Şimdi Ara

Wpye clash of clans gelicek mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Coc yok diye okula ekstradan ya sorunlu discoveryi getiriyorum yada tableti. Coc şart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wpnin pazar payı düşük, uygulamalar fazla kar getirmediğinden geliştiriciler uğraşmıyor. en basitinden ios appstoredan ve google playden her gün yaklaşık 10 milyon defa uygulama indiriliyor. wpde 100.000 falandır heralde.
  • ben zaten 1 ay kadar once mx4 almistim konu hortlamis sadece

• lumia 1520yle takas etme imkanim var hatta

• Age of Sparta var, tadına doyum olmuyor.
  • Kardeşim iyi espriydi
  • coc tablettede oynayabilirim. 1520nin kamerasinsan coc icin vazgecilirmi tabi 1520 alma firsatim olursa

• Milletin yorumlara bak adama bilgi vereceklerine akıl vermişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: thediskavrici

Clash of clans geilcek mi ? Wpye gecmememin tek nedeni coc hala yok. Lumialarin kamerasi akiciligi uzun omurlulugu herseyi.beni cezbetse de clash of clans gelmedigi.icin gecmeyi.dusunmuyorum bilgisi olan varmi bu konuda yariyilda telefon alicam lumia alabilirim coc gelicekse gelmeyecekse artik g2 veya g7 alicam

Güzel kardeşim şaka bir yana, illa oynamak istiyorum diyorsan bir yolu var fakat pcden oynarsın. BlueStacks App Player uygulamasını indir bilgisayarına. Android oyunları bilgisayarından oynuyabilirsin bu program sayesinde. Kısacası Clash of clans oyununu böyle oynayabilirsin.
  • Yıl 2015 hala coc için telefon alanlar var sizi coc kurtarmayacak bu hayatta

• quote:

Orijinalden alıntı: expiremeTR

Yıl 2015 hala coc için telefon alanlar var sizi coc kurtarmayacak bu hayatta

Zaten mx4 aldim. Ben mesajda coc oynayip kurtulusa ericem felanmi dedim ? Yetrince acik bi mesaj wpye coc gelicekmi gelmeyecekmi bana akil degil bilgi verin. Arkadasin dedigi gibi, eline saglik. Bluestacks kurun demissiniz bilgisayarim var dedim mi ? Bende biliyorum bluestacksi.

• age of empires castle siege oynayın coc da neymiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.