok , Twitter da Wi-Fi ile fotoğraf yüklenmiyor, takipçi isteklerine bakılmıyor, Twitter'dan bildirim gelmiyor, Explorer atmaya başladı 1 aydır, Facebook Messenger'dan çıkış yapılmıyor, WhatsApp'tan X'le konuşurken Y'den mesaj gelince telefon titriyor (titreşim adı geçen her şey kapalı olmasına rağmen), Mesajlarda da durum akeza,Çalar Saatin sesi çok az çıkıyor (L925), oyunları açarken iki saat eşleştiriliyor diyor, ekran parlaklığı sıfıra çekilmiyor ... Daha neler var neler, subjektif değil objektif bakın olaya. WP markette var olan uygulamalar muazzam değil ki bir kere, gelecekler öyle olsun ...

• Ben telefon alacagim zaman hep lumialari arastirdim o kutulari sekli beni kendine çekti. Ama çok sıkıntilari varmis . Aklim lumiada kaldi ama gittim android aldim . hala lumialara merakliyim. Markette wp8 launcheri temasi buldum kurdum lumiadan farki kalmadi istedigim gibi oldu yani. Kilit ekranina kadar lumia , sistem android :) . bildirim çubuğu değişmedi.
     Wp yi artık neden sevmiyoruz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hpyon1 -- 27 Aralık 2014; 18:01:28 >

• Wp ve androidi birlikte kullanıyorum ve her an androidin ne kadar çöp bir sistem olduğuna şahit oluyorum. Bir *oka yaramayan avg antivirusu kaldırmaya çalıştım daha demin. Yemin ediyorum az daha telefonu kıracaktım. Bir de baktım ki androidde avg silme programı varmış. Daha başka bir şey söylemeye gerek yok. Program kaldırmak bile çile yahu ÇİLE!!!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

Ben seviyorum.

Android neden sevmiyorum. Resimlere bakarken bile takılmalar oluyor. Lg g3 de bile bu oluyorsa kalsın. Lumia 920 bile güzel resim çekiyor g3 den. Dolayısıyla iki uygulama var diye android alman.

İphone neden sevmiyorum. Bir telefona 2.400 tl vermek bana mantıklı gelmiyor. Android göre çok iyi bir seçenek olabilir ama 1300 tl ye alacağım 1520 daha mantıklı. Kamera 1520 de çok daha iyi ve ucuz.

Burada bidi bidi yapan arkadaşlara söylüyorum android ve kış kullandık ve ne olduğunu biliyoruz

G3 de kasma var

• Ben de wp ye çok ilgisi olan biriyim... Son dönemde çok telefon değiştirdim... Ara da lumia 930 da vardı. Açıkçası hiç sevmedim o cihazı, kasa ve ekran harika ama ısınma ve pil sorunu en fazla 1 hafta dayanabildim ve sattım. Ama dediğim gibi wp yi seviyorum da. Geçen gün ilanını gördüm 290tl ye gittim 530 aldım bulunsun kurcalarım diye. Şaka gibi ama o fiyata böyle bir telefon bulamazsınız. Asphalt 8 bile kasmadan oynatıyor, tabiki note 4 de oynadığım kalitede değil ama çatır çatır oynatıyor. Tüm sosyal medya var. İnternet gayet iyi, bir hafta oldu daha cihazı kapatmadım, o derece stabil. Özetle ucuz ve harika iş yapan bir telefon arıyorsanız wp harika ama üst seviye için çok seçenek var...

• quote:

Orijinalden alıntı: ozeceze

Instagram'da video çekme yok , Twitter da Wi-Fi ile fotoğraf yüklenmiyor, takipçi isteklerine bakılmıyor, Twitter'dan bildirim gelmiyor, Explorer atmaya başladı 1 aydır, Facebook Messenger'dan çıkış yapılmıyor, WhatsApp'tan X'le konuşurken Y'den mesaj gelince telefon titriyor (titreşim adı geçen her şey kapalı olmasına rağmen), Mesajlarda da durum akeza,Çalar Saatin sesi çok az çıkıyor (L925), oyunları açarken iki saat eşleştiriliyor diyor, ekran parlaklığı sıfıra çekilmiyor ... Daha neler var neler, subjektif değil objektif bakın olaya. WP markette var olan uygulamalar muazzam değil ki bir kere, gelecekler öyle olsun ...

Sosyal medya kullanmıyorum uygulamalar konusunda haklısın evet kalitesiz olabilir ama ben çok sosyal medya kullanmadığım için bana pek bir etkisi olmuyor açıkçası. İe'de sekmeler ve diğer klasik sorunlar dışında hiçbir sorunla karşılaşmadım bahsettiğiniz whatsapp mesajlaşma hataları da bende yok
    Bir de şöyle bir olay var l820 kullanıyorum geçen yaz 600 liraya aldım sence 600 liraya geçen senenin piyasasına göre düşünürsen daha iyi bir seçenek var mı düşük bütçede wp açık ara alabileceğiniz en iyi performansı sunar.
    eleştiri yaparken kendi adına konuşmalısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mangal Yürek Darius -- 27 Aralık 2014; 21:40:18 >

• ucuz ve iş görsün diyorsan LUMİA alacaksın bu kadar basit..
  • Bazıları tasarıma kötü demiş. Şaştım kaldım. Android kullanıyorum. Ama hala kafamda lumia 1320 var

• quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Ata

Bazıları tasarıma kötü demiş. Şaştım kaldım. Android kullanıyorum. Ama hala kafamda lumia 1320 var

fazla büyük ve şuanda kullandığım ana telefonum..boyutu gerçekten sıkıntı ve tek şikayetçi oldugum konu bu...
    ama inanırmısınız kaç defa düşürdüm maşallahı var...sadece kasa çatladı ki o da zaten değişiyor..:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: OyunaGelenAdam

quote:

Bazıları tasarıma kötü demiş. Şaştım kaldım. Android kullanıyorum. Ama hala kafamda lumia 1320 var

fazla büyük ve şuanda kullandığım ana telefonum..boyutu gerçekten sıkıntı ve tek şikayetçi oldugum konu bu...
    ama inanırmısınız kaç defa düşürdüm maşallahı var...sadece kasa çatladı ki o da zaten değişiyor..:D

Büyük ekran büyük oyun aman allahım ne güzel olurdu :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OyunaGelenAdam

quote:

Büyük ekran büyük oyun aman allahım ne güzel olurdu :)

gerçekten güzel oluyor oyun oynayan biri değilim ama oynatıyor..rayman,modern combat 5 , brother in arms ne takılma ne geçikme ama iş yerinde telefonu yanımda taşıyamıyorum mesela iş kıyafetinde rahatsızlık veriyor onun haricinde çok sağlam..
    bazen iş yerinde arkadaşlarıma çay götürüken tepsi gibi kullanıyorum..:D
    şaka bi yana oyun oynamak çok rahat ve güzel..!

• Stabilite falan hikaye sürdürülüyor yazısı özellikle watsapa yarım saate giriyor telefon ne stabili ya? Android çöpmüş virüslüymüş falan azcık anlayan adama hiçbir şey olmuyor.
  • Mangal Yürek Darius kullanıcısına yanıt
    Tek bende değil 1-2 arkadaşımda daha var aynı problem, düşük bütçeli segmentte WP daha iyidir lakin orta segmentte dahi çok büyük eksiklikler var

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

Ben seviyorum.

Android neden sevmiyorum. Resimlere bakarken bile takılmalar oluyor. Lg g3 de bile bu oluyorsa kalsın. Lumia 920 bile güzel resim çekiyor g3 den. Dolayısıyla iki uygulama var diye android alman.

İphone neden sevmiyorum. Bir telefona 2.400 tl vermek bana mantıklı gelmiyor. Android göre çok iyi bir seçenek olabilir ama 1300 tl ye alacağım 1520 daha mantıklı. Kamera 1520 de çok daha iyi ve ucuz.

Burada bidi bidi yapan arkadaşlara söylüyorum android ve kış kullandık ve ne olduğunu biliyoruz

G3 de kasma var

neye güldün anlamadım. kasma yok nası var dersin diye gülüyorsan. yiğenim de var denedim. kayan görüntülerde lag oluşuyor.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.